Dodaj do ulubionych

test ciążowy a okres

29.10.05, 10:21
Mam jedno małe pytania...10 dni przeżywałam schize ciążową,teraz nagle
dostałam okres,ale chciałabym zrobić sobie jeszcze test ciążowy,czy podczas
okresu wykaże on taki sam wynik jak by okresu nie było...?pa
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: test ciążowy a okres 29.10.05, 10:49
      jeśli nie jesteś w ciąży, to trst nawet w czasie krwawienia da negatywny wynik.

jeśli sądzisz, że to koniec schizy to się grubo mylisz. za kilka dni zaczniesz się bać, że jesteś w ciąży pomimo miesiączek, bo niektóre tak miały smile
      • kaaaska1 Re: test ciążowy a okres 29.10.05, 11:04
        to ja juz nic nie wiem.....znaczy się robilam wczoraj test(jak jeszcze okresu
        nie miałam)ale na początku test nic nie wykazal...dziwne(mialam test kreskowy,a
        tam żadnej kreski)poźniej tylko tak sobie zrobilam drugi raz(ale to ten sam
        test)i wykazał,że niby brak ciązy...po chwili dostałam okres...no i teraz nie
        wiem,czy tamten wynik byl prawdziwyi jak najwczesniej chcialabym się dowiedziec
        i zrobić kolejny...ktory pokaże juz napewno prawidlowy wynik i nie wiem,czy
        można podczas okresu?Czy wtedy mocz jest taki sam?Czy lepiej poczekac i zrobic
        dopiero go po okresie??odp
        • malgosiek2 Re: test ciążowy a okres 29.10.05, 11:09
          Dzieewczyno test ciążowy jest jednorazowy,a nie wielo.
          W ciąży nie jesteś i już przeciez dostałaś @ no nie.
          Jeśli Ciebie to dalej męczy to po skończonej @ zrób jeszce jeden test nowy
          świeżo kupiony w aptece.
          Pzdr.gosia
        • lilith76 Re: test ciążowy a okres 29.10.05, 11:11
          wyluzuj dziewczyno, nie jesteś w ciąży!
          z takim nastawienie, to kup sobie w hurtowni farmaceutycznej zgrzewkę testów ciążowych - tak ze 300 sztuk.
    • Gość: kooza Re: test ciążowy a okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.05, 11:02
      No ja mam właśnie takie schizy. Po stosunku(dni płodne, zawiodła prezerwatywa) wzięłam POSTINOR i w przewidywanym czasie dostałam okres. Kolejny powinnam już mieć od kilku dni, a nie mam. No i stąd ta panikauncertain
      • kaaaska1 Re: test ciążowy a okres 29.10.05, 11:15
        przeciez w ciąży mozna byc nawet jak się ma okres...ale dobra poczekam kilka
        dni i zrobie od nowawink pa
        • malgosiek2 Re: test ciążowy a okres 29.10.05, 11:18
          Ale zdarza się to baaaaardzo rzadko.
          Usopkój się!!!!!!
          Teraz jestem w drugiej ciąży i w obydwu przypadkach @ się od razu zatrzymały.
          Pzdr.Gosia
        • lilith76 Re: test ciążowy a okres 29.10.05, 11:22
          > przeciez w ciąży mozna byc nawet jak się ma okres...ale dobra poczekam kilka
          > dni i zrobie od nowawink pa

a nie pisałam!!!!!!!!!!!
          testy przestaniesz robić jak minie tyle czasu, że powinnaś już czuć ruchy płodu. wtedy pewnie przyjdzie kolejna schiza.
          może wydaj te pieniądze na coś rozsądnego? na wizytę u psychologa? albo podręczniki biologii.
          • malgosiek2 Re: test ciążowy a okres 29.10.05, 11:26
            No tak dobrze mówiłaś.
            Pzdr.Gosia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka