Dodaj do ulubionych

tabletki na tarczycę.....

IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 09.05.05, 18:07
biorę thyrozol 20 na nadczynność tarczycy,ostatnio zauważyłam jakieś suchawe
plamy i krosty na skórze,nie wiem czy to od leków a może moja wizyta w
solarium tak działa z tymi tabletkami???pomóżcie może ktoś tez się leczy tymi
tabletkami może poradzi....dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: abi Re: tabletki na tarczycę..... IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 18:41
      Solarium jest raczej niewskazane przy chorobach tarczycy.
      • Gość: aga14 Re: tabletki na tarczycę..... IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 09.05.05, 19:16
        czy ktoś ma nadczynność i ma zabronione solarium bo już nie wiem??lekarz mi nic
        nie powiedział....wizyta raz w tyg. w solarium szkodzi przy zażywaniu tych
        tabletek?przecież to hormony a dziewczyny biorące tabl. anty. mogą chodzić się
        opalać?
    • poziomka8 Re: tabletki na tarczycę..... 09.05.05, 21:04
      też stosuję ten lek od ponad pół roku
      co prawda na solarium nie chodzę ale łapię słońce i to dosyć zachłannie wink
      nic takiego nie zauważyłam
      nie zmieniałaś jakiś kosmetyków ostatnio?
      • agakukla Re: tabletki na tarczycę..... 10.05.05, 16:41
        ja zażywam go od 3 miesięcy proszę powiedz czy przytyłaś od ty tabletek bo nie
        wiem czy mam się bać....a z tymi plamami nie wiem muszę powiedzieć lekarzowi
        może to jakieś uczulenie.
        • Gość: kajka Re: tabletki na tarczycę..... IP: *.chello.pl 10.05.05, 16:55
          boże litości kto chodzi na solarkę zażywając antykoncepcyjne etc?Pozatym to
          eweidentna reakcja uczuleniowa
          • Gość: aga1 Re: tabletki na tarczycę..... IP: *.smgr.pl / 195.136.126.* 11.05.05, 17:44
            z lampy się urwałaś prawie wszystki dziewczyny zażywające anty chodzą na
            solarkę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka