Dodaj do ulubionych

BRUNATNE UPŁAWY ZKRWIĄ

IP: *.atman.pl / *.atman.pl 21.02.06, 19:18
Prosze o pomoc i poradę: od kilku miesięcy codziennie mam upławy, brunatne,
czasem z krwią. Robiłam cytologię 3 razy: raz wyszła mi II, po roku I a potem
znowu II. Ponadto od 3 miesięcy tydzień po zakończeniu okresu wszystko jest w
pożądku ale po tygodniu lub 10 dniach znowu mam krwawienie 1-2 dniowe bardzo
obfite. Prosze o pomoc, macie jakieś informacje c to może być? Poza tym
jestem rozdrarta, nie mogę znaleźć dobrego ginekologa, za każdym razem mam
wrażenie że lekaż podchodzi standardzowo: 5 minut, badanie, i standardowa
diagnoza.
Pomocy!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: BRUNATNE UPŁAWY ZKRWIĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:30
      krwawienie owulacyjne
      • Gość: Andzia Re: BRUNATNE UPŁAWY ZKRWIĄ IP: *.atman.pl / *.atman.pl 21.02.06, 19:51
        ale to chyba nie jest normalne, nie wiem....po prostu jestem zdezorientowana
        • Gość: zuza Re: BRUNATNE UPŁAWY ZKRWIĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:53
          zaraz, bo nie doczytalam - codziennie masz takie upławy
          a, to zdecydowanie nie jest normalne, przepraszam
          • Gość: zuza Re: BRUNATNE UPŁAWY ZKRWIĄ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 19:54
            a bierzesz może tabletki?
            • Gość: Andzia Re: BRUNATNE UPŁAWY ZKRWIĄ IP: *.atman.pl / *.atman.pl 21.02.06, 19:57
              Nie, zupełnie nie przyjmuję żadnych tabletek, kilka miesięcy temu jak byłam u
              Pani doktor, to przy odczytaniu wyników cytologii, stwierdziła że II to
              wszystko ok, i nic nie trzeba z tym robić, jest tylko maleńki stan zapalny i tu
              przypisała mi jakieś środki.... Tyle
              • 56at Re: BRUNATNE UPŁAWY ZKRWIĄ 21.02.06, 20:01
                moze być mało progesteronu
                • Gość: Andzia brunatne upławy z krwią IP: *.atman.pl / *.atman.pl 21.02.06, 21:22
                  Najgorsze jest to że lekarze z którymi miałam konsultacje że "wszystko ok" Ale
                  jak może być wszystko ok, skoro nie jest, ponadto wiem jak wygląda stan
                  normalny,to co się dzieje to nie jest normalne.
                  • Gość: ola Re: brunatne upławy z krwią IP: *.elpos.net / *.elpos.net 21.02.06, 21:28
                    Ja mialam podobnie i okazalo sie ze mam cyste
                    • Gość: Andzia Re: brunatne upławy z krwią IP: *.atman.pl / *.atman.pl 21.02.06, 21:32
                      A co to takiego, jak to leczysz? jakie badania robilaś że dfowiedziałaś się że
                      masz cystę???
                      • kwietniowe_cappuccino Re: brunatne upławy z krwią 21.02.06, 21:36
                        A zrobiłaś sobie kiedyś USG?
                        • Gość: Andzia Re: brunatne upławy z krwią IP: *.atman.pl / *.atman.pl 21.02.06, 21:38
                          Nie, nigdy, no właśnie najbardziej deprymujące jest dla mnie podejście lekarzy,
                          idealnie byłoby gdybym trafiła na specjalistę, który oprowadzi mnie od początku
                          do końca.... Nikt nawet nie zaproponwał USG,
                          • kwietniowe_cappuccino Re: brunatne upławy z krwią 21.02.06, 21:42
                            No, to zrób prywatnie. Mięsniaki, cysty i inne endometriozy wyjdą jak na dłoni.
                            • Gość: ola Re: brunatne upławy z krwią IP: *.elpos.net / *.elpos.net 22.02.06, 17:53
                              Lekarz wyslal mnie na USG i tam to "wyszlo"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka