takasobiekobietka 12.10.05, 21:30 Mam pytanie do osob,ktore go braly lub biora. Chce zaczac go brac i chcialabym wiedziec czy duzo macie skutkow ubocznych po nim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misia Re: Cilest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 21:39 ja nie mam w ogole biore od roku Odpowiedz Link Zgłoś
takasobiekobietka Re: Cilest 12.10.05, 21:41 A czy juz podczas pierwszego opakowania jest sie "bezpiecznym" czy dopiero od drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
tracja4 Re: Cilest 12.10.05, 23:37 jak zaczniesz brac dokladnie w 1 dniu miesiaczki to od pierwszego. Ja sie kochalam juz przy 5 tabletce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Cilest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 18:17 spadek nastroju czyli depresja..totalny brak apetytu i waga 45 kg..uszkodzona wątroba, ot jak roznie na piguly sie reaguje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Cilest IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 13.10.05, 18:36 duzy apetyt, krwawienia co do godziny, dodatkowo skape i niebolesne. W pierwszym cyklu plamienia. Odpowiedz Link Zgłoś
efdurka Re: Cilest 13.10.05, 19:56 nabawiłam się przez cilest mięśniaka macicy. brałam 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość ewa Re: Cilest IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.05, 21:41 brałam cilest tylko 3 miesiace pierwsze dni nudnosci i ogolnie bardzo złe samopoczucie okres bezbolesny , ale niestety moja cera jest po nich w strasznym stanie TRADZIKKKKKKKKK nigdy nie miałam oraz całkowita niechec do seksu od dzis biore plasterki evra zobaczymy co bedzie dalej Odpowiedz Link Zgłoś
aga1274 Re: Cilest 13.10.05, 22:16 zażywałam cilest prawie trzy lata, bardzo dobrze go tolerowałam, żadnych skutków ubocznych Odpowiedz Link Zgłoś
ally23 Re: Cilest 14.10.05, 09:03 podczas brania nie mialam zadnych skutkow ubocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Cilest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 11:10 brałam niecały rok miałam wszystkie mozliwe skutki uboczne, fatanie sie czulam teraz logest - to samo...chyba nie toleruje pigul Odpowiedz Link Zgłoś
yasahima Re: Cilest 14.10.05, 12:09 Ja biore juz ponad dwa lata.. fakt rzadko jest tak,że nie ma skutków ubocznych . Niewielki przyrost wagi < jakieś 2kg> i biust większy o rozmiar< niektórzy by sie cieszyli> a tak poza tym zmiany libido.Ogolnie rzecz biorąc nie ma pigułek idalnych rezygnujesz z czegoś dla czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś