ewex1 23.10.02, 15:09 Jak depilować okolice bikini?? a konkretnie jak pozbyć się przebrzydkich kropek. Próbowałam stu sposobów i dalej to samo.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
megunia Re: Jak depilować? 24.10.02, 10:40 specjalnymi kremami np. bardzo dobry jest veet do okolic bikini. do niego jest dolaczony krem po depilacji. zapobiega on m.in. powstawaniu kropek.polecam tez stosowanie talku lub oliwki, zapobiegaja podraznieniom. golenia nie polecam ,zawsze sa kropki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hiolka Re: Jak depilować? 24.10.02, 11:01 Jezeli masz benedyktynska cierpliwosc i zalezy Ci na nieco bardziej trwalych (?) efektach to polecam Ci pensete/pincete (jak to tam zwał). Raczej nie zostawia czerwonych sladow, ale skóra potem niestety nie jest gladka. Ehhh, kobieta byc... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nika29 Re: Jak depilować? 24.10.02, 19:38 Najlepszy jest krem Diprogenta, na recepte. Dermatolog przepisał mi to kiedy miałam dosyc uciążliwe podrażnienie. Teraz uzywam profilaktycznie (chociaż lekarz tego nie zalecał po depilowaniu i problem zniknął. Odpowiedz Link Zgłoś