Dodaj do ulubionych

szkoda slow

10.12.02, 21:46
NIE MA CO DZIEKUJE SERDECZNIE ZA IGNOROWANIE MOICH LISTOW , SUPER PODEJSCIE
DO CZYJS PROBLEMOW OBY TAK DALEJ .ANIA Z LODZI
Obserwuj wątek
    • nell26 tak niesmialo... 10.12.02, 21:51
      zamiast przybierac postawe roszczeniowa, droga Aniu z Lodzi, moze tak poszlabys
      do lekarza? Jezli twoj problem jest tak wazny, to na co jeszcze czekasz?
      • anusienka1 Re: tak niesmialo... 10.12.02, 22:39
        chialam zauwazyc ze to nie chodzi o to jakiej rangi jest moj problem , tylko o
        podejscie Pani Doktor, zauaz , ze odpisuje na bardziej blahe listy , ktore
        powtarzaja sie po kilkanascie razy i wtedy jest ok, ja owszem wybierma sie do
        ginekologa bo musze, ale chilam znac jej zdanie, no coz wazniejsze sa
        zagadnienia dotyczace np uswiadamianiu niedoinformowanych nastolatek, super
        podejscie, pozdrawiam ania
      • anusienka1 Re: tak niesmialo... 10.12.02, 22:55
        nie rozumiem co z ta zmija?
        • piri-piri jak najbardziej smialo... 11.12.02, 01:33
          Nic tylko narzekac... to chyba na tym forum najwiecej
          kobiet/dziewczyn/nieuswiadomionych nastolatek potrafi...
          • anusienka1 Re: jak najbardziej smialo... 11.12.02, 07:57
            takie forum jest po to by odpowiadac na roznego rodzaju pytania,nie sa to forum
            bezplatne,bo kazdy korzystajac z netu musi cos w to wlozyc, drazni mnie to ze
            nie ma odzewu,trzeba strasznie dlugo czekac na pare slow Szanownej Pani
            Doktor.To przykre ze sa tu tematy uprzywilejowane, a czesc jest pomijanych, nie
            pisze tu tylko o sobie, wiele dziewczyn sie nie moze doczekac odpowiedzi,wiem
            po czytam to forum codziennie.pozdrawiam ania z lodzi
    • kasiaka2 Re: szkoda slow 11.12.02, 07:49
      wejdź na forum
      www.nasz-bocian.pl
      tam dostaniesz odpowiedź na swoje pytanie w ciągu kilku godzin
      (tylko musisz się zarejestrować)

ewentualnie zajrzyj na
      starania.host.sk/forum/phpBB2/index.php
      odpowiedź dostaniesz bardzo szybko, również w ciągu ok. 24 godzin (tu nie
      musisz się rejestrować)

Pozdrawiam
      Kasia
      • anusienka1 Re: szkoda slow 11.12.02, 07:54
        Dziekuje serdecznie za te adresiki.Na pewno z nich skorzystam,pozdrawiam goraco
    • ariana_ Re: szkoda slow 11.12.02, 10:50
      Faktycznie szkoda słów...na podejście niektórych pań.Najprościej to mieć
      pretensje do bogu ducha winnej kobiety , niż wybrać się do lekarza.JA jestem
      najważniejsza, MNIE się wszystko należy, JA się domagam.A może by tak spróbować
      zrozumieć kogoś , kto ma swoją pracę i na forum odpowiada wtedy gdy ma czas.I
      nie jest to jego obowiązkiem , tylko pracą społeczną.Powtarzam za Nell: jak
      masz duży problem Aniu z Lodzi , to wybierz się prywatnie do lekarza.Tam
      będziesz mogła siedzieć godzinę i żądać wszystkiego co chcesz , bo mu za to
      zapłacisz.
      • anusienka1 Re: szkoda slow 11.12.02, 11:54
        Z Twoich slow wynika, ze najlepiej nic sie nie odzywac i czekac pokornie na
        odpowiedz , w takim razie moze wyjasnisz mi do czego sluza takie fora?jakie one
        maja zadanie? czy nie takie zeby pomoc chociazby jakas porada? ja rozumiem
        lekarza ma swoje zajecia , ale w takim razie skoro koliduje to z forum to po
        co sie tym zajmowac?a do lekarza owszem wybieram sie i to nawet dzis,i nie
        chodzilo mi o darmowa porade tylko o potwierdzenie mojej niepewnosci,a tak
        apropo lekarza prywatnego to wydaje mi sie ze doskonale jestes poinformowana
        o cenach wizyt w gabinetach i latwo sie mowi czy pisze lekarz prywatny, nie
        przy naszych pensjach, irytuje mnie jedno brak zrozumienia i najgorsze to to ,
        ze czlowiek nie moze opisac swojego niezadowoloenia bo zaraz takie osoby jak ty
        to skrytykuja, no coz trudno ,pozdrawiam ania
        • ariana_ Re: szkoda slow 11.12.02, 19:37
          anusienka1 napisała:

> Z Twoich slow wynika, ze najlepiej nic sie nie odzywac i czekac pokornie na
          > odpowiedz , w takim razie moze wyjasnisz mi do czego sluza takie fora?jakie
          one
          >
          > maja zadanie? czy nie takie zeby pomoc chociazby jakas porada? ja rozumiem
          > lekarza ma swoje zajecia , ale w takim razie skoro koliduje to z forum to po
          > co sie tym zajmowac?a do lekarza owszem wybieram sie i to nawet dzis,i nie
          > chodzilo mi o darmowa porade tylko o potwierdzenie mojej niepewnosci,a tak
          > apropo lekarza prywatnego to wydaje mi sie ze doskonale jestes
          poinformowana
          > o cenach wizyt w gabinetach i latwo sie mowi czy pisze lekarz prywatny, nie
          > przy naszych pensjach, irytuje mnie jedno brak zrozumienia i najgorsze to
          to ,
          > ze czlowiek nie moze opisac swojego niezadowoloenia bo zaraz takie osoby jak
          ty
          >
          > to skrytykuja, no coz trudno ,pozdrawiam ania

Droga Anusieńko! Jak dla mnie to możesz sobie wyrażać swoje niezadowolenie w
          jakiej formie chcesz.I tak świadczy to o tobie.Tylko zastanów się czy przy
          okazji kogoś nie krzywdzisz niesłusznymi pretensjami.A konkretnie naszej
          forumowej ginekolog.Nie znasz kobiety a już krzyczysz.Jeden raz tylko założyłam
          wątek z prośbą do niej i muszę przyznać że mi odpisała.Ale gdyby nawet nie -
          złożyłabym to na karb jej zapracowania, a nie zakładałabym od razu wątku z
          pretensjami.Ale poza tym, na forum szukam odpowiedzi nie tylko od eksperta,
          równiez od innych forumowiczów.A z tego co wiem ktoś ci jednak odpowiedział na
          twój post.
          Co do cen wizyt , to nie jestem doskonale poinformowana.Oszczędź sobie
          złośliwości.Chodzę prywatnie do lekarza bo: robię to rzadko oraz chcę być
          dobrze wyleczona.
          • aally Re: szkoda slow 12.12.02, 15:34

> Droga Anusieńko! Jak dla mnie to możesz sobie wyrażać swoje niezadowolenie w
            > jakiej formie chcesz.I tak świadczy to o tobie.Tylko zastanów się czy przy
            > okazji kogoś nie krzywdzisz niesłusznymi pretensjami.A konkretnie naszej
            > forumowej ginekolog.Nie znasz kobiety a już krzyczysz.Jeden raz tylko
            założyłam
            >
            > wątek z prośbą do niej i muszę przyznać że mi odpisała.Ale gdyby nawet nie -
            > złożyłabym to na karb jej zapracowania, a nie zakładałabym od razu wątku z
            > pretensjami.Ale poza tym, na forum szukam odpowiedzi nie tylko od eksperta,
            > równiez od innych forumowiczów.A z tego co wiem ktoś ci jednak odpowiedział
            na
            > twój post.
            > Co do cen wizyt , to nie jestem doskonale poinformowana.Oszczędź sobie
            > złośliwości.Chodzę prywatnie do lekarza bo: robię to rzadko oraz chcę być
            > dobrze wyleczona.

Ariano,
            przykre a nawet przerażające jest to co napisałaś.
            Chodzisz prywatnie do lekarza bo chcesz być dobrze wyleczona?
            Pisząc to akceptujesz taką filozofię, że jeśli lekarz opłacany jest z
            ubezpieczenia to już nie musi dobrze leczyć, że jeśli Pani Doktor jest na
            forum "charytatywnie" to już nie musi traktować tego poważnie... itd.

Uważam, że jeśli się zaczyna coś robić to trzeba to robić dobrze a nie
            wychodzić z założenia, że za mało płacą to nie muszę się przykładać.
            Tak niestety zbyt często zdarza się w naszym kraju a Ty jesteś osobą, która
            poprzez swoją postawę w tym wątku daje mi podstwaę do twierdzenia, że zgadza
            się z tym, popiera i uważa za naganne domaganie się rzetelnego wykonywania
            obowiązków.
            Pozdrawiam,
            a.
            • nell26 Re: szkoda slow 12.12.02, 16:16
              aally napisała:

>
              > Uważam, że jeśli się zaczyna coś robić to trzeba to robić dobrze a nie
              > wychodzić z założenia, że za mało płacą to nie muszę się przykładać.
              > Tak niestety zbyt często zdarza się w naszym kraju a Ty jesteś osobą, która
              > poprzez swoją postawę w tym wątku daje mi podstwaę do twierdzenia, że zgadza
              > się z tym, popiera i uważa za naganne domaganie się rzetelnego wykonywania
              > obowiązków.
              > Pozdrawiam,
              > a.

Co za steki bzdur? Za daleko posunelas sie w swoich insynuacjach, delikatnie
              mowiac... Znasz powiedzienie- "place, wiec wymagam?" "nie place, wiec nie mam
              nic do wymagania...oraz "darowanemu koniowi w zeby sie nie zaglada"?. Nie wiem,
              w jakich czasach ty zyjesz, czasy komuny i opiekunczego panstwa sie skonczyly.
              Wiem, ze gdy zaplace, bede obsluzona tak jak chce i z nalezyta troska. Jeszcze
              tego nie zauwazylas?

Musze dolaczyc swe 3 grosze. Pani doktor udziela sie na tym forum z tego co
              wiem spolecznie, a co to oznacza, nie musze chyba tego tlumaczyc? W kazdej
              chwili moze z udzielania sie tu zrezygnowac, jak uczynilo juz wielu ekspertow z
              innych forow. Nie wiem, czy znajdzie sie ktos na jej miejsce, wtedy "Zdrowie
              kobiety" przejdzie do archiwum. Zadalam na tym forum z 4 pytania, na kazde
              otrzymalam odpowiedz. Nim zalozylam watek, oczywiscie uprzednio przeszukalam
              archiwum, by nie powielac pytania. Uwazam, ze taka czynnosc jest
              wielu "krzyczacym" zupelnie obca- czesto zadaja pytania, ktore po raz enty byly
              juz roztrzasane wszerz i wzdluz na tym forum. Ile razy ma ekspert odpowiadac na
              te banalne pytania? Mysle, ze kazdy stracilby cierpliwosc, szybciej niz nasza
              pani doktor. To zlota kobieta.

pozdrawiam
              • aally Re: szkoda slow 13.12.02, 12:31
                Znam powiedzenie "płacę i wymagam" ale wybacz, kojarzy mi się ono z
                nowobogackim chamstwem...
                Sama nie stosuję chociaż także, jak większość z nas, często płacę...
                a.
                • aally Re: szkoda slow 13.12.02, 12:41
                  Poza tym wolałabym nie leczyć się u lekarza, który w państwowej przychodni
                  udzieliłby mi gorszej porady niż w prywatnej.
                  A jeżeli taki lekarz uzna, że w prywatnej przychodni też mu za mało płacą...???
                  Życzę dużo zdrowia
                  a.
            • ariana_ Re: szkoda slow 12.12.02, 17:09
              Wiesz Aally, mam dosyć nieprzyjemne doświadczenia z państwową służbą
              zdrowia.Więc wolę udać się do lekarza prywatnie i na zasadzie "płacę więc
              wymagam"( dzięki Nell), być potraktowaną poważnie i z szacunkiem a nie na
              odczepnego, bo państwowa pani doktor spóźnia się do pracy ale za to wcześniej
              wychodzi.Niestety czasy teraz takie ,że dobrze leczy tylko lekarz prywatny albo
              znajomy.Dlatego na chorą kasę chodzę tylko i wyłącznie do pediatry z dzieckiem
              i do internisty.A pozostałych obskakuję tak rzadko ,że stać mnie na wizytę raz
              do roku.Mimo że płacę ubezpieczenie zdrowotne, to nie zaryzykuję zdrowia
              swojego i najbliższych na państwowe leczenie.I tak postępują wszyscy moi
              znajomi i rodzina.
              A naszej pani ginekolog nadal bronię i uważam że swoje obowiazki traktuje i tak
              poważnie, znajdując czas na pracę społeczną.A podejrzewam ,że jest nieźle
              zapracowana.I skończcie już z tymi pretensjami do niej, bo przykro się robi.
              • aally Re: szkoda slow 13.12.02, 12:11
                ariana_ napisała:

> Wiesz Aally, mam dosyć nieprzyjemne doświadczenia z państwową służbą
                > zdrowia.Więc wolę udać się do lekarza prywatnie i na zasadzie "płacę więc
                > wymagam"( dzięki Nell), być potraktowaną poważnie i z szacunkiem a nie na
                > odczepnego, bo państwowa pani doktor spóźnia się do pracy ale za to wcześniej
                > wychodzi.Niestety czasy teraz takie ,że dobrze leczy tylko lekarz prywatny
                albo
                >
                > znajomy.Dlatego na chorą kasę chodzę tylko i wyłącznie do pediatry z
                dzieckiem
                > i do internisty.A pozostałych obskakuję tak rzadko ,że stać mnie na wizytę
                raz
                > do roku.Mimo że płacę ubezpieczenie zdrowotne, to nie zaryzykuję zdrowia
                > swojego i najbliższych na państwowe leczenie.I tak postępują wszyscy moi
                > znajomi i rodzina.
                > A naszej pani ginekolog nadal bronię i uważam że swoje obowiazki traktuje i
                tak
                >
                > poważnie, znajdując czas na pracę społeczną.A podejrzewam ,że jest nieźle
                > zapracowana.I skończcie już z tymi pretensjami do niej, bo przykro się robi.

Ariano,
                nie chciałam Cię urazić i cieszę się że podeszłaś asertywnie do mojej
                wypowiedzi.
                Innym tematem jest państwowa służba zdrowia i chyba nie należy tego wątku
                rozwijać w tym kierunku ale nie godzę się powszechną akceptację lekarzy, którzy
                nie pomagają chociaż mogliby i powinni tylko dlatego, że zbyt mało zarabiają.
                Z tym zawodem wiąże się szczególnie pojęcie etyki zawodowej od której zależy
                nasze zdrowie a często i życie.
                Moje wypowiedzi na temat służby zdrowia nie odnoszą się do forumowej Pani
                Doktor. Miały jedynie służyć pewnemu porównaniu.
                Pozdrawiam,
                a.
            • anusienka1 Re: szkoda slow 12.12.02, 18:53
              dziekuje ally ze choc ty stanelas po mojej stronie, wydaje mi sie , ze one nie
              rozumieja o co tak dokladnie mi chodzi,i dlatego takie oburzenie niektorych
              czytelniczek forum,ja chcialam tylko informacji zeby potwierdzic moje
              przypuszczenia a tu nagle na mnie naskoczyly, no prosze jakie to obronczyni
              Pani Doktor, ja do niej nic nie mam , ale skoro sie zdecydowala na takie forum
              to chyba powinna odpowiadac na te pytania,tak mi sie wydaje, i nie mam do niej
              zadnych pretensji ale wkurza mnie jezli odpowiada sie komus kilka raz na takie
              same pytania a na inne nic cisza, dzieki za poparcie , pozdrawiam ania
    • fanta99 Re: szkoda slow 12.12.02, 16:09
      Przestań się czepiać. Taki problem jak twój pojawiał się pare razy na forum i
      zamiast biadolić powinnaś przeszukać forum. Nie mów, że to forum niejest
      bezpłatne, bo jest bezpłatne. Gazeta wyborcza zatrudniła p. doktor a ty
      niewiesz na jakich zasadach, więc niemiej pretensji.
      • anusienka1 Re: szkoda slow 12.12.02, 19:01
        Po pierwsze sie nie czepiam i wydaje mi sie ,ze nie twoja to sprawa zeby mi
        zwracac uwage,to raz a dwa to ciaglymi tematami ,ktore tu sie powtarzaja sa
        problemy nastolatek o dniach plodnych itp.Gdyby to w jakis sposob sie Pani
        Doktor nie oplacalo to jestem pewna ze nie robilaby tego , ty rowniez nie
        jestes tego pewna , wiec prosze nie pisz takich bzdur, jezeli nie dostaje
        pieniedzy to jest to doskonala dla niej reklama, ale to nie moja sprawa i w to
        nie wnikam, odpisalam tylko tobie na twoje slowa.internetowe forum jest po to
        zeby pomagac ludziom w ich problemach a moze to za duzo powiedziane ?, mozna
        powiedziec , by wspierac rada.ale sam fakt ze ktos potrzebuje pomocy
        powiinien byc motywacja dla lekarza.jezeli tu nie mozna wypowiedziec swojego
        zdania zeby nie zostac skrytykowanym to gdzie? poprostu prawda w oczy kole i
        juz, nie bede sie wiecej wypowiadac na ten temat bo rzeczywiscie widze , ze
        szkoda slow moich i tych , ktorzy maja podobne zdanie i tak sie ciebie i tobie
        podobnym nie przekona, trudno , mnie na tym nie zalezy, pozdrawiam ania
        • ariana_ Re: szkoda slow 12.12.02, 21:48
          anusienka1 napisała:

> Po pierwsze sie nie czepiam i wydaje mi sie ,ze nie twoja to sprawa zeby mi
          > zwracac uwage,to raz a dwa to ciaglymi tematami ,ktore tu sie powtarzaja sa
          > problemy nastolatek o dniach plodnych itp.Gdyby to w jakis sposob sie Pani
          > Doktor nie oplacalo to jestem pewna ze nie robilaby tego , ty rowniez nie
          > jestes tego pewna , wiec prosze nie pisz takich bzdur, jezeli nie dostaje
          > pieniedzy to jest to doskonala dla niej reklama, ale to nie moja sprawa i w
          to
          > nie wnikam, odpisalam tylko tobie na twoje slowa.internetowe forum jest po to
          > zeby pomagac ludziom w ich problemach a moze to za duzo powiedziane ?, mozna
          > powiedziec , by wspierac rada.ale sam fakt ze ktos potrzebuje pomocy
          > powiinien byc motywacja dla lekarza.jezeli tu nie mozna wypowiedziec swojego
          > zdania zeby nie zostac skrytykowanym to gdzie? poprostu prawda w oczy kole i
          > juz, nie bede sie wiecej wypowiadac na ten temat bo rzeczywiscie widze , ze
          > szkoda slow moich i tych , ktorzy maja podobne zdanie i tak sie ciebie i
          tobie
          >
          > podobnym nie przekona, trudno , mnie na tym nie zalezy, pozdrawiam ania

No faktycznie ciebie i tobie podobnych się nie przekona,więc szkoda gadać.A
          jaka prawda w oczy kole?Co ty bredzisz kobieto? Nie widzisz że większość
          stanęła właśnie po stronie lekarza? A tylko ty z jakąś alą -po
          przeciwnej.Prawda jest taka że większość forumowiczek nie ma zastrzeżeń do
          pracy naszej ginekolog.A jak tak STRASZNIE cię to wkurza to napisz do p.Moniki
          na priva , zamiast zakładać śmieszne wątki z pretensjami.A poza tym ,jeżeli wg
          ciebie forum jest po to żeby służyć radą, to dlaczego nie wystarczają ci
          odpowiedzi koleżanek na twój problem, tylko koniecznie domagasz się pani
          doktor.A ta motywacja lekarza to wybacz, ale to zabawne.Do czego niby ma
          lekarza motywować twój problem?Dla ciebie on jest wazny, ale wg lekarza jest
          entym z kolei, powtarzającym się.I uważa on że skoro odpowiedział juz na
          podobny tydzień temu, to zajrzysz sobie do archiwum.
          Jednym słowem nikt cię nie poparł w tym krytykowaniu( oprócz jednej), więc to
          ty chyba czegoś nie rozumiesz.
          • piri-piri Re: szkoda slow 13.12.02, 11:16
            Zapewne jak pani doktor bedzie miala troche czasu w weekend i usiadzie do
            odpisywania na pytania, i zobaczy taki watek to poprostu da sobie spokoj, bo po
            co ma sie wysilac, marnowac swoj wolny czas skoro i tak na nia narzekaja..
            wlasciwie to to chyba juz tak zrobila. Wiec nie pozostaje nic jak tylko
            podziekowac za takie "wspaniale" watki!
            A Ty Aniu jezeli masz taki na maksa powazny problem to IDZ DO LEKARZA ALBO
            ZADZWON DO NIEGO, ALBO POSZUKAJ INNEGO FORUM i przestac siac zadyme, bo juz sie
            gubisz w argumentach!
            • aally Re: szkoda slow 13.12.02, 12:27
              Nie rozumiem po coz taką złością "naskakiwać" na dziewczyną tylko dlatego, że
              wyraziła swoje rozżalenie z powodu braku odpowiedzi (mimo kilkakrotnych
              monitów) na dręczący ją problem.
              Każdy tutaj pisze i ma do tego prawo. Nie na miejscu jest zaczepne odsyłanie z
              tego forum. Jest to forum publiczne.
              Poza tym Annusieńka w żaden sposób nie próbowała obrazić Pani Doktor.
              Zrobiłyście aferę z niczego.

Annusieńka, jak wrócisz od lekarza wpisz może do swojego wątku wnioski z tej
              wizyty. Może to pomoże wktótce osobie z podobnym problememsmile
              Pozdrawiam,

• kasiaka2 Re: szkoda slow 13.12.02, 14:13
                Nie przejmuj się tymi atakami, uważam że dziewczyny które Cię atakują nie mają
                racji, może miały po prostu szczęście że Pani doktor szybko i konkretnie
                odpowiedziała na ich posty.
                Ja zamieściłam podobnie jak Ty kilka wątków i nie otrzymałam odpowiedzi, na
                niektóre dostałam bardzo enigmatyczną odpowiedź, która tak naprawdę nic nie
                mówiła. Brak odpowiedzi odczuwałam po prostu jako lekceważenie mojego problemu
                i mnie.
                Udzielenie też odpowiedzi, która mnie nie satysfakcjonowała, a wręcz była
                napisana "jakby na kolanie", byle jak i z błędami literowymi powodowała to samo
                nieprzyjemne odczucie.
                Dlatego naprawdę doskonale rozumiem jak się czujesz.
                Jednak ja nie zostawiałam sprawy wyłącznie do rozstrzygnięcia Pani doktor z
                tego forum. To prawda - najlepiej idź do lekarza, zanim się doczekasz na
                odpowiedź wink))

Pozdrawiam
                Kasia
    • anusienka1 Re: szkoda slow 13.12.02, 17:29
      Dziekuje wam dziewczyny za zrozumienie, chciaz wy tak na prawde zrozumialyscie
      o co mi w tym wszystkich chodzilo i kto jak kto , ale ja nie zrobilam z tego
      problemu natury swiatowej , nie wiem czy np glod w Afryce tez wywolal by
      podobne reakcje wsrod tych , ktore na mnie naskoczyly.mowiac poprostu to jest
      wrecz zalosne, ze czlowiek w XXIwieku nie moze swobodnie wyrazac swoich mysli
      bo raz sie ktos oburza, te dziewczyny ,ktore sie oburzyly powinny cofnac sie
      do poprzedniego systemu rzadzacego(przeraszam za to sformuowanie ale jestem
      historykiem i tak mi sie na mysl naplynelo), u lekarza owszem bylam ,
      ginekologinczie jest ok , powiedzial mi rowniez ze to normalne przy
      pigulkach ,ze zanika miesiaczka i nie nalezy sie przejmowac, mozna jej nie miec
      do pol roku, smile)))rzeczywiscie ten moj watek wywolal burze w szklance wody,
      niezadowolnym proponuje nie odpisywac mi na moje slowa i prosze nie robic z
      siebie obronczyn forum i Pani Doktor do ,ktorej ja tez nic osobiscie nie mam, a
      tylko wyrazilam swoje niezadowolenie. no , ale to owszem trzeba bylo przeczytac
      uwaznie albo wyciagnac z kontekstu(przepraszam za zlosliwosc))ale taka jest
      prawda, wyadje mi sie,ze nie ma sensu ciagnac dalej tego tematu bo rzeczywiscie
      sie ktos nerwicy nabawismile)) i bede miec ta osobe na sumieniu, pozdrawiam was
      wszystkie i te nastawione na tak i te nastawione na niesmile))) szkoda slowsmile))))
      ania z lodzi
    • hibou Re: szkoda slow 13.12.02, 18:04
      anusienka1 napisała:

> NIE MA CO DZIEKUJE SERDECZNIE ZA IGNOROWANIE MOICH LISTOW , SUPER PODEJSCIE
      > DO CZYJS PROBLEMOW OBY TAK DALEJ .ANIA Z LODZI

Wiecie jak okazują swoje niezadowolenie takie upierdliwe zrzędy w banku?
      Donośnym głosem opieprzają panią w okienku, że stanęły nie w tej kolejce co
      trzeba. Brak "odpowiedniego" podejścia ze strony pani za szybką (dobrze że ma
      ją jako osłonę) do problemu pani przed szybką kończy się żadaniem widzenia z
      kierownikiem.
    • anusienka1 Re: szkoda slow 13.12.02, 19:28
      koncze ten watek bo udalo mi sie uzyskac odpowiedz, za ktora dziekuje.nie bede
      sie juz wiecej wypowiadala na ten temat , uwazam to za zbyteczne i darujcie
      sobie teksty o marudach bo to na poziomie nastolatka,pozdrawiam ania
      • hibou Re: szkoda slow 13.12.02, 22:45
        Na forum praca też wykazuje postawę roszczeniową. Ciekawe czy się obrazi jak
        nikt nie przybiegnie z posadą w zębach.
        Dwa poniższe posty wiele mówią o naszej pani nauczycielce. Czego uczysz tak
        nawiasem?

------------

oferta pracy
        anusienka1 11-11-2002 12:36 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Prosze o pomoc ,moj chlopak jest ratownikiem medycznym w pogotowiu, teraz za
        tydzien bedzie bronil pracy magistereskiej, moze ktos z Panstwa ma jakies
        informacje dotyczace moze jakies posady np przedstawiciela farmaceutycznego
        na terenie Lodzi.Biedy on sie tam w tym pogotowiu zmarnuje>dziekuje z gory i
        pozdrawiam.ania z lodzi

• prosze o rade
        anusienka1 11-11-2002 12:21 odpowiedz na list odpowiedz cytując

Jestem nauczycielka w takim osrodku szkolno wychowawczym,jednak juz rok tam
        pracuje i nie rozpoczelam jeszcze stazu,poniewaz zatrudniona jestem tylko na
        umowe zlecenie.Poza tym psychicznie zaczynam nie wytrzymywac od ciaglych
        wasni i sporow,prosze o pomoc w znalezieniu moze jakiegos etatu w szkole
        lodzi,dziekuje ann.

-------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka