Gość: mdli mnieeee.. IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 08.08.05, 11:46 od jakiegos tygodnie,od razu po mieisaczce prawie, mdli mnie,takie nudnosci, normalnie moge jesc,ale jest to dosc uciazliwe...coz to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kantik mdli mnie IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 08.08.05, 11:49 hm.pomyliłam autora z tematem.....) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: kantik 08.08.05, 11:55 wątroba? ja tak miałam ostatnio - po okresie przez tydzień, w dwie godziny po każdym posiłku miałam nudności. ale przeszło. niegazowana woda z dużą ilością cytryny pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kantik mdli mnie IP: *.icpnet.pl / 62.21.96.* 08.08.05, 12:32 dzięki bardzo....martwię sie ze to moze endo.???te mdłości,,,we wszyskich objawach wląsnie mdłosci sa podawane...hm? zaczne pic wode i podbno miete pieprzową i zobacze co bedzie. oprócz tego zadne inne dolegliwości...tylko to cholerstwo męczące strasznie. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: mdli mnie 08.08.05, 13:10 martwię sie ze to moze endo.???te mdłości,,,we wszyskich > objawach wląsnie mdłosci sa podawane...hm ??? gdyby mdłości były decydującym objawem endo, to 90% kobiet leczyła by się od razu, a nie miesiącami męczyła bez skutecznej diagnozy. Odpowiedz Link Zgłoś