IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 18:32
Novynette biore od 4 miesiecy. Teraz wszystko bylo ok, zadnych plamien nic.
Jestem przy 20 tabletce i zauwazylam brazowe plamienie i taki ciagnacy sie
sluz. W czawrtek chwileczke bolal mnie jajnik a w sobote kochalam sie do
konca z moim facetem. Nie mialam zadnych wymiotow, nic. Troche sie
przestraszylam tego plamienia bo dziewczna ktora pisala ze zaszla w ciaze na
tabletkach tez miala plamienie. Co o tym myslicie????
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: Plamienie 27.02.06, 09:06
      Twój organizm zaczął tak reagować na pigułki. Jak będzie się przedłużać może
      trzeba będzie je zmienić.
      • Gość: Gosia Re: Plamienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 15:54
        Do lekarza moge isc w srode a w czwartek powinnam dostac miesiaczke, wiec nie
        wiem...A jezeli to plamienie wynika ze te tabletki sa dla mnie za slabe to i
        tak dzialaja??? Dopiero po ktorym z koleji plamieniu zmienia sie tabletki czy
        od razu tak jak np u mnie???
        • Gość: 76 Re: Plamienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 19:09
          tabletki dzialaja mimo plamien - upewnialam sie u ginekologa.
          • Gość: Gosia Re: Plamienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.06, 19:19
            Bo teraz nie wiem co mam robic. Czy to taki jednorazow wybryk i moge dalej brac
            novy czy mam je zmienic? Do lekarza mam isc w srode a w czawrtek powinnam
            zaczac opakowanie i co????
            • Gość: lea Re: Plamienie IP: *.w86-207.abo.wanadoo.fr 28.02.06, 11:04
              mam ten sam problem w piatek przy 18 tabletce zaczelam miec plamnienie i boli
              mnie dosc mocno jajnik...nie wiem co sie dzieje... biore femoden prawie rok i
              jak do tej pory wszystko bylo oki prosze dziewczyny powiedzcie czy moge byc z w
              ciazy co mi jest bo zaczyna panikowac a narazie jestem z granica i nie moge isc
              do lekarza... pozdr
              • Gość: Gosia Re: Plamienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 14:35
                Ja dzwonila do swoje powiedzial ze mam skonczyc opakowanie i czekac na przerwe.
                Jutro mam u niego wizyte, a od dzisiaj [przerwe. Nie bedzie pewnie mnie badal
                ale moze mnie uspokoi.
                • Gość: Gosia Re: Plamienie IP: 83.25.225.* 28.02.06, 15:10
                  Ja dzwonilam do swoje lekarza.Powiedzial ze mam skonczyc opakowanie i czekac na
                  przerwe. Jutro mam u niego wizyte, a od dzisiaj [przerwe. Nie bedzie pewnie
                  mnie badal ale zobaczymy co powie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka