elza2 19.01.06, 13:40 ile u Was trwała pierwsza miesiaczka po porodzie bo u mnie juz 14 dni,martwie sie ze cos nie tak jest(jestem 2 miesiace po porodzie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnesza Re: mam problem z @ 19.01.06, 13:51 Ja dostalam okres w 9m po porodzie, krwawienie trwalo okolo tygodnia. Ty jestes jeszcze w trakcie pologu, wiec masz prawo krwawic wiecej niz normalnie. Jesli przy krwawieniu pojawia sie "trudny" zapach udaj sie do lekarza. Kazda z nas jest inna, wiec najlepiej zglos sie na badanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marrgareth Re: mam problem z @ 19.01.06, 14:25 Moja droga to co masz to nie jest miesiaczka. Miałam dokładnie tak samo- w 2 m-cu po porodzie krwawiłam ok.10 dni i poszłam z tym do mojego gina. Powiedział, że takie krwawienie może wystapić, ponieważ od porodu mineło niewiele czasu. Dodam, że plamienia po porodzie juz dawno u mnie ustały, bo chyba po miesiącu od porodu. Prawdziwą miesiączkę dostałam dopiero teraz, 7 m-cy po porodzie i trwała tyle co przed ciażą, czyli w moim przypadku 6 dni. ____ Nasz Mateuszek ma już... Odpowiedz Link Zgłoś