Gość: halszka07 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:48 od pewnego czasu(2-3miesiace)drga mi powieka w prawym oku jak mrugam.to strasznie uciazliwe.wiecie moze jak sobie z tym poradzic?i do kogo mialabym sie zglosic??dziekuje za wszelkie info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nana Re: drgajaca powieka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:52 KUP SOBIE MAGNEFAR B6 ( LUB INNY PREPARAT Z MAGNEZEM ) PRZEJDZIE NAWET NIE ZAUWAZYSZ KIEDY. BIERZ 2X DZIENNIE PO 2 TABLETKI. do lekarza nie musisz isc bo kazdy ci powie to samo. a i przestan pic kawe bo magnez wyplukuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halszka07 Re: drgajaca powieka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 14:57 dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: drgajaca powieka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.06, 15:01 nie ma sprawy! przeciez po to tu wszystkie jestesmy zeby sobie pomagac. kazdy ma za soba jakies doswiadczenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enne Re: drgajaca powieka IP: *.aster.pl 26.03.06, 23:04 Miałam niedawno podobny problem, wystraszyłam się i po dwóch tygodniach odwiedziłam okulistę. Po zbadaniu oczu powiedział, że to kwestia braku witamin...biorę regularnie magne B6 od czasu kiedy pojawiły się te drgania i już prawie się to nie zdarza, a więc pomogło. Nie przejmuj się to tylko kwestia czasu i oczywiście też ważna jest odpowiednia dieta, m.in. sok pomidorowy, banany, rodzynki, orzechy. Odpowiedz Link Zgłoś