Gość: Angelika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:13 Witam! Czy któraś mi powie w jaki sposób można wyleczyć nadżerkę? Jakie metody stosują lekarze u dziewczyny, która jeszcze nie współżyła? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koala.mb Re: Nadżerka :( 29.04.05, 23:26 U dziewczyny, która nie współzyła powstaje pytanie czy w ogóle taka nadżerkę trzeba leczyć. Zależy ile ma lat i jakie jest podłoże tej nadżerki oraz czy jest ona objawowa czy nie i jaki jest wynik cytologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Nadżerka :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:54 a jaki wplyw ma na wspolzycie to ze ma sie nazdzerke?? Odpowiedz Link Zgłoś
koala.mb Re: Nadżerka :( 29.04.05, 23:57 Raczej współżycie na nadżerkę. Między innymi takie, ze sprzyja jej powstawaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Nadżerka :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 23:58 a czy partner moze jakos ucierpiec tzn dostac np jakies zakazenie?? Odpowiedz Link Zgłoś
koala.mb Re: Nadżerka :( 30.04.05, 00:03 On nie, bo natura lubi facetow, niestety, natomiast Tobie moze dostarczyć kilka zyjatek, o których nawet nie wie, ze je posiada, natomiast Ty mozesz sie o tym dowiedzieć albo po bardzo przykrych objawach albo właśnie po nabyciu nadżerki. I takie to zycie niesprawiedliwe jest!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Nadżerka :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 00:04 wiec partnerowi nic nie grozi gdy partnerka ma nadzerke?? Odpowiedz Link Zgłoś
koala.mb Re: Nadżerka :( 30.04.05, 00:10 No nic, nic. Naprawde, wielkoduszność niektórych kobiet wprawia mnie w niejakie osłupienie)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Nadżerka :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 00:11 dziekuje slicznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Nadżerka :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 00:12 bardzo dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: Nadżerka :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.05, 09:06 no mam niecałe 18 lat i za tydzień idę znowu do lekarza, bo będę miała już wynik cytologii ale boję się bardzo... ( Odpowiedz Link Zgłoś
vecka Do coala.mb. 30.04.05, 10:41 A po jakich zyjatkach dokładnie można dostac nadżerki i czy obecnośc tych zyjatek wychodzi w cytologii? Masz na mysli HPV czy co? POzdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś