Dodaj do ulubionych

Przywrotnik pospolity

25.07.02, 10:57
Czy w zaburzeniach cyklu i w celu "wspomagania" jajeczkowania pomoże picie
tego ziółka?
Obserwuj wątek
    • aquarius72 Re: Przywrotnik pospolity 25.07.02, 16:26
      Ziele przywrotnika wchodzi w skład mieszanki ziółek ojca Klimuszki
      wspomagających leczenie niepłodności.
      • giza Re: Przywrotnik pospolity - o. Klimuszko 26.07.02, 08:20
        No właśnie, czy w zielarniach można dostać te mieszanki (gotowe)i czy ktoś już
        tego spróbował?
        • aquarius72 Re: Przywrotnik pospolity - o. Klimuszko 26.07.02, 10:11
          Musisz kupić wszystkie składniki osobno i sama je wymieszać - są dostępne w
          Herbapolu. Stosowało je wiele dziewczyn - także z tego forum (poszukaj we
          wcześniejszych postach). Ja też je piję - regulują cykl, b. dobrze wpływają na
          śluz.
          • ellza Re: Przywrotnik pospolity - o. Klimuszko 26.07.02, 11:08
            a czy tez ziółka moga byc pomocne przy leczeniu PCO? dodam, ze nie mam w planach ciazy a jaedynie zalezy mi na wyleczeniu jajnikow, wyregulowaniu okresu. czy zatem moge je stosowac? prosze o opinie.
            • giza Re: Przywrotnik pospolity - o. Klimuszko 26.07.02, 14:18
              NIe wiem, czy sa pomocne w PCO, rowniez prosze o opinie Pani doktor i
              dziewczyn, ktore probowaly!! Na razie wiem tylko ze dobrze dzialaja na sluz smile)
            • aquarius72 Re: Przywrotnik pospolity - o. Klimuszko 29.07.02, 09:12
              W przypadku stwierdzenia PCO trzeba chyba zastosować jakieś poważniejsze środki
              niż ziółka. Jeśli chodzi o wyregulowanie cyklu mnie b. pomogło zażywanie
              castagnusa (miałam lekko podwyższony poziom prolaktyny) - cykl skrócił mi się z
              35, 36 dni do 27.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka