Dodaj do ulubionych

pierwszy raz - jak szybko??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 22:16
nie chodzi mi o wiek, w którym przeżyłyście swój pierwszy raz, tylko o staż
związku.po miesiącu, po roku czy na pierwszym spotkaniu?ja przespałam sie po
dwóch miesiącach.
Obserwuj wątek
    • Gość: e#a Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:24
      3 lata znajomosci
      1 rok przyjazni
      0.5 roku związku
    • Gość: sd Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 06.09.05, 23:54
      5 mcy
    • jooza Re: pierwszy raz - jak szybko?? 07.09.05, 00:30
      Poznaliśmy sie w kwietniu, od czerwca razem, a "pierwszy raz" w sierpniu.
    • Gość: kk Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: 80.53.79.* 07.09.05, 00:35
      po 11 miesiącach znajomosci,
      po 7 miesiącach bycia razem,
      w wieku 19 lat
      dla obojga pierwszy raz
      • seerena Re: pierwszy raz - jak szybko?? 07.09.05, 00:50
        Rany nie pamiętam smile)) To nie był mój facet, po prostu znajomy. Znaliśmy się
        jakiś czas i nigdy nie byliśmy w związku.
    • lilith76 Re: pierwszy raz - jak szybko?? 07.09.05, 09:31
      znaliśmy się 3 lata, w związku nie byliśmy.
      • mala_biedroneczka Re: pierwszy raz - jak szybko?? 07.09.05, 09:35
        razem 2,5 roku wink) mielismy po 21 lat ,i to byl nasz wspolny pierwszy raz wink)))
        • Gość: betti22 Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 22:40
          po 2 tygodniach poprostu milosc i pragnienie od 1 chwili
          jestesmy juz 2.5 roku za m-c zareczyny
          ps.dlatego dlugosc czekanie na ten 1 raz nie ejst az tak wazna tu nie chodzi o
          ilosc.dlugosc czasu tu liczy sie to cos
    • pszczolaasia Re: pierwszy raz - jak szybko?? 07.09.05, 09:46
      po 5 miesiącach znajomości, 2 miesiące w związku.
      • Gość: miiii Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.azory.net.pl 07.09.05, 12:16
        po 3 miesiacach razem
    • Gość: Aga Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.chello.pl 07.09.05, 12:30
      No u mnie to troszke szybciej bo chyba po 1,5 miesiaca. Ale wiecie co
      najwazniejsze jest to zeby tego nie zalowac i nie robic tego wbrew sobie. Ja
      ani przez chwile nie zalowalam!! Pozdrawiam!!
      • indianprincess Re: pierwszy raz - jak szybko?? 07.09.05, 14:01
        no proszę, a w gazetkach typu cosmopolitan podają statystyki, z których wynika
        że wiekszośc kobiet idzie do łóżka z facetem najpóźniej po czwartej randce,
        średnia wieku pierwszego razu to 17 lat, a 21-letnia kobieta ma zaliczonych juz
        co najmniej trzech kochanków. Czytając to forum dochodzę do wniosku że nijak
        się to ma do rzeczywistości. I bardzo dobrze, szanujmy sie dziewczynysmile)) A
        wracając do tematu to pierwszy raz po 1,5 miesiąca znajomości, spotykaliśmy się
        prawie codzienniesmile
        • butters77 Re: pierwszy raz - jak szybko?? 07.09.05, 15:37
          > no proszę, a w gazetkach typu cosmopolitan podają statystyki, z których wynika
          > że wiekszośc kobiet idzie do łóżka z facetem najpóźniej po czwartej randce

Moze spotykaja sie co miesiac?smile
    • Gość: eni Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 15:29
      Po 5-6 miesiącach bycia razem. Nie żaluje, ale fantastycznie było dopiero
      jakieś 2 miesiące pozniej-wspólne wakacje, zero stresu-niesamowite przezycia,
      wazniejsze dla mnie od tego pierwszego razusmile
    • Gość: młoda Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 19:25
      ponad rok znajomości (ok. 15m-cy) - nie byliśmy, nie jesteśmy i nie będziemy w
      związku, tak po prostu "wyszło" wink <i nie żałuję, żeby nie było tongue_out>
    • Gość: liLka Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 21:41
      po 10 miesiącach znajomości i 7 miesiącach w związku - nie załuje wink
    • umbra_et_imago Re: pierwszy raz - jak szybko?? 07.09.05, 22:08
      po dwóch tygodniach znajomości smile
      Razem - od 5 lat.
      Za 4 miesiące - ślub.
    • Gość: zugaja za szybko i nie z tym facetem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.05, 13:50
      po tygodniu znajomości poszłam z moim pierwszym facetem do łózka. seks w jego
      wykonaniu był kompletnie do bani... rafał szulc- moze któras tez
      miała "przyjemność"wink
      • Gość: rybka Re: za szybko i nie z tym facetem IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.09.05, 14:08
        znałam takiego jednego.. z Bydgoszczy był, a raczej tam studiował.. ale co i
        jak to nie wiem wink))))
    • gocha221 Re: pierwszy raz - jak szybko?? 08.09.05, 14:18
      U mnie to było szybkoo bardzo, bo na 3. randce, po ok. tygodniu znajmości, razem
      prawie 6 lat, wiec tak jak już któraś dziewczyna pisała, ten okres oczekiwania
      nie ma wpływu na jakość związkusmile)
      Zawsze mnie smieszą opinie, ze trzeba dłużej poczekac, bo facet później nie
      bedzie takiej dziewczyny szanował itp. wszystko zalezy od faceta,ja z takimi,
      którzy kobiet nie szanuja nawet nie rozmawiamsmile

• olik35 Re: pierwszy raz - jak szybko?? 08.09.05, 15:30
      Ja po jakis 2 tygodniach, teraz troche mi szkoda, ale balam sie , ze odejdzie.
      Byl duzo straszy ode mnie i nie chcialam wyjsc w jego oczach jako wystraszona
      smarkula. Mialam wowczas 20 lat. Ogolem bylo OK, ale i tak po pol roku ten
      zwiazek sie rozpadl.
      • Gość: lena Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: 217.197.78.* 08.09.05, 21:49
        po 2 miesiącach, chciałam jeszcze troszkę z tym poczekać, w końcu dałam się
        ponieść chwili, on sprawił, że zapomniałam o swoich obawach... odszedł do innej
        po miesiącu, ja nie mogę pozbierać się do dzisiajsad
    • Gość: heh Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 08.09.05, 22:04
      A ja bym chętnie wróciła do czasów, kiedy jeszcze nie spałam z moim chłopakiem
      i wydłużyła okres oczekiwania na pierwszy raz z pięciu miesięcy do więcej.

Nie dlatego, że żałuję albo uważam, że to się stało za szybko.

Ale dlatego, że pamiętam magię tych pierwszych pocałunków, dotyków, pieszzot,
      spojrzeń i oddechów. Tak tak.

I uważam, że dziewczyny, które poszły do łóżka szybko, wiele straciły. Właśnie
      magii oczekiwania, odmawiania:], całej tej otoczki, całego wstępu. Oczywiście,
      że te dziewczyny też mogły mieć wspaniały pierwszy raz, ale bezpowrotnie
      straciły coś, czego już nigdy nie będzie. Myślę, że te które czekały dłużej
      doskonale wiedzą o czym mówię.
      • ja87 Re: pierwszy raz - jak szybko?? 08.09.05, 22:19
        czekalismy rok i 5 m-cy, warto było tyle czekaćsmile)))))))
    • kruczyca jakis ze mnie wyjatek :] 08.09.05, 22:24
      po 7 godz znajomosci smile bylismy potem razem rok. Ja jakos podpadam pod
      statystyki cosmopolitan, a moze nawet je przekraczam, bo mam 19 lat i 5 facetow
      za soba
    • Gość: KA Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 00:41
      Poznaliśmy się 5 lat temu, kontakt się urwał, 2 lata temu przypadkowe spotkanie
      zaowocowało związkiem. Mój pierwszy raz po 3 miesiącach od 2 spotkania, 2,5
      miesiącach w związku. smile Za 9 miesięcy nasz ślub! smile)) POZDRAWIAM!
    • Gość: leila Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.lubin.dialog.net.pl 10.09.05, 02:08
      a u mnie pierwszy raz otworzył drogę do związku
      nie bylysmy jeszcze oficjalnie parą, znalismy sie zaledwie kilka dni,
      zrobilismy to, a nastepnego dnia chodzilsmy po miescie za rękę
      to bylo 5 lat temu, wczoraj swietowalismy piata rocznice smile
    • Gość: klara255 Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 11:59

ja jeszcze nie przeżyłam "pierwszego razu" ale...sadze ze to sie stanie
      niebawem smilesmile..6 - 7 miesiecy związku..i tak myśle, ze im partnerzy sa starsi
      ..tym ten czas oczekiwania jest krotszy ??????
      pozdr.
    • Gość: anna m Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.05, 14:07
      cos w tym jest.tez mi sie wydaje ze im starsi jestesmy tym szybciej to
      leci.pierwszy raz po roku znajomosci, ale mielismy wtedy po16lat i bylo to
      stanowczo za wczesnie.potem czekalismy ponad rok zeby znow to zrobic.kolejne
      zwiazki duzo szybciej ale to dlatego ze juz poznalam siebie i nie jestem
      dzieckiem.trzeba bylo czekec.
    • wenusss a ja po 4,5 miesiaca :D 10.09.05, 14:14
      ja chcialam wczesniej ale najpierw chcialam usunac nadzerke i tak sie jakos
      przedluzylo...al enie zaluje!! napewno bym tego nie zrobila po miesiacu!!!
      • Gość: asik Re: jak szybko IP: *.elpos.net / *.elpos.net 10.09.05, 16:56
        2lata znajomosci wylacznie netowej,potem sie spotkalismy i 4 miesiace bylismy
        dzien w dzien razem bo pojechalam do niego zagranice i po 4 miesiacach stalo
        sie...
    • airi Re: pierwszy raz - jak szybko?? 10.09.05, 18:10
      po ponad 1,5 roku znajomości, po 3 m-cach bycia razem
      nigdy nie żałowałam smile
    • Gość: ego Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.09.05, 09:52
      ponad 3 lata znajomości=przyjaźni
      po 5 miesiącach w związku
      • Gość: 19-latka Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.w / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 11:47
        3-miesiace znajomosci netowej
        1-miesiac znajomosci w rzeczywistosci wink
        8- miesiecy bycia razem
        .. i ten pierwszy raz.
        17- lat, tyle mialam ja
        18- tal tyle mial on
        teraz mam 19 lat i jestesmy razem 3 lata..

poprzedniczka piszaca o okresie oczekiwania ma racje.. robienie wszystkiego
        zeby byc blisko ze soba i aby to wystarczylo .. i odmawianie i zachecianie
        do "zamiast"- nie powroci wink
        • Gość: 18-stka Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 17:49
          A ja jeszcze jestem przed i nie wiem co robic. On jest duuuuuzo starszy,
          spotykamy sie prawie co dzien, jestesmy razem juz prawie 2 m-ce, znamy sie od
          stycznia i czym glebiej w pieszczoty, tym czuje ze on jest mi dalszy.
          Kompletnie nie wiem co sie dzieje.
          • Gość: anna m Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.05, 20:28
            moze po prostu nie jestes gotowa?i zastanow ie z tym duuuzo starszym zwlaszcza
            teraz kiedy Ty jestes mloda.oni czesto chca sobie wychowac
            zone/dziewczyne/kochanke.cos o tym niestety wiemsad pozniej jak juz kobieta jest
            starsza i sama siebie rozumie do konca to starszy facet nie jest problemem bo
            sam wie ze nie ma kontroli nad swoja wybranka.
    • Gość: Aga Re: pierwszy raz - jak szybko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 12:57
      po 2 latach związku.Nie załuje,ze tyle czekalismy bo to nie był stracony czas smile.Nadal jesteśmy razem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka