brzoza12 24.10.02, 12:17 Jakie sa pierwsze( takie, ktore mozna zaobserwowac najwczesniej) objawy ciazy i po jakim czasie daja o sobie znac?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ykke BRAK ESTROGENNEGO ŚLUZU! 17.11.02, 13:25 Co jest nie tak? Mam regularne cykle i owulacje(potwierdzone przez pomiar temperatury,USG,testy LH), a mimo to nie występuje u mnie śluz estrogenny.Przeraża mnie to, bo od pół roku staramy się z mężem o dziecko i nic(wiemy, że to za krótko).Już raz(6 miesięcy temu)byłam w ciąży, ale niestety w 4-tym miesiącu dziecku skręciła sie pępowina).Tamta ciąża nie była planowana, no a teraz...najwieksze marzenie! Wróćmy do tego śluzu.Odkąd pamiętam nic takiego u mnie nigdy nie występowało.Owszem, około 12-13 dnia cyklu wydzielina robi się bardzo rzadka, wodnista, ale ciągle jest mętna,biała.Jeśli już jest śluz, to bardzo znikome ilości i gęsty,gumowaty.Poziom estrogenów jest prawidłowy.Lekarze nie nic nie mówią... Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: pierwsze objawy ciazy 17.11.02, 13:27 Ja, około 9 dnia po zapłodnieniu, miałam trzy- dniowe, straszne rozwolnienie) Dwie koleżanki tak samo! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: pierwsze objawy ciazy 18.11.02, 14:24 Jescze przed spodziewaną kmiesiączką uczucie zmęczenia i obrzmienie piersi. A potem- zatrzymanie miesiączki, potem zawroty głowy, nudnosci , wymioty. Odpowiedz Link Zgłoś