syla115 06.07.05, 20:40 BARDZO PROSZĘ O RADĘ .STRASZNIE WYPADAJĄ MI WŁOSY I NIE WIEM CO MOGŁO BY MI SZYBCIUTKO POMUC,BIORE TERAZ WYCIĄG ZE SKRZYPU POLNEGO I POKRZYWY .MOŻE ZNACIE JAKĄŚ DOBRĄ ODŻYWKĘ DO WŁOSOW.Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA RADE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: WYPADANIE WŁOSÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:44 po pierwsze - nie krzycz po drugie - zamiast kupować odżywkę, zrob lepiej podstawowe badania Odpowiedz Link Zgłoś
syla115 Re: WYPADANIE WŁOSÓW 06.07.05, 20:53 BADANIA ZROBIŁAM SĄ OK,A ZTYM KRZYCZENIEM TO MOŻE CZASAMI PRZESADZAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: WYPADANIE WŁOSÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:55 używasz dużych liter a to oznacza w necie krzyk Odpowiedz Link Zgłoś
annalalik Wyłącz Caps Lock'a 06.07.05, 21:51 Duże litery oznaczają krzyk a my tu na siebie nie krzyczymy 1. Zrób badania 2. Mozesz sprobowac wzmocnic sie od środka - witaminy (cynk) Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: WYPADANIE WŁOSÓW 06.07.05, 22:16 Nie podam Ci "na szybciutko nazwy" jest ich zbyt dużo i nie wiadomo na co mają Ci pomóc " Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos zaś adres tu 06.07.05, 22:17 www.leki.med.pl/nowosc.phtml?&start=20&nr=9 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betti22 Re: zaś adres tu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:58 kochana maialam ostatnio to samo-zrob tak-kup sobire zestaw witamin falvit i tabletki silica<na wlosy i paznokcie>kuracja trwa ok 2 tygodni-po 2 tabletki tego i tego dziennie-gwarantuje ze da to rezlutaty-zobaczysz-acha i ze 2 razy robilam plukanke(moczlam sobie wloki w misce)-zaparzylam ziola skrzypu,klacza tatarka(babcina rada)-zmieszlam jes ze soba -rewelka polecma taka kiracje teeraz po 2 tyg nawet ani jednen nie wypada a garsciami mi wylazily pozdra Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamin Re:jakie badania 07.07.05, 08:22 a jakie własciwie powinno się badania zrobić? Nie jestem biegła w tych sprawach, a też wypadaja mi włosy, i od pewnego czasu mam problemy z cerą. Dwóch lekarzy leczyło mnie na tradzik różowaty, trzeci powiedział, ze to raczej alergia, a alergolog, spojrzał na mnie i powiedział, ze nie mam typowych objawów alergicznych. I jak tu wierzyć lekarzom. Już brakuje mi sił, bo sa dni że wyglądam "masakrycznie". Może ktoś zna dobrego dermatologa we Wrocławiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re:jakie badania IP: *.monki.sdi.tpnet.pl 07.07.05, 16:16 a juz przestancie z tym krzyczeniem wielkie siostry forumowiczki osoba ktora uzywa duzych liter chce zwrocic uwage na swoj post nie ma zamiaru na nikogo krzyczec a wy juz zaraz wylacz kapsloka itd nie krzycz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYLA115 Re:jakie badania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:54 właściwie nie wiedziałam że używanie dużych liter na forum oznacza krzyk, bardzo przepraszam wszystkich na których w ten sposób nakrzyczałam ,ale nie mialam wcale takiego zamiaru wynikło to z mojej nie wiedzy, objecuję poprawę.Wszystkim dziękuję za rady napewno się przydadzą.Jeśli chodzi o badania to zrobiłam podstawowe badania krwi czyli morfologię i poziom hormonow tarczycy czyli tsh i ft3 i ft4.POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś