Dodaj do ulubionych

zawroty głowy

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.07.05, 10:59
dziś rano obudzilam się z okropnym "kręceniem się" w głowie.
Wszystkieprzedmioty przedemną wirowaly. Od tego kręcenia robiło mi się
niedobrze. A teraz nie mam siły, ledwie chodzę.
Dodam, że dobrze spalam tej nocy 8,5h, żadnych używek nie stosowalam. Co to
może być ?
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: zawroty głowy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.07.05, 11:11
      raz tez tak mialam, chialam wstac z lozka i nie dalam rady wszytsko wirowalo,
      ale po paru min przeszlo pamietam ze czulam sie niezbyt. N ie wiem co to bylo
      ale moze zaburzenia blednika
      • Gość: gwiazdeczka Re: zawroty głowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 12:36
        Ja tak zawsze mam kiedy śpie nad wodą, morze to być ciąg wodny(żyła wodna w
        glebie) jak również miska pełna wody u sąsiada mieszkającego podemną, rury z
        wodą itp. Ostatnio tak miałam że dwa dni chodziłam zakręcona strasznie niemiłe
        uczucie
    • gogi30 Re: zawroty głowy 19.07.05, 14:16
      A co z twoją tarczycą?Daj więcej informacji to byc może ci pomogę. Czy przede
      wszystkim to się powtarza ,czy coś takiego masz pierwszy raz?Nie pocisz się?
      Nie masz senności wszechogarniającej?Nie przytyłś/schudłaś?Masz kołatanie serca?
      Być może przesadzam z pytaniami, ale mi zanim wykryto niedoczynność tarczycy to
      wmawiano mi np.,,zmiany ciśnienia", ,,ciężki poród-i zmięczenie
      nim",niestworzone choroby i przeziębienia itp. rzeczy a mało się nie
      wykończyłam.Moje TSH wynosiło <100 , gdzie norma u zdrowej kobiety wynosi do
      4,25(okolice tego) Pierwszymi objawami były właśnie zawroty głowy , które
      budziły mnie nawet w nocy, nudności i następnie wymioty,cały dzień chodziłam
      potem skołowana, zdekoncentrowana, miałam nogi jak z waty.Nie miałam siły wstac
      i nakarmić piersią dziecka.Być może przesadzam ...pozdrawiam i w razie pytań
      pisz.Nic nie dzieje się ,,ot" tak sobie.
      • florencja29 Re: zawroty głowy 19.07.05, 14:41
        Ja takie objawy miałam (poza wymiotami) przy nadciśnieniu (umiarkowanym tzn.
        wartości do 155/95). Z tarczycą wszysko było ok.
      • Gość: aaaa do gogi30 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.07.05, 09:08
        To mi się zdarzylo wczoraj po raz pierwszy, ale do dziś jeszcze nie doszlam do
        siebie.
        Z tarczyca u mnie chyba wszystko OK, mialam badaną jak byłam nastolatką, byla
        troszkę powiększona, ale TSH było dobre.
        Co do pocenia się, to ja zawsze się strasznie pocę, ale może to dlatego, że
        jestem "nerwus" - na wszystko reaguję emocjonalnie i pocę się wtedy obficie...
        Jakieś 2 kg schudlam w ciągu ostatnich 5 miesięcy, ale nie bylo to celowe, nie
        mialam apetytu ( ważę 45 kg przy wzroście 153cm).

A ciśnienie mam zawsze za niskie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka