Gość: niewiadoma IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:31 którym kremem najlepije jest się pozbyć owłosienia w okolicach bikini? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: którym najlepiej???:) 23.07.05, 14:33 zajrzyj na urodę tam to przewałkowały Odpowiedz Link Zgłoś
zlotoslanos Re: którym najlepiej???:) 24.07.05, 19:02 "Mis" takie se skojarzenie najlepiej usunac owlosienie czyms na porost wlosow . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiadoma Re: którym najlepiej???:) IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 14:40 dziękuję,już tam piszę Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: którym najlepiej???:) 24.07.05, 18:42 Tanita spowalniająca efekt odrastania włosków Po kremach Joanny - aż krew mi poleciała Veet - szczypał PS. A kremy specjalne do depilacji bikini są słabe - trzeba długo trzymać, albo tylko osłabiają włoski - wg mnie beznadziejne, no ale to wszystko zależy od rodzaju owłosienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niewiadoma Re: którym najlepiej???:) IP: *.myslenice.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.05, 21:11 ja sie chyba na Veet zdecyduję.jeśli będzie szczypać to szybko zmyję i już.tylko potem będę w szoku czym by to draństwo usunąć.za maszynkę w każdym bądź razie wolę nie łapać Odpowiedz Link Zgłoś