agewli 14.11.02, 18:24 czy ktos przyjmuje ten preparat? jakie macie doswiadczenia? a moze Pani Doktor zaopiniuje słuszność zmiany Logestu na Cerazette wobec faktu wystepowania krwawien przed przerwa i boli lydek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszka114 Re: CERAZETTE 15.11.02, 16:07 Biorę cerazette od 2 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Karmię piersią dlatego też srodek ten jest dla mnie zbawienny. Nie odczuwam żadnych skutkow ubocznych, a co najważniejsze dla mnie przy cerazette odpadają uciązliwe dla mnie, obfite krwawienia. Jedyna uciążliwa rzecz to punktualność: dopuszczalne opóznienie w braniu kolejnej tabletki to 3 godz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: CERAZETTE 16.11.02, 14:07 Wszystkie moje pacjentki, które przyjmują preparat chewalą sobie, zwłaszcza te, które karmią piersiąm, gdyż u nich nawet na początku stosowania nie pojawiały sie krwawienia czy plamienia......Niemniej myślę,że nie będzie Pani odczuwała bóli łydek, a po 3-4 cyklach stosowania miesiączki znikną!Myślę,ze jest to rozsądna propozycja, warta rozwazenia. Odpowiedz Link Zgłoś