Gość: ela IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 13:23 witam wiem, że bóle w okolicy podbrzusza oraz plamienie(które mają miejsce w połowie cyklu) oznaczają płodność. Czy się nie mylę? Cxy powinnam przejmować się takimi objawami? To oczywiście znaczy, że nie jestem w ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: pomoc 06.07.05, 13:26 masz na myśli owulację, czyli okres płodny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: pomoc IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.05, 13:27 Ból i plamienie to drugorzędowe oznaki owulacji. Nie jest to nic, czym mogłabyś sie przejmować, o ile faktycznie wiąże sie to u Ciebie z owulacją (a o tym przekona Cię obserwacja śluzu i mierzenie temperatury, bądź monitoring cyklu). Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: pomoc 06.07.05, 14:02 Gość portalu: ela napisał(a): > wiem, że bóle w okolicy podbrzusza oraz plamienie(które mają miejsce w > połowie cyklu) oznaczają płodność. Nie. > Czy się nie mylę? Mylisz się o tyle, że to może oznaczać owulację, ale może być również objawem jakiegoś schorzenia. > Cxy powinnam przejmować się takimi objawami? Pewnie warto byłoby potwierdzić badaniami, że to jajeczkowanie, a nie jakieś problemy. > To oczywiście znaczy, że nie jestem w ciąży? Nie, nie znaczy. To może znaczyć również, że jesteś Odpowiedz Link Zgłoś