Gość: Sylwia IP: *.netcologne.de 10.12.05, 10:06 Witam, chodzi o moja mame, a wiec ma ona od 3 tygodni okres. Jakie moga byc powody . Dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonawentura99 Re: 3 tygodnioy okres 10.12.05, 12:34 Nie pytaj o to na forum tylko wyślij mamę do lekarza. Ja mogę tylko gdybać że to naprzykład zaburzenia hormonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: 3 tygodnioy okres 10.12.05, 13:10 zaburzenia hormonalne, początek menopauzy - jednak warto iść do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: 3 tygodnioy okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 13:23 LEKARZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: 3 tygodnioy okres IP: *.elpos.net / *.elpos.net 10.12.05, 17:14 ja mialam zapalenie endometrium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu podobny problem... IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 11.12.05, 12:15 ja właśnie od 5 dni mam "niby-okres"...zaczął się w czw, potem 2 dni nic, troszkę wczoraj - a dziś znowu nic...byłam niedawno u lekarza, miałam nawet usg, wszystko ok...w zeszłym miesiącu było tak samo - kilkudniowy "rozbieg" a dopiero potem normalny okres. pójdę w tym tygodniu do lekarza, ale jakoś nie mogę przestać o tym mysleć dzisiaj - stąd mój list. czy może tak zaczynało się to zapalenie endometrium? Odpowiedz Link Zgłoś
grakow Re: 3 tygodnioy okres 11.12.05, 14:11 3tygodniowy okres - to juz nie jest okres. ja własnie prezvto przeszłam. jestem w wieku chyba Twojej Mamy. zglosilam sie do lekarza - nie ma co czekać, bo można się wykrwawić. dostałam skierowanie do szpitala i tam wszystko mi wyczyścili. zabieg pod 15min.narkozą. tego samego dnia do domciu. i spokój. Odpowiedz Link Zgłoś