Dodaj do ulubionych

dobry ginekolog w w-wie

26.11.02, 10:28
a moze na ursynowie. mam prosbe, abyscie doradzily mi jakiegos lekarza. od
kwietnia mieszkam w wawie i narazie trafilam do pana, ktory nie slucha tego
co mu mowie. biore cilest od 3 lat, chcialam sie dowiedziec czy nie czas juz
na przerwe, a oprocz tego, pomimo regularnego zazywania tabletek, zaczelam
miec krwawienia w trakcie brania tabletek i to takie ktore trwaja po 10 dni.
ostatnio czesto boli mnie podbrzusze tak ze nie moge sie ruszyc, na to
wszystko lekarz stwierdzil, ze tak czasem bywa i mam nadal brac cilest. nie
chce bron boze byc "madrzejsza od kury", ale mam jakis niesmak po tym
lekarzu, on przyjmuje i szybciej szybciej i forsa. a ja po wizycie nadal nic
nie wiem. wiec poradzcie mi gdzie sie udac i byc zadowolona i byc moze
leczona - nigdy nie wiadomo.
z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • ko_bie_ta Re: dobry ginekolog w w-wie 27.11.02, 13:28
      Mogę ci polecić świetnego lekarza, niestety nie przyjmuje on na Ursynowie lecz
      na Ochocie (prywatnie) i w przychodni przy ul. Żelanej. Gdziny przyjęć są dosyć
      późne, więc po pracy można wrócić do domu i spokojnie przygotować się do
      badania. Nazywa się Piotr Kukulski, jest bardzo dobrym specjalistą ginekologiem-
      położnikiem i wspaniałym człowiekiem! Niezwykle ciepły i serdeczny, cierpliwie
      wszystko tłumaczy, zawsze bada piersi i co się bardzo rzadko zdarza potrafi
      badać BEZBOLEŚNIE! Po każdej wizycie wychodzę uspokojona, zrelaksowana a przede
      wszystkim pewna, że moje zdrowie jest dobrych rękach!
      Pozdrawiam.
      • ama5 Re: dobry ginekolog w w-wie 02.12.02, 22:21
        A podasz nam telefon żeby umówić się z dr. Kukulskim prywatnie? Dzięki!!!
    • ula_s Re: 27.11.02, 17:40
      Nie napisalas czy chodzi Ci o lekarza z ubezp. czy
      prywatnego.
      Ja chwalilam swojego (prywatnego, klinika w okolicach
      Galerii Mokotow) - w watku 4918, link ponizej.
      Pozdrawiam.

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=216&w=3131373&a=3133474
    • maarys Re: dobry ginekolog w w-wie 27.11.02, 19:28
      polecam serdecznie swojego lekarza - dra Szymanskiego - przyjmuje tylko we
      wtorki od 17 w przychodni na Zoliborzu, Krasinskiego 16/50 tel 869 93 16 -
      wiem, ze pisalas o Ursynowie, ale ja do niego jezdze wlasnie z Ursynowa -
      metrem i 2 przystanki autobusem z BAnkowego - 40 minut grogi. Jezdze i nie
      zaluje. Bardzo sympatyczny czlowiek i w dodatku taki, ktory wie co, mowi. No i
      dla mnie najwazniesze - umie wszystko wytlumaczyc, nie am dla niego glupich
      pytan. Po prostu lubie do niego jezdzic, kiedy wychodze z gabinetu zawsze wiem
      wszystko, co chcialam wiedziec.
      Pozdrawiam
    • tetsuo_nakamura dzieki bardzo 28.11.02, 12:42
      jestem troche zdezorientowana w wawie, jeszcze niezbyt dlugo tutaj. ide w
      sobote do d. Ejmockiej - czytalam w innym watku, poza tym na czasie mi zalezy i
      do niej moge w sobote ( wtedy mode ja ). napisze o wrazeniach.
      • j-o-n-k-a Re: dzieki bardzo 04.12.02, 00:05
        Dzisiaj na Starynkiewicza powiedziano mi, że dr Ejmocka jest na urlopie
        macierzyńskim. A gdzie jeszcze przyjmuje? Prosiłabym o jakiś adres lub telefon.
        Dzięki!
        • laura_1 Re: dzieki bardzo 27.01.03, 17:05
          kilka dni temu chciałam się umówić na wizytę do dr Ejmockiej i na
          Starynkiewicza powiedziano mi,że taka pani u nich nie pracuje. Czy p.doktor
          przyjmuje też w innym miejscu? a może używa nazwiska męża? Ambroziak?
    • aguniap Re: dobry ginekolog w w-wie 29.11.02, 11:33
      chodze od ok 8 lat do dr. Marka Strzyzewskiego, ktory wywodzi sie z rodziny
      ginekologow-poloznikow. Jego ojciec, juz staruszek prowadzi konsultacje, i brat
      rowniez jest lekarzem tej samej dziedziny... polecam goraco - cenowo ok ,
      wizyta kosztuje ok 50zl... oprocz prywatnej praktyki jest ordynatorem w
      szpitalu na madalinskiego... prowadzil cala moja ciaze i lecze sie u niego
      rownez teraz... mam do niego pelne zaufanie..przyjmuje na ul. grochowskiej
      217/4 tel 8105505.

• beemka1 Re: dobry ginekolog w w-wie 29.11.02, 16:22
        aguniap napisała:

> chodze od ok 8 lat do dr. Marka Strzyzewskiego, ktory wywodzi sie z rodziny
        > ginekologow-poloznikow. oprocz prywatnej praktyki jest ordynatorem w
        > szpitalu na madalinskiego...

Aguniap,
        Zaznaczam, ze moj post nie jest nagonka na Twojego lekarza, ktory, wedle
        Ciebie, jest dobrym lekarzem. Mam nadzieje, ze masz racje.
        Niepokojacy jest natomiast fakt, ze dr Strzyzewski jest ordynatorem szpitala
        na Madalinskiego. Bylam tam, niestety, niedawno i wspomnienia mam koszmarne, a
        to ze wzgledu na lekarzy, miedzy innymi. Watpie, bym miala do czynienia z
        samym ordynatorem, ale "lekarze", ktorzy sie mna zajeli, pozostawiali wiele do
        czynienia. Jeden byl po prostu chamem, drugi nie poinformowal mnie o
        mozliwosci przeprowadzenia lagodniejszego zabiegu, chociaz w innym szpitalu to
        standard (niestety nie zostalam tam ze wzgledu na brak miejsc), a dzieki
        trzeciemu sama kupilam lek za ponad 600 zl, z czego reszta zostala w szpitalu.
        Fakt, sama poprosilam o wypisanie recepty, zostalam uprzedzona, ze bedzie to
        drogo kosztowac, niemniej w innym szpitalu, tez panstwowym, mialam go dostac
        bez dodatkowych kosztow.
        Podkreslam jeszcze raz, nie nie neguje kompetencji dr Strzyzewskiego jako
        lekarza. Skoro twierdzisz, ze jest dobry, to pewnie masz racje, ale do
        zarzadzania szpitalem to nadaje sie jak...
        Beemka.
        • aguniap Re: dobry ginekolog w w-wie 03.12.02, 11:41
          witam,

ordynator nie zarzadza calym szpitalem, lekarz do ktorego chodze kieruje jednym
          z jego oddzialow...powiem Ci szczerze, ze gdy rodzilam corke on sam polecil mi
          szpital nie na madaliskiego a na inflanckiej, jak i polozna oraz szkole
          rodzenia... wowczas szpital byl po swiezutkim remoncie i zarowno opieka jak i
          warunki byly super... przykro mi slyszec o Twoich nieciekawych doswiadczeniach
          z madalinskiego i chyba sama niekoniecznie chcialabym tam byc... lekarz, jak
          pisalam, jest godny zaufania i to jest moja opinia poparta latami leczenia sie
          u niego...

pozdrawiam serdecznie,
          Aga
    • breskva Re: dobry ginekolog w w-wie 29.11.02, 22:03
      Napisz zkoniecznie jakie masz wrazenia po wizycie u Ejmockiej. Ja do niej
      chodzę i jestem zadowolona ale nie zachwycona (nie badala piersi ani razu). Ale
      nie spieszy sie z wizyta i wszystko wyjasnia, bada delikatnie. Ja jej ufam,
      bardzo mnie wsparla po poronieniu.
      • pasifae Re: dobry ginekolog w w-wie 25.01.03, 16:20
        Idzcie wszędzie tylko nie do A.Grzesia , ktory przyjmuje w LuxMedzie!!Istna
        tragedia!!
        • fama2 Re: dobry ginekolog w w-wie 06.02.03, 14:24
          pasifae napisała:

> Idzcie wszędzie tylko nie do A.Grzesia , ktory przyjmuje w LuxMedzie!!Istna
          > tragedia!!

A czy slyszalyscie kiedys o 1. Dr Rekosz, przyjmuje w Centrum Onkologii na Ursynowie
          2. dr Wapinskiej , obecnie przyjmuje w PFESO
          3. Dr Wktorze Psikucie, to starszy pan, ma prywatny gabinet na Pl.Konstytucji.
          Napiszcie cos, jesli wiecie please!!!!!
          • plomyk Re: dobry ginekolog w w-wie 06.02.03, 17:42
            Witaj,
            jesli masz jakies problemy ginekologiczno-nowotworowe to polecam doktora Panka
            z Centrum Onkologii i docenta Bidzinskiego. Pierwszy przyjmuje rowneiz PFESSO.
            Jesli chcesz jakies namiary lub dodatkowe info pisz na priv plomyk@it.pl
            pozdrawiam,
            Ania
            • awnee Re: dobry ginekolog w w-wie 06.02.03, 23:15
              Hmmm... Do doktora Panka chodziłam przez czas jakiś i nie byłam zadowolona.
              Czułam się po prostu zbywana. Pewnie miał na to wpływ mój młody wiek (miałam
              ok. 17 lat). Nie potrafiłam sobie wywalczyć uwagi pana doktora, ale to chyba
              nie o to chodzi, zeby w gabinecie lekarza walczyć o jego uwagę... Jednak - na
              plus dla doktora Panka - wszystkie jego pacjentki, z którymi rozmawiałam, były
              zadowolone, więc może to tylko ja jestem taka wyjątkowa smile
              Pozdrawiam.
              awnee
              • plomyk Re: dobry ginekolog w w-wie 07.02.03, 09:36
                Witaj,
                dr Panek nie jest specjalnie wylewnym lekarze, ale jesli masz problem
                onkologiczny i to dosyc powazny to jest na Tobie absolutnie skupiony. Mozesz
                zawsze do neiogo zadzwonic. Wyjasni Ci wszystkie aspekty operacji a po
                laparoskopii nie mam zadnych sladow. I mysle, ze dzieki niemu jestem teraz w
                ciazysmile To moze nei jeste odpowiedni lekarz do zwyklych wizyt ginekologicznych,
                ale swietny, jesli naprawde cos zlego sie dziejewink
                • fama2 Re: dobry ginekolog w w-wie 07.02.03, 15:09
                  plomyk napisała:

> Witaj,
                  > dr Panek nie jest specjalnie wylewnym lekarze, ale jesli masz problem
                  > onkologiczny i to dosyc powazny to jest na Tobie absolutnie skupiony. Mozesz
                  > zawsze do neiogo zadzwonic. Wyjasni Ci wszystkie aspekty operacji a po
                  > laparoskopii nie mam zadnych sladow. I mysle, ze dzieki niemu jestem teraz w
                  > ciazysmile To moze nei jeste odpowiedni lekarz do zwyklych wizyt ginekologicznych,
                  >
                  > ale swietny, jesli naprawde cos zlego sie dziejewink

Dr Panek wydawalo mi sie, ze jest ginekologiem -endokrynologiem, ale ze zajmuje sie rowniez problemami
                  gonekologiczno-onkologicznymi tego nie wiedzialam. Czy rzeczywiscie jest taki dobry. Pozdrawiam
                  • plomyk Re: dobry ginekolog w w-wie 07.02.03, 17:12
                    Witaj,
                    ja jestem bardzo zadowolona i smialo moge powiedziec,z e tylko dzieki niemu
                    moge byc teraz w ciazy. On pracuje na oddziale ginekologicznym w Centrum
                    Onkologii. Przyjmuje tez w PFESSO. Nie jest to wylewny lekarz, ale NAPRAWDE
                    sprawdzil sie trudnych chwilach. Przeproawdzil tez zabieg chirurgiczny - teraz
                    prawie nei ma sladu,z e mialam operacje. Oczywiscie decyzja nalezy do Ciebiesmile
                    pozdrawiam,
                    Ania
    • tetsuo_nakamura czesc dziewczyny! 07.02.03, 21:31
      powiem szczerze, wizyty u dr. Ejmockiej ( przyjmuje w multi medzie na okopowej )
      byly dla mnie fajne, delikatna, spokojnie, nie denerwowalam sie. torbiel sie
      pojawila ( inny watek ), a ordynator na madalinskiego ( tam bylam operowana ),
      wysmial ja jako lekarza. po stwierdzeniu duzej torbieli, nie podczas badania,
      ale z usg jamy brzusznej ( 8x5x5x cm ), kazala czekac dwa tygodnie na
      odpowiedni dzien cyklu, zeby zaczac brac dufaston. a ta torbiel mnie bolala.
      nie bede juz do niej chodzic, pomimo tego, ze naprawde bylo milo ( jak moze byc
      milo u ginekologa smile ) i bede chodzic na madalinskiego do przychodni
      przyszpitalnej, niewazne do kogo, byle do nich, bo maja kliniczne doswiadczenie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka