Gość: K IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 11:38 Nigdy nie brałam tabletek antykoncepcyjnych, wczoraj lekarz przepisał mi moje pierwsze- rigevidon. Zapomniałam zapytać, po zażyciu której tabletki zaczną działać. Może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: K Re: RIGEVIDON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 13:59 Tak, chyba z 10 razy, niestety nie ma tam żadnych informacji na ten temat. Jest tylko napisane, że w przypadku poronienia nalezy od razu zacząć brać tabletki nie potrzeba stosować innych środków, a po ciąży przez pierwsze 2 tygodnie należy się dodatkowo zabezpieczać. To są moje pierwsze tabletki nie wiem, czy mam zaczekać aż skończę pierwsze opakowanie czy też mogę się bezpiecznie kochać wcześniej. Nie chciałabym, aby coś mi się przytrafiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klea Re: RIGEVIDON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 14:04 Ja nie liczylabym na to, że działają po pierwszej, chociaż lekarz mi mówił, że tak.Pierwsze opakowanie skończ. to może być ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: RIGEVIDON 07.09.05, 14:32 Ależ one zabezpieczają od 1 tabletki, o ile została przyjęta nie później niż 3 dnia cyklu. Zresztą dokładnie tak samo jak wszystkie tabletki... Odpowiedz Link Zgłoś