Dodaj do ulubionych

Krwawienia

IP: 10.1.10.* / 195.116.28.* 16.07.01, 11:51
Pani Doktor ,
Mam 24 lata i od kilku miesięcy prawie regularnie współżyje. Coraz częsciej z
moich narządów wydostaje się serowata wydzielina zabarwiona trochę krwią. Trwa
to czasami kilka dni.Czym może to być spowodowane ? Czasami odczuwam ból w
czasie stosunku ale mój partner odpowiednio reaguje na to.
Obserwuj wątek
    • monika.antepowicz Re: Krwawienia 17.07.01, 22:59
      Czy tak się dzieje po stosunku? Kiedy ostatnio była Pani u ginekologa i miała
      robine badnie cytologiczne? Może jest to po prostu ostr i masyene zapalenie
      pochwy? Proszę nie zwlekając udać się na wizytę do ginekologa.MA
      • Gość: Magda Re: Krwawienia IP: 10.1.10.* / 195.116.28.* 31.07.01, 11:07
        monika.antepowicz napisał(a):

&#62 Czy tak się dzieje po stosunku? Kiedy ostatnio była Pani u ginekologa i miała
        &#62 robine badnie cytologiczne? Może jest to po prostu ostr i masyene zapalenie
        &#62 pochwy? Proszę nie zwlekając udać się na wizytę do ginekologa.MA

Pani Magdo,
        Teraz trwa to całymi dniami i po stosunku nie zwiększa się.
        Byłam u ginekologa i powiedział że mogą wystapić plamienia po przyjmowaniu
        CILESTu ale u mnie to jest prawie jak 3 dzień miesiączki. Jest to bardzo
        uciążliwe i krępujące. Nigdy nie robiłam jezcze badań cytologicznych. Czy może
        teraz może pani dokładniej stwierdzić jakie mogą być powody i co należy z tym
        zrobić ?
        • monika.antepowicz Re: Krwawienia 31.07.01, 23:54
          Który cykl przyjmuje Pani Cilest? Może po prostu jest to krwawienie spowodowane
          niezbyt dobrą tolerancją Cilestu (można spróbowac do końca krwawienia
          przyjmowac Cilest 2x1 tabl. dziennie , a potem już k0ntynuować po 1 tabletce do
          końca 21-dniowego cyklu i może się te cy7kle unormują. Oprócz tego może
          istnieje tez stan zapalny w pochwie(stad serowata wydzielina) OPo ustąpieniu
          krwawienia mozna zastosowac dopochwowe tabletki Calendulin(bez recepty)MA
          • Gość: Magda Re: Krwawienia IP: 10.1.10.* / 195.116.28.* 01.08.01, 12:27
            Przyjmuje 2 listek bez przerwy . Przez ile dni mam przyjmować 2 tabletki aż do
            ustania krwawienia ?
            Nie starczy mi tabletek z tego opakowania , czy powinnam dobierać tabletki z
            innego aby brać dwie i przyjmować przez tyle dni ile powinnam brać zażywając 1
            tabletkę dziennie ?
            CZy nie zaszkodzi taka podwójna dawka ?

monika.antepowicz napisał(a):

&#62 Który cykl przyjmuje Pani Cilest? Może po prostu jest to krwawienie spowodowane
            &#62
            &#62 niezbyt dobrą tolerancją Cilestu (można spróbowac do końca krwawienia
            &#62 przyjmowac Cilest 2x1 tabl. dziennie , a potem już k0ntynuować po 1 tabletce do
            &#62
            &#62 końca 21-dniowego cyklu i może się te cy7kle unormują. Oprócz tego może
            &#62 istnieje tez stan zapalny w pochwie(stad serowata wydzielina) OPo ustąpieniu
            &#62 krwawienia mozna zastosowac dopochwowe tabletki Calendulin(bez recepty)MA

• monika.antepowicz Re: Krwawienia 03.08.01, 08:17
              Prosze dobierać po drugiej tabletce z nowego opakowania(zeby uniemozliwic
              pomyłke0To nie jest taka duża dawka hormonów. A uwaza Pani, że takie plamienie
              jest zdrowe(Niestety może sprzyjać stanom zapalnym narządu rodnego)MA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka