Dodaj do ulubionych

Nie lubie siebie

IP: *.chello.pl 04.06.05, 19:08
nie lubie siebie- i to nie chodzi juz oto, ze niekaceptuje swojego ciala,ale
nienawidze siebie jako osoby. nie lubie swojego charakteru. wredna, msciwa
nie jestem. mozna by rzec, ze nie powinnam miec nic sobie do zarzucenia.
nie kocham siebie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Nie lubie siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 19:22
      Gość portalu: nuda napisał(a):
      > nie kocham siebie.

i dobrze
      nie ma nic gorszego jak ktoś zakochany w sobie
    • joisana Re: Nie lubie siebie 04.06.05, 19:39
      Przykre, ale to nie to forum, polecam Psychologia, namiary w pomocnych linkach.
      • Gość: nuda Re: Nie lubie siebie IP: *.chello.pl 04.06.05, 19:58
        ale jestem kobietą, a to forum jest jest zatytułowane "zdrowie kobiety". to
        zdrowie, mam nadzieje, ze odonosi sie rowniez do psychicznego. ponadto to jest
        forum, w ktorym NIE TRZEBA sie logowac, wiec mam nadzieje, ze moge skorzystac z
        prawa laski z twojej strony. pozdrawiam.
        p.s. obiecvuje, ze wieej sie to ne powtorzy.
        • Gość: niezalogowana Re: Nie lubie siebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 20:02
          Gość portalu: nuda napisał(a):
          ponadto to jest
          > forum, w ktorym NIE TRZEBA sie logowac,

tak, to jest powód
          ale na serialach też jeszcze nie trzeba wink
          • Gość: ania Re:do nudy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.06.05, 23:26
            nie przejmuj się, pewnie, ze mozesz pisać gdzie chcesz, forum zdrowie kobiety,
            to nie tylko zapomniana pigułka i spóźniony okres. może masz poprostu doła?
            usmiechnij się, ty może siebie nie lubisz, ale założę się, ze jest pare osób,
            które cie lubią i cenią. i taki żarcik- chcesz przeżyć najpiękniejszy romans?
            pokochaj siebie! głowa do góry. powodzenia.
    • Gość: hmmm Re: Nie lubie siebie IP: 195.69.80.* 05.06.05, 15:02
      dziwny ten twój post.....
      najpierw piszesz: nie lubie siebie. nie lubie swojego charakteru, potem, że nie
      powinnas miec sobie nic do zarzucenia.... no to dlaczego siebie nie lubisz? no
      chyba coś jest nie tak, skoro masz takie odczucia...
      popracuj nad charakterem, a moze bedzie lepiej....
      • Gość: ala Re: Nie lubie siebie IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 05.06.05, 16:25
        hmmmm, aleś jej doradziła. Przecież dziewczyna pisze wyraźnie, że nie lubi
        siebie POMIMO tego, że nie jest zołzą. Co do wyboru forum, to rzeczywiście, nie
        mają się już o co czepiać - tak jakby pigułka i ciąża były jedynymi kobiecymi
        problemami.

Ja Cię rozumiem.. czasem mam dobre chwile i wydaje mi się, że wszystko jest ok,
        ale na ogół siebie nie lubię. Ani wyglądu ani wnętrza. No cóż.. większość
        powie, że to kwestia kompleksów i niepewności siebie, ale problem jak to
        leczyć.. Do wszystkiego zaczęłam podchodzić sceptycznie, więc z góry zakładam,
        że żadna terapia nie ma sensu.. Często czuję się tak potwornie nieszczęsliwa i
        mam dość życia.. choć pozornie wszystko jest ok..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka