Dodaj do ulubionych

WYPADANIE WŁOSÓW

06.07.05, 20:40
BARDZO PROSZĘ O RADĘ .STRASZNIE WYPADAJĄ MI WŁOSY I NIE WIEM CO MOGŁO BY MI
SZYBCIUTKO POMUC,BIORE TERAZ WYCIĄG ZE SKRZYPU POLNEGO I POKRZYWY .MOŻE
ZNACIE JAKĄŚ DOBRĄ ODŻYWKĘ DO WŁOSOW.Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA RADE
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: WYPADANIE WŁOSÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:44
      po pierwsze - nie krzycz
      po drugie - zamiast kupować odżywkę, zrob lepiej podstawowe badania
      • syla115 Re: WYPADANIE WŁOSÓW 06.07.05, 20:53
        BADANIA ZROBIŁAM SĄ OK,A ZTYM KRZYCZENIEM TO MOŻE CZASAMI PRZESADZAM.
        • Gość: Ania Re: WYPADANIE WŁOSÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 20:55
          używasz dużych liter
          a to oznacza w necie krzyk
    • annalalik Wyłącz Caps Lock'a 06.07.05, 21:51
      Duże litery oznaczają krzyk a my tu na siebie nie krzyczymy

1. Zrób badania
      2. Mozesz sprobowac wzmocnic sie od środka - witaminy (cynk)

• zlotoslanos Re: WYPADANIE WŁOSÓW 06.07.05, 22:16
      Nie podam Ci "na szybciutko nazwy" jest ich zbyt dużo i nie wiadomo na co mają
      Ci pomóc "
      • zlotoslanos zaś adres tu 06.07.05, 22:17
        www.leki.med.pl/nowosc.phtml?&start=20&nr=9
        • Gość: betti22 Re: zaś adres tu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 22:58
          kochana maialam ostatnio to samo-zrob tak-kup sobire zestaw witamin falvit i
          tabletki silica<na wlosy i paznokcie>kuracja trwa ok 2 tygodni-po 2 tabletki
          tego i tego dziennie-gwarantuje ze da to rezlutaty-zobaczysz-acha i ze 2 razy
          robilam plukanke(moczlam sobie wloki w misce)-zaparzylam ziola skrzypu,klacza
          tatarka(babcina rada)-zmieszlam jes ze soba -rewelka polecma taka kiracje
          teeraz po 2 tyg nawet ani jednen nie wypada a garsciami mi wylazily pozdra
          • kasiamin Re:jakie badania 07.07.05, 08:22
            a jakie własciwie powinno się badania zrobić? Nie jestem biegła w tych
            sprawach, a też wypadaja mi włosy, i od pewnego czasu mam problemy z cerą.
            Dwóch lekarzy leczyło mnie na tradzik różowaty, trzeci powiedział, ze to raczej
            alergia, a alergolog, spojrzał na mnie i powiedział, ze nie mam typowych
            objawów alergicznych. I jak tu wierzyć lekarzom. Już brakuje mi sił, bo sa dni
            że wyglądam "masakrycznie".
            Może ktoś zna dobrego dermatologa we Wrocławiu?
            • Gość: mb Re:jakie badania IP: *.monki.sdi.tpnet.pl 07.07.05, 16:16
              a juz przestancie z tym krzyczeniem wielkie siostry forumowiczki osoba ktora
              uzywa duzych liter chce zwrocic uwage na swoj post nie ma zamiaru na nikogo
              krzyczec a wy juz zaraz wylacz kapsloka itd nie krzycz
              • Gość: SYLA115 Re:jakie badania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 21:54
                właściwie nie wiedziałam że używanie dużych liter na forum oznacza krzyk,
                bardzo przepraszam wszystkich na których w ten sposób nakrzyczałam ,ale nie
                mialam wcale takiego zamiaru wynikło to z mojej nie wiedzy, objecuję
                poprawę.Wszystkim dziękuję za rady napewno się przydadzą.Jeśli chodzi o badania
                to zrobiłam podstawowe badania krwi czyli morfologię i poziom hormonow tarczycy
                czyli tsh i ft3 i ft4.POZDRAWIAM

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka