gnomka 01.01.06, 15:28 nie wiem co mam o tym myslec , nigdy wczesniej tak nie mialam a teraz co stosunek to dosłownie zaraz potem tłuste włosy. Czemu tak mi sie robi? Jak z tym walczyć? Pomóżcie proszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: tłuste włosy po stosunku. Help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 15:42 hurrrra! nowy rok, nowe wyzwania! jak z tym walczyć? umyć je i nie mieć stosunków tuż przed wyjściem do pracy/opery/teatru/ PS widocznie bardzo się pocisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: tłuste włosy po stosunku. Help! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 20:43 To na pewno od potu. Najlepeij po iśc szybko pod prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: tłuste włosy po stosunku. Help! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.06, 20:54 Ale włosy na głowie? Czy te bliżej centrum? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: tłuste włosy po stosunku. Help! 01.01.06, 20:58 haha centrum dowodzenia)) Odpowiedz Link Zgłoś
falka32 Re: tłuste włosy po stosunku. Help! 02.01.06, 12:09 a mówisz o stosunku tradycyjnym, czy jakimś innym? Oglądałaś "Sposób na blondynkę"? Może po prostu przestaw się na stosunki waginalne? DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: tłuste włosy po stosunku. Help! 02.01.06, 12:12 wyjśc jest kilka: - nie patrzec w lustro po seksie - myc glowe po seksie oraz bardziej radykalne: - ogolic sie na lyso - zrezygnowac z seksu Odpowiedz Link Zgłoś
gnomka Re: tłuste włosy po stosunku. Help! 02.01.06, 12:34 hehe, wybralam mycie glowy po seksie. Tylko wkurzam sie bo nigdy wczesniej tak nie mialam , a od niedawna tak mi sie zaczely te wlosy przetluszczac No ale z seksu to na pewno nie zrezygnuje ) dzieki za posty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monis84 Re: tłuste włosy po stosunku. Help! IP: *.osiedle.net.pl 02.01.06, 16:21 widocznie teraz bardziej szalejesz w lozku i bardziej sie pocisz.A tak swoja droga to niezly masz problemale kazdy,nawet niewielki problemik jest problemem...Chyba kazdy sie poci podczas seksu,no chybaze odgrywa biernego kochanka Odpowiedz Link Zgłoś