Gość: mexicana22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 00:20 nie wiem czy tabletki antykoncepcyjne bierze sie tylko w pierwszy dzien okresu ??prosze Was pomozcie chodzi mi ze zaczynam pierwsze opakowanie z gory dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eeeeeeeeeeeee Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 00:29 a nie ma w pudełku ulotki?????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana22 Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 00:34 jest ale tam pisze ze w pierwszy dzien Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeeeee Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 00:42 jak jest napisane, zeby lykac w pierwszym dniu - to lykaj w pierwszym tak trudno to zrozumiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana22 Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 00:44 spoko masz jak ci nie pasi to nie czytaj a nie krytykujesz masz zly dzien to sie nie wyzywaj na innych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeeeeeeee Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 00:49 ALE co masz za problem? jest napisane "pierwszego dnia" to PIERWSZEGO DNIA!!! czytac nie umiesz? czy myslenie ci sie wylaczylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana22 Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 00:47 czyli nie mozna w 3 lub 4 zazyc ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: pomozcie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.04.06, 00:50 raczej nie, bo potem przez pierwsze 7 dni trzeba uzywac dodatkowego zabezpieczenia (prezerwatywy, globulki ...) najlepiej zaczynac pierwszego dnia krwawienia (lub 5 - ale wtedy te 7 dni nalezy uwazac) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mexicana22 Re: pomozcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 00:52 i o to mi chodzilo dziekuje ci bardzo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka Re: pomozcie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 08.04.06, 00:54 A prosze Cie bardzo na ulotce moich tabletek jest tak napisane Odpowiedz Link Zgłoś