Gość: balbina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 22:16 nie chodzi mi o wiek, w którym przeżyłyście swój pierwszy raz, tylko o staż związku.po miesiącu, po roku czy na pierwszym spotkaniu?ja przespałam sie po dwóch miesiącach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e#a Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:24 3 lata znajomosci 1 rok przyjazni 0.5 roku związku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.09.05, 23:54 5 mcy Odpowiedz Link Zgłoś
jooza Re: pierwszy raz - jak szybko?? 07.09.05, 00:30 Poznaliśmy sie w kwietniu, od czerwca razem, a "pierwszy raz" w sierpniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: 80.53.79.* 07.09.05, 00:35 po 11 miesiącach znajomosci, po 7 miesiącach bycia razem, w wieku 19 lat dla obojga pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
seerena Re: pierwszy raz - jak szybko?? 07.09.05, 00:50 Rany nie pamiętam )) To nie był mój facet, po prostu znajomy. Znaliśmy się jakiś czas i nigdy nie byliśmy w związku. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: pierwszy raz - jak szybko?? 07.09.05, 09:31 znaliśmy się 3 lata, w związku nie byliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_biedroneczka Re: pierwszy raz - jak szybko?? 07.09.05, 09:35 razem 2,5 roku ) mielismy po 21 lat ,i to byl nasz wspolny pierwszy raz ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betti22 Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:40 po 2 tygodniach poprostu milosc i pragnienie od 1 chwili jestesmy juz 2.5 roku za m-c zareczyny ps.dlatego dlugosc czekanie na ten 1 raz nie ejst az tak wazna tu nie chodzi o ilosc.dlugosc czasu tu liczy sie to cos Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolaasia Re: pierwszy raz - jak szybko?? 07.09.05, 09:46 po 5 miesiącach znajomości, 2 miesiące w związku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miiii Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.azory.net.pl 07.09.05, 12:16 po 3 miesiacach razem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.chello.pl 07.09.05, 12:30 No u mnie to troszke szybciej bo chyba po 1,5 miesiaca. Ale wiecie co najwazniejsze jest to zeby tego nie zalowac i nie robic tego wbrew sobie. Ja ani przez chwile nie zalowalam!! Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
indianprincess Re: pierwszy raz - jak szybko?? 07.09.05, 14:01 no proszę, a w gazetkach typu cosmopolitan podają statystyki, z których wynika że wiekszośc kobiet idzie do łóżka z facetem najpóźniej po czwartej randce, średnia wieku pierwszego razu to 17 lat, a 21-letnia kobieta ma zaliczonych juz co najmniej trzech kochanków. Czytając to forum dochodzę do wniosku że nijak się to ma do rzeczywistości. I bardzo dobrze, szanujmy sie dziewczyny)) A wracając do tematu to pierwszy raz po 1,5 miesiąca znajomości, spotykaliśmy się prawie codziennie Odpowiedz Link Zgłoś
butters77 Re: pierwszy raz - jak szybko?? 07.09.05, 15:37 > no proszę, a w gazetkach typu cosmopolitan podają statystyki, z których wynika > że wiekszośc kobiet idzie do łóżka z facetem najpóźniej po czwartej randce Moze spotykaja sie co miesiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eni Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 15:29 Po 5-6 miesiącach bycia razem. Nie żaluje, ale fantastycznie było dopiero jakieś 2 miesiące pozniej-wspólne wakacje, zero stresu-niesamowite przezycia, wazniejsze dla mnie od tego pierwszego razu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:25 ponad rok znajomości (ok. 15m-cy) - nie byliśmy, nie jesteśmy i nie będziemy w związku, tak po prostu "wyszło" <i nie żałuję, żeby nie było > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liLka Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:41 po 10 miesiącach znajomości i 7 miesiącach w związku - nie załuje Odpowiedz Link Zgłoś
umbra_et_imago Re: pierwszy raz - jak szybko?? 07.09.05, 22:08 po dwóch tygodniach znajomości Razem - od 5 lat. Za 4 miesiące - ślub. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zugaja za szybko i nie z tym facetem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:50 po tygodniu znajomości poszłam z moim pierwszym facetem do łózka. seks w jego wykonaniu był kompletnie do bani... rafał szulc- moze któras tez miała "przyjemność" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: za szybko i nie z tym facetem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.09.05, 14:08 znałam takiego jednego.. z Bydgoszczy był, a raczej tam studiował.. ale co i jak to nie wiem )))) Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: pierwszy raz - jak szybko?? 08.09.05, 14:18 U mnie to było szybkoo bardzo, bo na 3. randce, po ok. tygodniu znajmości, razem prawie 6 lat, wiec tak jak już któraś dziewczyna pisała, ten okres oczekiwania nie ma wpływu na jakość związku) Zawsze mnie smieszą opinie, ze trzeba dłużej poczekac, bo facet później nie bedzie takiej dziewczyny szanował itp. wszystko zalezy od faceta,ja z takimi, którzy kobiet nie szanuja nawet nie rozmawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olik35 Re: pierwszy raz - jak szybko?? 08.09.05, 15:30 Ja po jakis 2 tygodniach, teraz troche mi szkoda, ale balam sie , ze odejdzie. Byl duzo straszy ode mnie i nie chcialam wyjsc w jego oczach jako wystraszona smarkula. Mialam wowczas 20 lat. Ogolem bylo OK, ale i tak po pol roku ten zwiazek sie rozpadl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: 217.197.78.* 08.09.05, 21:49 po 2 miesiącach, chciałam jeszcze troszkę z tym poczekać, w końcu dałam się ponieść chwili, on sprawił, że zapomniałam o swoich obawach... odszedł do innej po miesiącu, ja nie mogę pozbierać się do dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.09.05, 22:04 A ja bym chętnie wróciła do czasów, kiedy jeszcze nie spałam z moim chłopakiem i wydłużyła okres oczekiwania na pierwszy raz z pięciu miesięcy do więcej. Nie dlatego, że żałuję albo uważam, że to się stało za szybko. Ale dlatego, że pamiętam magię tych pierwszych pocałunków, dotyków, pieszzot, spojrzeń i oddechów. Tak tak. I uważam, że dziewczyny, które poszły do łóżka szybko, wiele straciły. Właśnie magii oczekiwania, odmawiania:], całej tej otoczki, całego wstępu. Oczywiście, że te dziewczyny też mogły mieć wspaniały pierwszy raz, ale bezpowrotnie straciły coś, czego już nigdy nie będzie. Myślę, że te które czekały dłużej doskonale wiedzą o czym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
ja87 Re: pierwszy raz - jak szybko?? 08.09.05, 22:19 czekalismy rok i 5 m-cy, warto było tyle czekać))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kruczyca jakis ze mnie wyjatek :] 08.09.05, 22:24 po 7 godz znajomosci bylismy potem razem rok. Ja jakos podpadam pod statystyki cosmopolitan, a moze nawet je przekraczam, bo mam 19 lat i 5 facetow za soba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KA Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:41 Poznaliśmy się 5 lat temu, kontakt się urwał, 2 lata temu przypadkowe spotkanie zaowocowało związkiem. Mój pierwszy raz po 3 miesiącach od 2 spotkania, 2,5 miesiącach w związku. Za 9 miesięcy nasz ślub! )) POZDRAWIAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leila Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.09.05, 02:08 a u mnie pierwszy raz otworzył drogę do związku nie bylysmy jeszcze oficjalnie parą, znalismy sie zaledwie kilka dni, zrobilismy to, a nastepnego dnia chodzilsmy po miescie za rękę to bylo 5 lat temu, wczoraj swietowalismy piata rocznice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara255 Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 11:59 ja jeszcze nie przeżyłam "pierwszego razu" ale...sadze ze to sie stanie niebawem ..6 - 7 miesiecy związku..i tak myśle, ze im partnerzy sa starsi ..tym ten czas oczekiwania jest krotszy ?????? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna m Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:07 cos w tym jest.tez mi sie wydaje ze im starsi jestesmy tym szybciej to leci.pierwszy raz po roku znajomosci, ale mielismy wtedy po16lat i bylo to stanowczo za wczesnie.potem czekalismy ponad rok zeby znow to zrobic.kolejne zwiazki duzo szybciej ale to dlatego ze juz poznalam siebie i nie jestem dzieckiem.trzeba bylo czekec. Odpowiedz Link Zgłoś
wenusss a ja po 4,5 miesiaca :D 10.09.05, 14:14 ja chcialam wczesniej ale najpierw chcialam usunac nadzerke i tak sie jakos przedluzylo...al enie zaluje!! napewno bym tego nie zrobila po miesiacu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik Re: jak szybko IP: *.elpos.net / *.elpos.net 10.09.05, 16:56 2lata znajomosci wylacznie netowej,potem sie spotkalismy i 4 miesiace bylismy dzien w dzien razem bo pojechalam do niego zagranice i po 4 miesiacach stalo sie... Odpowiedz Link Zgłoś
airi Re: pierwszy raz - jak szybko?? 10.09.05, 18:10 po ponad 1,5 roku znajomości, po 3 m-cach bycia razem nigdy nie żałowałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ego Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.09.05, 09:52 ponad 3 lata znajomości=przyjaźni po 5 miesiącach w związku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 19-latka Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.w / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:47 3-miesiace znajomosci netowej 1-miesiac znajomosci w rzeczywistosci 8- miesiecy bycia razem .. i ten pierwszy raz. 17- lat, tyle mialam ja 18- tal tyle mial on teraz mam 19 lat i jestesmy razem 3 lata.. poprzedniczka piszaca o okresie oczekiwania ma racje.. robienie wszystkiego zeby byc blisko ze soba i aby to wystarczylo .. i odmawianie i zachecianie do "zamiast"- nie powroci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 18-stka Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 17:49 A ja jeszcze jestem przed i nie wiem co robic. On jest duuuuuzo starszy, spotykamy sie prawie co dzien, jestesmy razem juz prawie 2 m-ce, znamy sie od stycznia i czym glebiej w pieszczoty, tym czuje ze on jest mi dalszy. Kompletnie nie wiem co sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna m Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 20:28 moze po prostu nie jestes gotowa?i zastanow ie z tym duuuzo starszym zwlaszcza teraz kiedy Ty jestes mloda.oni czesto chca sobie wychowac zone/dziewczyne/kochanke.cos o tym niestety wiem pozniej jak juz kobieta jest starsza i sama siebie rozumie do konca to starszy facet nie jest problemem bo sam wie ze nie ma kontroli nad swoja wybranka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 12:57 po 2 latach związku.Nie załuje,ze tyle czekalismy bo to nie był stracony czas .Nadal jesteśmy razem Odpowiedz Link Zgłoś