Dodaj do ulubionych

Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych ginekologów!!!!

• e-milly Re: Warszawa - Alfa 25.02.04, 13:39
      Polecam panią dr Barbarę Pawlikowską-Rojewską. Prowadziła moją ciążę. Nie jest
      specjalnie wylewna, ale uważam że poważnie podchodzi do pacjentek. A chyba o to
      chodzi.

Natomiast nie do końca jestem pewna swoich odczuć po wizycie u dr Zalewskiej z
      prywatnego gabinetu na Saskiej Kępie. Wizyta koszutuje dość sporo, natychmiast
      zleca badania hormonalne, ale nie wiem, totalnie mieszane uczucia.
      Przeszkadzała mi na pewno obecność pielęgniarek, i takie traktowanie, nie wiem,
      lekko olewające. Ale może się mylę.
      pozdrawiam
      • ana1983 Re: Warszawa 25.02.04, 22:30
        szukam ginekologa kobiety, najlepiej z Lux medu??? Znacie???
    • nellle SOSNOWIEC 25.02.04, 15:21
      dr.Henryk Dzedzyk. mnie rowniez zostal on polecony i jestem bardzo
      zadowolona.jest bardzo kopetentny i strasznie sympatyczny.naprawde
      polecam.przyjmuje w przychodni na wawelu
      • bozenolek Re: Bielsko-Biała lub Cieszyn 25.02.04, 23:08
        Czy Ktoś może mi polecić dobrego ginekologa z okolic Bielska-Białej lub
        Cieszyna. Mam problemy z zajsciem w ciążę przez tzw.PCO i szukam naprawde
        dobrego lekarza który mógłby mi pomóc a nie "eksperymentować" na mnie bo nie
        mam na to juz za bardzo czasu. Bardzo mi na tym zależy!!!
    • sufciam Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 25.02.04, 18:38
      Znam super panią doktor z Lublina. Jest naprawdę godna polecenia i na dodatek
      sympatyczna. Nie wiem czy ma gabinet w Lublinie (na pewno ma w Lubartowie). Jej
      domowy numer telefonu: 525-43-18.
      Pozdrawiam!!!
      • sufciam Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 25.02.04, 18:57
        sufciam napisała:

> Znam super panią doktor z Lublina. Jest naprawdę godna polecenia i na dodatek
        > sympatyczna. Nie wiem czy ma gabinet w Lublinie (na pewno ma w Lubartowie).
        Jej
        >
        > domowy numer telefonu: 525-43-18.
        > Pozdrawiam!!!
        Ta pani dr nazywa się Danuta Kowalczuk wink
    • lika2 wrocław 27.02.04, 22:56
      polecam dr.Artura Kłóska pracuje na Dyrekcyjnej,a przyjmował ostatnio na
      Glinianej.Miły ,kompetentny,nic pochopnie,jak ma wątpliwości to zwoła konsylium
      w szpitalu.Dwie znajome uratował od wycięcia jajników,jednej po 7latach
      (leczenia u innych)pomógł począć i urodzić wymarzone dziecki,widzi zostawione
      przez innych konowałów kawałki starych spiralek(niewyjaśnione krwawienia)
      itd....Same superlatywy!
      • Gość: inka Re: wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 12:50
        Bardzo dziękuję Ci za wypowiedź!! Szukałam długo na forach opinii na temet tego
        lekarza (sama do niego chodzę i planuję ciążę). Dziękuję jeszcze raz!!
    • ona_1983 Re:Warszawa 10.03.04, 09:21
      Szukam ginekologa najlepiej kobiete z Lux Mde lub Enel medu?????
      • madziak78 Re:Warszawa Dr PIOTR KUKULSKI, 29.03.04, 18:02
        NA TYM FORUM WYCZYTALAM SAME POZYTYWY., A czy ktoras z Was moje drogie podalaby
        mi namiary ?? i przy okazji ile kosztuje wizyta ... bede wdzieczna
        pozdrawiam, m.
        • Gość: ola Re:Warszawa Dr PIOTR KUKULSKI, IP: *.acn.waw.pl 26.06.04, 23:40
          czesc mam prosbe zbieram sie wlasnie zeby pojsc pierwszy raz do ginekologa o dr
          kukulskim wyczyttalam same dobre opinie.. mam prosbe moglabys mi powiedziec cos
          blizej jesli juz u niego bylas.. najlepiej odpisz na mail okajser@qdnet.pl
          bylabym bardzo wdzieczna pozdrawiam
        • Gość: ola Re:Warszawa Dr PIOTR KUKULSKI, IP: *.acn.waw.pl 26.06.04, 23:53
          mama takie glupie ptanie bylas juz na wizycie? ja sie wybieram pierwszy raz i
          szukam wlasnie dobego gienkolg.a bradzo sie boje.. prosze pozmoz mi i jesl
          imozesz odpisz i napisz cos wiecej o dr kukulskim.. bede bardzo wdzeczna mozesz
          odpisac na prwyatny okajser@qdnet.pl
    • simsalabim1 WARSZAWA-Ochota 10.03.04, 09:45
      powiem tak-jeśli chodzi o sympatyczność itd.. to jest super, ale przed
      przepisaniem mi pigułek tylko zbadał mnie, piersi i zrobił cytologię. A chodzi
      o dr.Czerkwińskiego w poradni medycyny rodzinnej przy Żwirki i Wigury w
      Warszawie
    • angelka Kielce- dobry ginekolog??? 10.03.04, 18:44
      Czy może mi ktos polecić dobrego ginekologa w Kielcach?? Co sądzicie o dr
      Anisewicz??
      • ela_p Re: Kielce- dobry ginekolog??? 10.05.04, 19:37
        Cześć,

nie wiem nic o dr Anisewicz, ale napewno mogę polecić dr Jacka Chamerskiego,
        ginekolog-endokrynolog,
        Lecznica "Alfa-Med"
        ul. Sienkiewicza 65
        tel. (41)366-30-66
        To bardzo sympatyczny i dobry lekarz. Chodziłam do niego, gdy miałam problemy z
        występowaniem miesiączki. Zleca badania, przeprowadza systematycznie badanie
        piersi. Najlepiej zadzwonić i umówić się na wizytę.
        • Gość: Ala Re: Kielce- dobry ginekolog??? IP: 195.116.211.* 08.01.05, 14:36
          Ja niestety od Chamerskim sluszalam ze jest w porzadku ale gdy przyjmuje
          prywatnie, panstwowo jest chamski i malo delikatny. Ja sobie chwale dr Piaska z
          bylej przychodni wojskowej. Mily, delikatny, fachowy i do tego przystojny smile
          • Gość: carina Re: Kielce- dobry ginekolog??? IP: 213.199.193.* 22.02.05, 00:57
            potwierdzam
      • Gość: carina Re: Kielce- dobry ginekolog??? IP: 213.199.193.* 22.02.05, 00:51
        chodzę regularnie do dr anisiewicz wg. mnie jest supr bardzo mi pomogła psychicznie kiedy poroniłam i zaopiekowała się mną w szpitalu ,jest kompetentna i miła
    • angelka Ki 10.03.04, 18:46
      Anisewicz??
    • angelka Kielce ????? 10.03.04, 18:46
      Anisewicz??
    • niemnich Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 10.03.04, 22:50
      z Łodzi dr Krzyżanowski lekarz z Jordana
    • zi_zula Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 11.03.04, 12:50
      Cześć,
      jestem z Warszawy,polecam dwóch lekarzy:dr Dutkiewicza przyjmuje w Przychodni na
      Abrahama(przyjmuje tez prywatnie) oraz dr Szachowskiego z Saskiej.Obaj
      specjaliści w swoim fachu.
    • bastetkaa Wrocław- pytanie o Corfamed 29.03.04, 21:23
      Proszę, polećcie mi jakąś dobrą panią doktor z tej przychodni, która będzie
      dobra na pierwszą wizytę u ginekologa.
      • kicia_simba ginekolog - Warszawa Ochota 04.04.04, 21:26
        Czy któraś z was mogłaby polecić dobrego ginekologa (kobieta lub facet) na
        Ochocie? Niedawno się tu przeprowadziłam i nie bardzo mam rozeznanie. Niedaleko
        mam przychodnię Kaar-Med, przyjmuje tam niejaka pani dr Karina Papikian. Czy
        ktoś coś o niej wie?
        Dzięki i pozdrawiam,
        Kamilla
        • mikaa3 Dobry ginekolog - TYCHY 05.04.04, 14:54
          dr Sirko polecam, kobieta dobra w swoim fachu a przy tym miła i kompetentna, za
          wizyte 50zł, a przy recepcie 0 zł big_grin polecam
          • gagat100 Rózni lekarze z róznych miejscowosci 05.04.04, 15:18
            ZCIĄGNĘLAM TA LISTE Z FORUM cIĄŻA I PORÓD MAM NADZIEJE ZE I TU KOMUS POMOZE W
            ZNALEZIENIU DOBREGO LEKARZA,

Ps W temacie wpiszcie nazwe miejscowosci, bedzie lepiej widoczna!!!!!

• GDAŃSK-USG
            gagat100 13.03.2004 11:48 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Dr doering ul.Grunwaldzka HOSSA vis a vis TOP MEBLE specjalista od USG
            kilkanascie osob na forum go polecalo, bylam naprawde rewelacyjny!!!!!!

• WARSZAWA-NIEPŁODNOSC larvva 13.03.2004 11:53 odpowiedz na list
            odpowiedz cytując

bezapelacyjnie klinika novum zasluguje na uznanie.
            skuteczni, fachowi, przyjazni.
            adres na stronie internetowej (a href="www.novum.com.pl) nOvum (/a)
            dr lewandowski
            dr zamora
            dr taszycka
            dr koziol
            dr staroslawska
            dr wojewodzki...
            tam nie ma zlych nazwisk smile

• WARSZAWA NIEPŁODNOŚĆ bourgeonek 16.03.2004 13:12 odpowiedz na list
            odpowiedz cytując

Nie jestem zachwycona Novum. Dwa razy zmienialam lekarza, bo nie byli zbyt
            mili
            i cos tam pod nosem sobie mamrotali. Poza tym nie ma tam czagos takiego jak
            konsultacje - moj maz byl u androloga, ktory na bakterie coli chcial mu robic
            b. drogie badania nie majace nic z bakteriami wspolnego. Dopiero na pewne
            sugestie meza (zaslyszane od mojego ginekologa prowadzacego) podjal leczenie.
            Potem "przejelismy' inicjatywe i robilismy rozne badania na wlasna reke -
            wyszlo duzo taniej.

Pozdrawiam,

Bourgeonek

P.S. Nigdy nie mialam zaszczytu byc u dr Lewandowskiego, ktory podobno jest
            b.
            kompetentny. Na szczescie udalo nam sie bez ich zbytniej interwencji!

• KRAKOW - dr Kostyk
            mopek1 13.03.2004 12:02 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Jedyna wada to fakt, że trochę drogo i jak sie z nim rodzi to tylko w
            prywatnej
            Klinice - ale jak kogoś stać to można mieć 10-oro dzieci!!!!!!! Kompetentnie,
            miło, taktownie, poza tym pełna obsługa i duuuuże poczucie bezpieczeństawa,
            nie
            myslisz o niczym!

• WARSZAWA- IMiDz (Kasprzaka ) dr Zwolinski
            aniao3 13.03.2004 19:39 odpowiedz na list odpowiedz cytując

fajny watek smile
            Ja na wszelkei trudne i skomplikowane porody polecam Instytut Matki i Dziecka
            na Kasprzaka. Gdy cos zlego dzieje sie z ciaza sa naprawde rewleacyjni - i
            nie
            hcodzi mi tylko o psrzet, ale o cala atmosfere i podjescie do kobiety.
            A najwspanialszym lekarzem dla mnie jest dr Jerzy Zwolinski, specjalista od
            USG, kordocentezy, amniopunkcji i tego typu "przyjemnosci" smile
            Przede wszystkim to swietny lekarz ale najwazniejsze ze ma bardzo cieple
            podejscie do pacjentek, wszystko tlumaczy i jest po prostu wspanialym
            czlowiekiem. Nie spotkalam dziewczyny, ktora nie bylaby oczarowana jego
            osobowoscia smile
            Anka

mharrison 14.03.2004 12:20 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Podpisuje sie pod postem Ani03. Dr. Zwolinski jest moja "miloscia
            platoniczna".
            Oprocz wymienionych przez Anie03 dziedzin specjalizuje sie tez w obrotach
            zewnetrznych nieprawidlowo ulozonych dzieci.
            Polecam tez IMiD

slono1 24.03.2004 15:01 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Czy możesz powiedzieć jak dostać się do tego lekarza. Dzwoniłam do poradni
            Ginekologiczno-położniczej IMiDz ale tam on nie przyjmuję.

• K Wiech z karowej
            gagat100 14.03.2004 17:45 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Ja gorąco polecam dr Katarzynę Więch z Karowej. Przyjmuje również w
            Przychodni
            Profesorsko-Ordynatorskiej przy ul. Waliców 20. Tel 22-620-10-17.
            Młoda, ciepła osoba z ogromnym poczuciem humoru, profesjonalistka oddana
            pracy.
            Widać, że kocha to co robi.
            Było o niej sporo na forum "Szpitale" w 2003r.
            Pozdrawiam,
            G.

• Re: K Wiech z karowej
            malwes 24.03.2004 20:09 odpowiedz na list odpowiedz cytując

) Ja gorąco polecam dr Katarzynę Więch z Karowej. Przyjmuje również w
            Przychodni
            ) Profesorsko-Ordynatorskiej przy ul. Waliców 20. Tel 22-620-10-17.
            ) Młoda, ciepła osoba z ogromnym poczuciem humoru, profesjonalistka oddana
            pracy.
            )
            ) Widać, że kocha to co robi.
            ) Było o niej sporo na forum "Szpitale" w 2003r.
            ) Pozdrawiam,
            ) G.

Oczywiście dr Więch jest jak najbardziej wspaniałą osobą i tu się podpisuję
            obiema rękami ale ...

• Instytut Matki i Dziecka na Kasprzaka
            gagat100 14.03.2004 17:49 odpowiedz na list odpowiedz cytując

anetkarobert 13.03.2004 16:43 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Polecam Dr Jacka Maciejewskiego z Instytutu Matki i Dziecka na Kasprzaka,
            przyjmuje tez prywatnie).
            Przecudowny człowiek. Od niedwana tam pracuje, jakiś niecały rok.

• Pabianice, poznan, Lublin
            gagat100 14.03.2004 17:52 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Ja polecam dr. Annę Chodakowską z Pabianic. Niesamowita kobieta i lekarz,
            dzięki jej podejsciu do pacjentki wyzbyłam sie wszystkich obaw związanych z
            ciążą. Wiem ze będzie wszytsko ok, a jak (odpukac nie) wiem ze ona nam pomoże
            o
            każdej porze dnia i nocy.

Pozdrawiam Kasia i Krasnoludsmile

Ja polecam dr Marka Pietrygę z Poznania, przyjmuje państwowo w klinice na
            Polnej, a prywatne w Klinice Grunwaldzkiej. Jest taki, jaki powinien być gin -

miły, kompetentny, bardzo interesuje się każdą ze swoich pacjentek - a wiem,
            że
            ma ich sporo, bije od niego ciepło i spokój, a nam ciężarówkom właśnie tego
            potrzeba - oprócz czułości naszych kochanych oczywiściesmile

Czerwcówka

Ja polecam dr Tomaszewskiego ze szpitala na Jaczewskiego w Lublinie,
            przyjmuje
            też w Luxmedzie.

czesc!
            dobry lekarz to dr Doering we wrzeszczu
            ma dobry sprzet i jest bardzo mily smile
            ja osobiscie chodze do lekarza do przychodni i nie jest zle
            u Doeringa bylam tylko na usg, ale slyszalam, ze jest bardzo dobrym fachowcem
            mozesz sprobowac wink
            nr tel. (rejestracja) 341-29-79

pozdrawiam,
            Monika+Amelka

Też polecam dr Doeringa, jest świetny
            Pozdrawiam serdecznie i powodzenia

• Re: Czy zna ktoś dobrego ginekologa z Tych lub ok
            kattika 12.03.2004 16:13 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Ja mam lekarza w Tychach, chodzę do niego prywatnie 60zł wizyta, dr Dydra, na
            ul. Skalnej. Poleciła mi Go położna ze Szpitala Wojewdzkiego w Tychach, ja
            też
            polecam! POZDROWIENIA smile

aneta.mazurek 12.03.2004 18:22 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Polecam dr Izabelle Sirko, przyjmuje na ul. Owczarskej w Tychach. Prowadzila
            moja ciaze.

mami27 12.03.2004 20:38 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Cześć,
            Ja chodzę już z drugą ciążą do dr. Marka Krzystyniaka (przyjmuje na
            Korczaka).
            Jestem zadowolona, jest bardzo miły i kompetetny, ma nowy aparat USG, co w
            końcu też się liczy. Niestety są też minusy, ma dużo za dużo pacjentek, co
            powoduje że często trzeba czekać czasami nawet do 2 godzin mimo umówionej
            wizyty. Oczywiście ilośc pacjentek świadczy wprawdzie o jego dobrej renomie,
            ale istnieje pewna granica, gdzie zaczyna się ślepa pogoń za pieniądzem. Mam
            nadzieję, że on jeszcze widzi tą granicę. A więc polecam, ale trzeba uzbrajać
            się w cierpliwośc przy wizytach. Jeżeli masz jakieś pytanie, to pisz.
            mami

W zeszłym tygodniu byłam na swojej pierwszej wizycie, właśnie u doktora
            Wincewicza. Odczucia po takie trochę mieszane, za dużo się przechwalał moim
            zdaniem, pomijając już fakt, że jest bardzo drogi. Owszem jest miły ale czy
            to wystarczy? Przeglądając różne wątki wpadło mi gdzieś w oko, że jest on
            kilkakrotnie wpisany na listę złych lekarzy. Samego wątku jednak nie mogłam
            znaleźć. Dlatego proszę, jeśli miałyście kontakt z tym lekarzem, napiszcie
            jakie są lub były Wasze odczucia i jeśli są naprawdę złe - dlaczego. Nie
            chciałabym pochopnie podejmować decyzji ale jeśli
        • Gość: rudacleo Re: ginekolog - Warszawa Ochota - Papikian IP: *.aster.pl 13.10.04, 18:14
          Nigdy w zyciu do niej nie pojde drugi raz!!! Jest nieodpowiedzialna.
          Przyjmowala swojego czasu w Centrum Medycznym LIM, ale na szczescie juz nie
          przyjmuje. Jej szpital to Woloska. Poszlam do niej kiedys na monitorowanie
          jajeczkowania na USG, na szczescie tylko raz. Jeszcze nie do konca wlozyla mi
          sonde do pochwy, a juz podskoczyla na tylku "Pani chyba jest w ciazy... no
          naprawde...", a potem "No nie, chyba jednak nie". Myslalam, ze sie udusze ze
          smiechu, nie wierze w niepokalane poczecie, wiec sorry. Mnie to rozbawilo, te
          jej idiotyczne przypuszczenia, dobrze sie bawilam naprawde, ale co by bylo
          gdyby na moim miejscu byla kobieta usilujaca bezskutecznie zajsc w ciaze??? Jak
          tak mozna!!!! Pomijam, ze torbiele na jajnikach "pomylila" z jajeczkami... Bez
          komentarza.

rudacleo
          • Gość: Tae Re: ginekolog - Warszawa Ochota - Papikian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:48
            ja chodze tez do p. Papikian
            Mam o niej bardzo pozytywną opinię. Jest bardzo cierpliwa, uprzejma i o
            wszystko mogę się zapytać. Wyleczyla mnie z paskudnej nadżerki, która z kolei
            spaprał mi inny lekarz.
            Wydaje mi się, że każdy lekarz moze poełnić błąd. Tym bardziej ze usg nie jest
            zbyt precyzyjnym urządzeniem. WG mnie jest OK. Chodze do niej z przyjemnością.
            • Gość: ala Re: ginekolog - Warszawa Ochota - Papikian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 01:01
              Nigdy do niej niee pójdę wiecej. unikajcie jej . Najlepiej to jej
              wychodzą skrobanki.
        • Gość: Wiola1904 Re: ginekolog - Warszawa Ochota IP: *.aig.pl 08.02.06, 11:38
          Pani doktor Papikian jest SUPER. Bardzo polecam. Super prowadziła mi 1 ciążę,
          żałuję, że nie mogę teraz do niej chodzić /jestem w 2 ciąży/ - nie pracuje już
          tam gdzie pracowała. Pozdrawiam
          • Gość: Miki Re: ginekolog - Warszawa Ochota IP: 217.153.142.* 04.01.07, 14:13
            Ja też POLECAM! Prowadziła moja ciążę, była bardzo zapobiegliwa. Gdy pojawiły
            się kłopoty załatwiła kontakt ze specjalistą
            • Gość: Miki Re: ginekolog - Warszawa Ochota IP: 217.153.142.* 04.01.07, 14:16
              Ja też POLECAM! Prowadziła moja ciążę, była bardzo zapobiegliwa. Gdy pojawiły
              się dodatkowe kłopoty zdrowotne załatwiła kontakt ze specjalistą ze szpitala i
              natychmiastowe leczenie. A dzidzię mam piękną i zdrowąsmile

• Gość: kasia Re: ginekolog - Warszawa Ochota IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 01:04
                nigdy !!!!!!!!!!
                obskurna, niegrzeczna i do tego rasistka.
                Wspomnij jej coś złego o ruskich to się przekonasz !!!!!!!!!!!!!!
      • angelka Re: Wrocław- pytanie o Corfamed 05.04.04, 20:07
        W Corfamedzie polecam dr Barcikowskiego! Nie jest może kobietą wink ale za to
        rewelacyjnym fachowcem. Był moim pierwszym ginekologiem-facetem i jest lepszy
        od niejednej kobiety. Naprawdę polecam z całego serca. Pozdrawiam. PA
        • Gość: Aga Re: Wrocław- pytanie o Corfamed IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.04, 22:05
          Ja do Corfamedu chodzę już kilka lat i jestem bardzo zadowolona. Wizyta 40 zł, a w tym badanie cytologiczne, wewnętrzne USG, wywiad i badanie piersi. Tu "odkryto" że mam jakiś guzek i polecono zrobienie usg piersi, gdy miesiąc wcześniej, w innym gabinecie, podobno bardzo dobry dr profesor stwierdził, że jest wszystko ok i on nic nie czuje...No cóż...
          Polecam Corfamed, bo chociaż płaci się, to wiem za co płacę. Niejedna moja koleżanka poszła na kasę chorych i nie dość, że została przyjęta z "łaską" to musiała dopłacić np. za wykonanie USG... wiec i tak na to samo wychodziło co prywatna wizyta ...
    • agakukla GRUDZIĄDZ 06.04.04, 09:59
      WITAM!osobiście chodzę do dr Andrzeja Kuca, dobry jest też dr Maliszewski(oby
      dwoje w Wojskowej przychodni) oraz dr Wolski( na Lotnisku)
    • gagat100 Gdansk, Lenckowska, klimaszewska,Kołodziejska.... 08.04.04, 11:25
      Miałam ciaze obumarła, wyniki his-pat nie wskazaly przyczyny, lekarz w
      przychodni powiedzial ze przy pirwszej ciazy nieudanej i bez przyczyny nie
      trzeba robic dod. badan tylko za pol roku zajsc w kolejna. Ja postanowilam isc
      prywatnie do lekarza tylko ktorego, slyszalam o nich wiele dobrego, kogo
      polecacie: Lenckowska, Klimaszewska, Kołodziej-ska, Mastalerz moze jeszcze
      ktos??
      • eselte szpital na inflanckiej, doktor Kilijanczyk w-wa 09.04.04, 10:26
        a co z lekarzami z tego szpitala? a zwłaszcza z p. doktorem kilijańczykiem,
        spotakłam się znim kiedy niedawno leżałam na patologii i mam bardzo dobre
        wrażenie, kompetenty, wzbudzający zaufanie facet. Czy któras z was leczyła się
        u niego i czy go polecacie? pozdrawiam
        • eselte Re: szpital na starynkiewicza, doktor Kilijanczyk 15.04.04, 15:41
          pomyliłam szpitale- chodzi o starynkiewicza a nie jak wczesniej inflancką-
          wydaje sie solidny czy któraś z was była jego pacjentką i jaka jest opinia
      • pola1004 Re: Gdansk, Lenckowska, klimaszewska,Kołodziejska 16.04.04, 20:18
        Witam Was!!!
        Dziewczyny wybieram sie na pierwsza w zyciu wizyte u ginekologa.
        Dodam ze jestem dziewica.Czy mozecie mi wyjasnic na czym polega takie badanie,
        czy jest bolesne? Czy powinna jakos specjalnie sie przygotowac do tej wizyty?.
        Na co mam zwracac uwage podczas wizyty u lekarza?
        Czy mozecie polecic mi dobrego lekarza.Wiele pozytywnych opini slyszalam o
        doktor Ratnickiej,Kujawie-Stefanowicz.
        Moze jeszcze ktos???
        Pozdrawiam serdecznie
        • marta.prabucka Re: Gdansk, Lenckowska, klimaszewska,Kołodziejska 28.07.04, 22:07
          witam serdecznie!
          mogę polecić dr Grzybowskiego chodziłam do niego przez cała ciążę i byłam
          bardzo zadowolona. niezwykle dokładny, usg trwałao chyba z 45 mninut. Chodziłam
          także do dr Kołodziejskiej i również mam o niej bardzo dobre zdanie polecam
          tych lekarzy.
    • naaz Poznań - dr Jolanta Wrzesińska-Szymaniak 09.04.04, 11:55
      zna ktoś?
    • a.55 Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 15.04.04, 14:20
      Czy ktoś zna jakiegoś dobrego ginekologa w Warszawie na Pradze Południe okolice
      Ronda Wiatraczna (najlepiej kobietę)
      • gagat100 tu znajdziesz SWOJEGO ginekologa 15.04.04, 15:37
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 dopisujcie do link-u
    • katarzyna-tkaczyk Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych 30.04.04, 12:44
      Hej, ktoś pisał o dr Włodarczyku, ja też jego nie polecam, nie chcę nikogo
      uprzedzać, wiele moich znajomych jest jego pacjentkami i są zadowolone, ale mi
      nie pomógł, będąc u niego w gabinecie powiedziałam o swoich dolegliwościach
      związanych z powstaniem torbieli na jajniku, już przy badaniu odczuwałam ból,
      jednak lekarz to zignorował, za kilka dni wylądowałam z bólem w szpitalu na usg
      i okazało się, że miałam rację, spodziewałam się tego, ponieważ to nie pierwszy
      raz, doktor Włodarczyk jest b. miły, ale chyba nie o to chodzi, mam stałego
      lekarza, który nie ignoruje moich uwag i zawsze jeśli nie stwierdzi czegoś
      niepokojącego po badaniu ginekologicznym to i tak kieruje mnie na usg, na
      którym więcej widać, to dr Mirosław Wroczek ze szpitala MSWiA w Lublinie na
      Grenadierów, prywatnie przyjmuje na Nadbystrzyckiej 20
      • Gość: Aga Re: Dziewczyny!! Proponuję otworzyć listę dobrych IP: *.ennet.pl 23.06.12, 18:09
        Dr Mirosława Wroczka nikomu nie polecam. Kiedy miałam problemy z ciążą- potraktował mnie jak przysłowiowy "worek kartofli" podczas przeprowadzania USG na którym to oto wyszło że moje dziecko już nie żyje. Mówiąc o tym nawet nie zwracał się do mnie tylko do stażystki, której pokazywał "fascynujący" przypadek na monitorze (...akcja serca ustała, płód jest nieżywy- a tutaj, widzi PAni jest właśnie lożysko...) Tak jakby opowiadał co wczoraj jadł na śniadanie. Jakby mnie tam nie było... Po wszystkim, załamanej kobiecie, zalanej łzami, która właśnie straciła dziecko, jak gdyby nigdy nic, powiedział - to wszytko, proszę się ubrać i wrócić na salę...
        Nie wiem czy takie zachowanie to rutyna, coś normalnego (pierwszy i mam nadzieje ostatni raz coś takiego mnie spotkało), ale uważam że każdy zasługuje na szacunek i nie tylko wtedy jak DA W ŁAPĘ!!!!
        Drogi Panie Doktorze- jeżeli Pan to czyta- mam nadzieje, że wie Pan o kogo chodzi- chyba że traktuje Pan tak każdą Pacjentkę. Drogie Pacjentki- wszystkie zasługujemy na szacunek- więc jeżeli macie wybór- wybierzcie innego lekarza...
    • leute Warszawa - PRZYCHODNIE STUDENCKIE 02.05.04, 12:03
      Chodzę na razie do dr Elbe-Rysińskiej na Waryńskiego. Zalety: przeprowadziła
      szczegółowy wywiad, bez problemu wypisała receptę na plastry Evra, przedtem
      wysłała na badanie krwi, zrobiła cytologię i jest u niej miła pielęgniarka.
      Wady: bada dość niedelikatnie (na uwagę, że boli odpowiedziała "Wytrzymaj"),
      ogólnie nie jest zbyt miła (taka "chropowata"). Poza tym ktoś w wątku o złych
      ginekologach napisał o niej, że bada niedokładnie i wpisuje do karty co innego
      niż mówi (z tym się jeszcze nie spotkałam).

Tak więc zbyt gorąco nie polecam. Zamierzam za jakiś czas wypróbować doktora
      Woźniakowskiego z tej samej przychodni - może ktoś coś o nim napisze? Albo o
      innych przychodniach studenckich?
      • Gość: Edi Re: Warszawa - PRZYCHODNIE STUDENCKIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.04, 14:49
        JA tez jestem w przychodni studenckiej, pierwszy raz poszlam do Elbe-
        Rysińskiej ,była tak nieprzyjemna ze wiecej tam nie pojde!
        Od 1,5 roku chodze do Wozniakowskiego, teraz zamierzam zmienic,nie polecam go
        dziewczynom ktore nie maja zamiaru teraz miec dzieci,
        Na moje pytania o wynik cytologi odpowiada :oj lepiej zeby Pani nie wiedziala"
        a kiedy uparcie dopytuje i chce zeby wyjasnil mi wszytskie watpliwosci on sie
        tylko usmiecha i nic nie mowi, szlak mnie trafia bo wiem ze cos jest nie tak,
        jeszcze nigdy nie wyszla mi dobra cytologia ( zreszta to jest jedyne badanie
        jakie ten Pan wykonuje) a on nadal mnie leczy Gynalginem.
        Prowadzil ciaze mojej kolezanki, w tym jest swietny!!!!! Jezeli ktoras z Was
        szuka lekarza do prowadzenia ciaży , lekarza z Wawy który jest za darmo to
        polecam Wozniakowskiego, przyjmuje wtorki, srody, piątki ,u. Warynskiego
        (przychodnia za aklademikiem Riviera i Micrus) trzeba przyjsc miedzy 7,30 a 11,
        bo tylko w tych godzinach mozna sie zapisac, przyjmuje do 14,
        leczy prawie wszystkie studentki z Politechniki Warszawskiej wiec moze dlatego
        ma juz dosc odpowiadania na wszystkie pytania
    • zewa1981 male miasto Gorlice 02.05.04, 12:39
      male maisto,ale ginekolog dobry smile
      pani dr Kasprzyk, przyjmuje na ulicy Slonecznej,kolo Biedronki big_grin
    • ewemal Dr Sławomir Zieniuk 02.05.04, 18:01
      czy ktoś zna tego lekarza (Warszawa)?? proszę o opinię
    • maja_e Bielsko-Biała?? 05.05.04, 19:41
      Z uporem maniaka proszę o namiary na dobrego ginekologa w Bielsku.
      Uzasadnienie bardzo mile widziane.
      Pozdrawiam
      Maja.
    • Gość: Kasia Warszawa Białołęka IP: *.nettelinwestycje.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 17:02
      Proszę o namiary na dobrych ginekologów najlepiej na Tarchominie.
    • Gość: Ania Re:A ZIELONA GÓRA???????? IP: *.ztpnet.pl 16.06.04, 11:01
      • Gość: candy Re:A ZIELONA GÓRA???????? IP: *.ztpnet.pl 16.07.04, 19:51
        oczywiscie Dr M. Rosińskawink
        • Gość: Paskuda Re:A ZIELONA GÓRA???????? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.08.04, 13:39
          A co z dr Cerbińskim??? Powiedzcie coś więcej o Rosińskiej, gdzie przyjmuje
          itd. Prosze..
      • Gość: AŚKA Re:A ZIELONA GÓRA???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 23:38
        JAROSŁAW RUT
    • Gość: aga Re: wroclaw ginekolog IP: *.magma / *.magma-net.pl 16.06.04, 13:34
      Ktos cos slyszal o dr Dattner-Hapon z wroclawia?
      • Gość: wawa Re: wroclaw ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.04, 15:55
        Pare lat temu słyszałam sama dobre opinie na temat tej pani doktor. Męża
        natomias uważam za wspaniałego lekarza. Leżałam na oddzale gdze jest
        ordynatorem. Mają troche dziwny bezpośredni kontakt,który wielu śmieszy, ale to
        bardzo dobrzy fachowcy. Pan dr Hapon operuje a pani Hapon ponoć kiedyś leczyła
        bezpłodność za frico.
        • Gość: pimpek Re: Warszawa- Damian ginekolog IP: 195.117.255.* 16.06.04, 16:05
          Słuchajcie tam naprawdę (tzn. w Damianie) nie ma dobrych ginów. Dr Słodki ma
          tylko fajne nazwisko, ale jest z niego kawał sk...... Bada tak że można się
          popłakać. Byłam u wielu lekarzy mam już dwoje dużych dzieciaków ale nikt nigdy
          nie badał mnie tak żebym czuła upokorzenie i ból. Reszta to same wypierdki
          Leszczyk - miły ale chyba ginekologię zna tylko z książek, nawet przepisuje
          leki które dawno kilka lat nie są w sprzdeazy bo wycofane. Teraz chodze tam do
          Horoszko-Husiatyńskiej jest endokrynologiem i to dobrym bada od góry do dołu.
          • e883 Grzegorz Panek WARSZAWA 16.07.04, 18:08
            Co o nim sądzicie? Macie o nim jakieś opinie??
          • Gość: oleander31@wp.pl Re: Warszawa- Damian ginekolog IP: *.itpp.pl 30.01.05, 11:00
            Co sądzicie o dr Załuskiej z Damina?
      • Gość: Milusia Re: wroclaw ginekolog IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.05.06, 13:12
        o dr Hapon:
        szczerze mowiac nie polecam, gdyz wizyta moze u niej jest bezplata a pani
        "zalatwi "Cie w 3 minuty, a w moim przypadku to nie wyuczone babsko leczylo mnie
        na rzesistka a w rzeczywistosci bylo to zakazenie bakteryjnesadtylko mnie i
        mojego faceta faszerowala niepotrzebnie lekami,,,a o dodatkowych badanich
        zapomnij!!!nie u tej babaki!jak wiekszosc lekarzy leczy na oko!!!!!!!!Boze
        dobrze ze sie w pore opamietalam bo bym dalej musial ta chemie zrec!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: jeżyna Re: wroclaw ginekolog IP: *.magma-net.pl 21.02.07, 13:21
        byłam u niej kilka razy, nie mam zdania na temat jej kompetencji, ale pamiętam
        ją jako kobietę niezbyt miłą i traktującą pacjenta zbyt bezceremonialnie.
    • Gość: aga lublin IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 16.06.04, 17:03
      Polecam dr. A.Jarząbka. nazwisko zywcem jak z "Misia" Bareji ale to swietny
      lekarz. pracuje w poradni Euromed na Czechowie.Jest moim lekarzem od 4lat i
      sprowadzam do niego wszystkie przyjaciółki.
      • Gość: kiti Re: lublin IP: *.blokowe.pl / *.blokowe.pl 26.10.04, 21:54
        Polecam szpital na Kraśnickiej.Dwa razy tam rodziłam w 1991 i 2001, nie mam
        żadnych zastrzeżen.Porody miałam krótkie,opieka super,chodziłam do ordynatora
        Piotra Wieczorka był obecny przy porodach.
        • Gość: rehsend Re:lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 16:05
          Dziwczyny zbieram informacje dotyczące lekarzy z Lubartowskiej,czy któraś z pań
          słyszała może coś o dr Wajnbergu,bardzo proszę o jakieś wskazówki.
          • Gość: aga Re:lublin IP: *.wios.lublin.pl 15.02.05, 12:19
            Nie polecam, dla pacjentek był "obecny" tylko w prywatnym gabinecie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka