Dodaj do ulubionych

nie mam ochoty

IP: *.outsourcing.atman.pl 29.11.05, 12:03
...na sex.najchętniej poleżałabym i tylko poddała sie miłym pieszczotom męża.
jak mogę zmienić swoje nasatwienie do sexu? czy przyczyną moze byc to że maż
nigdy nie doprowadził mnie do orgazmu? czy orgazm w ogóle isnieje?
Obserwuj wątek
    • joisana Re: nie mam ochoty 29.11.05, 12:06
      Kwestia psychiki, a nie zdrowia, stale tu roztrząsany problem, ale nikt jeszcze
      nie znalazł skutecznego środka.
      • Gość: Gosiaczek1975 Re: nie mam ochoty IP: *.spray.net.pl 29.11.05, 12:42
        to faceci aby czuc sie spelnieni w seksie musza miec orgazm...my kobiety
        czesto cieszymy sie seksem ...ktory jest poprostu mila
        przytulanka..pieszczotami...pocalunkami...
        takze nie szukaj przyczyny w tym ze nie masz orgazmu..
        moze jestes zbyt spieta...postaraj sie skupic na sobie kiedy twoj maz zajmuje
        sie toba...tym co czujesz...dreszczyki przechodzace przez cialo sa rownie
        miluskie jak orgazm...
        • Gość: mysza Re: nie mam ochoty IP: *.greennet.org.pl / *.greennet.org.pl 29.11.05, 14:17
          Orgazm istnieje -w dużej mierze zależy od naszego nastawienia-ale od mężczyzny
          również -trzeba go nauczyć aby dawał nam rozkosz a nie tylko zaspokajał swoje
          popędy-a czy sama potrafisz przeżyc orgazm , bez niczyjej pomocy np. we śnie?
          • monis84 Re: nie mam ochoty 29.11.05, 20:29
            A ja mam takie pytaniesmileCzy ktoras z was wie,co to znaczy,jezeli ktos przezywa
            orgazm we snie??Czy to jest normalne?Kiedykolwiek wam sie tak zdarzylo?
            pozdrawiam
            • lilith76 Re: nie mam ochoty 30.11.05, 09:13
              to normalne.
    • lilith76 Re: nie mam ochoty 29.11.05, 15:38
      > najchętniej poleżałabym i tylko poddała sie miłym pieszczotom męża.

może mąż skraca wstępną fazę pieszczot i szybko przechodzi do meritum, albo
      robi to mechanicznie, albo ty zbyt myślisz, że to (pieszczoty) się zaraz
      skończy żeby się rozluźnić.
      zaproponuj żeby co jakiś wieczór głaskaj cię i przytulał przez dłuższym czas.
      tylko. bez seksu. niech to będzie taki egoistyczny twój wieczór.
      • annajas Re: nie mam ochoty 30.11.05, 09:32
        Witam! Może to dziwne ale ostatnio gdzieś przeczytałam, że powodem braku ochoty
        na seks jest podwyższona prolaktyna, miłego dnia
        • Gość: Gosiaczek1975 Re: nie mam ochoty IP: *.spray.net.pl 30.11.05, 09:35
          jeśli chodzi o orgazm we śnie..to ostatnio mam go często...ale to pewne
          spowodowane jest brakiem seksu...od 2 m-cy jestem na poście ze względu na
          globulki, potem okres, potem zabieg i znowu globulki i okre...eh....
          ale zostalo mi jeszcze 3 dni...i jak zaszaleje z moim facetem ...
          jedyne co mnie martwi to to ze on za 4 dni wyjedza na tydzien..ale moze sie
          wyrzyje do czasu jego wyjazadu..co myslicie??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka