giza 25.07.02, 10:57 Czy w zaburzeniach cyklu i w celu "wspomagania" jajeczkowania pomoże picie tego ziółka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquarius72 Re: Przywrotnik pospolity 25.07.02, 16:26 Ziele przywrotnika wchodzi w skład mieszanki ziółek ojca Klimuszki wspomagających leczenie niepłodności. Odpowiedz Link Zgłoś
giza Re: Przywrotnik pospolity - o. Klimuszko 26.07.02, 08:20 No właśnie, czy w zielarniach można dostać te mieszanki (gotowe)i czy ktoś już tego spróbował? Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius72 Re: Przywrotnik pospolity - o. Klimuszko 26.07.02, 10:11 Musisz kupić wszystkie składniki osobno i sama je wymieszać - są dostępne w Herbapolu. Stosowało je wiele dziewczyn - także z tego forum (poszukaj we wcześniejszych postach). Ja też je piję - regulują cykl, b. dobrze wpływają na śluz. Odpowiedz Link Zgłoś
ellza Re: Przywrotnik pospolity - o. Klimuszko 26.07.02, 11:08 a czy tez ziółka moga byc pomocne przy leczeniu PCO? dodam, ze nie mam w planach ciazy a jaedynie zalezy mi na wyleczeniu jajnikow, wyregulowaniu okresu. czy zatem moge je stosowac? prosze o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
giza Re: Przywrotnik pospolity - o. Klimuszko 26.07.02, 14:18 NIe wiem, czy sa pomocne w PCO, rowniez prosze o opinie Pani doktor i dziewczyn, ktore probowaly!! Na razie wiem tylko ze dobrze dzialaja na sluz ) Odpowiedz Link Zgłoś
aquarius72 Re: Przywrotnik pospolity - o. Klimuszko 29.07.02, 09:12 W przypadku stwierdzenia PCO trzeba chyba zastosować jakieś poważniejsze środki niż ziółka. Jeśli chodzi o wyregulowanie cyklu mnie b. pomogło zażywanie castagnusa (miałam lekko podwyższony poziom prolaktyny) - cykl skrócił mi się z 35, 36 dni do 27. Odpowiedz Link Zgłoś