Dodaj do ulubionych

Okropna cera po diane35

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 15:50
Czy znacie taki przypadek jak mój?
Zawsze miałam ładną cere i żadnych problemów z nią a odkąd biore diane35(5
miesięcy)to mam wieczne problemy z nią,jakieś krosty itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: ila Re: Okropna cera po diane35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 17:35
      Dziwne bo większość chwali sobie zmiane cery na lepszą.
    • Gość: majka Re: Okropna cera po diane35 IP: *.kalisz.mm.pl 15.01.06, 17:39
      a badanie horm. robilas?
      • Gość: ewa Re: Okropna cera po diane35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 17:42
        Dodam że diane biore z powodu nadmiernego owłosienia.
        • nymphaea88 Re: Okropna cera po diane35 15.01.06, 17:51
          Uff... juz myslałam ze jestes tak głupia i z szerokiej gamy tabletek anty
          wybralas wlasnie Diane, ktorą powinno stosowac sie glownie leczniczo, ale w
          porzadku wink Diane ma duuuza dawke hormonow, wiec takie problemy z cera moga
          wystapic. Moim zdaniem klopoty z cera znikna po 2-4 opakowaniach. A teraz moze
          dermatolog?
          • Gość: dbms Re: Okropna cera po diane35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 18:03
            Po pierwsze ewa napisala ze bierze juz 5 miesiecy, wiec Twoja uwaga o tym, że klopoty znikna po 2-4 opakowaniach jest jaky nie trafiona.
            Po drugie głupia to prędzej jestes Ty, a nie ona pisząc: "wybralas wlasnie Diane". Od kiedy to kobieta sama wybiera sobie tabletki?
            Czyzbyś była jedną z tych mądrych, które same wypisują sobie recepty??
            • nymphaea88 Re: Okropna cera po diane35 15.01.06, 18:23
              Po pierwsze nie zauwazylam ze bierze 5 miesiecy, zwykle przeoczenie.
              Po drugie nie jestem glupia, nie obrazaj mnie, ja nikogo nie obrazilam.
              Po trzecie piszac ''wybralas wlasnie Diane'' mialam na mysli to, ze bierze
              Diane. Pozatym jesli lekarz przepisuje jakies leki to pacjent ma prawo ich nie
              brac, wiec wybor nalezy tez do niego.
              Nie, nie naleze do tych, ktore same wypisuja sobie recepty. Naleze do tych,
              ktore przed braniem tabletek mialy robione badania hormonalne.
              • Gość: ewa Re: Okropna cera po diane35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 18:50
                Ja też miałam robione badania hormonalne
    • nymphaea88 Re: Okropna cera po diane35 15.01.06, 17:42
      Bierzesz Diane w celu zabezpieczenia?
      • Gość: majka Re: Okropna cera po diane35 IP: 87.207.133.* 15.01.06, 18:57
        To jest paranoiczna sytuacja że co 3 lekarz gin zapisuje to gó.. ,przede
        wszystkim ja mam złe zdanie o FDA[firma która rejestruje leki w USA]no ale
        Diane nie uzyskałą rejestracji pamiętam ze czytałam to na stronie lekarza
        ginekologa i to gdzieś tu polecanego na forum.Pozatym to g jest starej
        generacji a po 3 czy autorka wątku jest świadoma tego że hirsutyzmu nie da się
        wyleczyć a Diane nie tylko skórę potrafi zwalić?Kobieto czy masz robione reg
        badania krwi a zwłaszcza czas krzepnięcia i próby watrobowe ?Min.raz na 3-
        4miesiące
        • nymphaea88 Re: Okropna cera po diane35 16.01.06, 10:19
          Gość portalu: majka napisał(a):
          czy autorka wątku jest świadoma tego że hirsutyzmu nie da się
          wyleczyć
          Moze calkowicie nie, ale na pewno da sie go zmniejszyc. Znam takie przypadki i
          sama jestem przykladem. Biore Diane od trzech miesiecy i juz zauwazylam ze w
          niektorych miejscach wloski wolniej odrastaja. Na ulotce jest napisane ze na
          efekty trzeba poczekac kilka miesiecy. Pozatym jesli nie bralabym Diane to
          hirsutyzm na pewno by sie pogłębił.
    • Gość: . Re: Okropna cera po diane35 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 08:57
      .
    • Gość: diuna Re: Okropna cera po diane35 IP: 81.210.22.* 17.01.06, 13:58
      Ja tez miałam podobne problemy z cerą i szybko odstawiłam Dianę , moja cera
      była dla mnie zbyt ważna by ją poświęcić, miałam wtedy straszny wysyp, nie
      chciałam tego "przeczekiwać" bo gdyby mi zostały po tym jakieś blizny na twarzy
      to załamałabym się..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka