Dodaj do ulubionych

zlogi kalowe w jelitach - jak sie pozbyc?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 20:13
znacie jakis sposob na usuniecie zlogow z jelit?
Obserwuj wątek
    • netka2 Re: zlogi kalowe w jelitach - jak sie pozbyc? 10.04.06, 21:02
      Zlogi z jelit???!!!Lewatywa!!!
      • Gość: anka Re: zlogi kalowe w jelitach - jak sie pozbyc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 08:41
        jak dokladnie przeprowadza sie lewatywe?
        • agatka_to_ja Re: zlogi kalowe w jelitach - jak sie pozbyc? 11.04.06, 09:11
          poszkaj przez google - jest wiele przepisow w internecie
    • salma75 Enema 11.04.06, 08:59
      Mozna kupić w aptece gotowy preparat do zrobienia lewatywy - Enema. Na ulotce są
      dokładne informacje, rysunki jak go zaaplikować.
      Powodzenia wink
    • aire1 Re: zlogi kalowe w jelitach - jak sie pozbyc? 11.04.06, 12:34
      Jedz duzo błonnika i pij dużo wody a złogi same wyjdą.
      • Gość: ela tylko lewatywa IP: *.kablowka.waw.pl 11.04.06, 13:11
    • Gość: garraretka hydrokolonoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:15
      nie polecam ani nie odradzam bo nigdy nie stosowałam ale tu masz link
      www.butterfly.top.pl/index_pliki/Page336.htm
    • aga55jaga Re: zlogi kalowe w jelitach - jak sie pozbyc? 11.04.06, 18:22
      olejek parafinowy np o smaku miętowym wszystko sie z ciebie wyślizgnie smile
    • Gość: anka Re: zlogi kalowe w jelitach - jak sie pozbyc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 07:56
      tz mam taki olejek wypic? czy stosowac do lewatywy?
      • salma75 Re: zlogi kalowe w jelitach - jak sie pozbyc? 12.04.06, 15:27
        To jest olejek do picia. Niestety wiem, że nie zawsze pomaga. Polecam jednak
        lewatywe - Enemę...
    • Gość: m. Re: zlogi kalowe w jelitach - jak sie pozbyc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 15:38
      a nie da sie bardziej humanitarnie;]?
      siemie lniane i takie sprawy?
      • salma75 Re: zlogi kalowe w jelitach - jak sie pozbyc? 12.04.06, 15:51
        Myślę, że zależy jaka jest sytuacja - jeśli złogi zalegają długo to chyba
        potrzeba je usunąc jak najszybciej (patrz Enema), jesli można pobawić się,
        poczekać kilka dni - polecam śliweczki suszone, siemię lniane, Alwia- - środek
        hoemopatyczny, olejek parafinowy (ten ostatni i tak chyba najszybciej podziała,
        nie licząc lewatywy...). Przerabiałam wszystko ze swoim dzieckiem sad
        • Gość: anka Re: zlogi kalowe w jelitach - jak sie pozbyc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 16:01
          gdzies czytalam o piciu olejku kamforowego. czy picie tego olejki moze zaszkodzic?
          • Gość: m. Re: zlogi kalowe w jelitach - jak sie pozbyc? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 16:17
            to raczej do nacierania...
            ja bym nie probowala...
            propozycje kolezanki wyzej, to duzo lepszy pomysl:]
            • Gość: aga Re: zlogi kalowe w jelitach - jak sie pozbyc? IP: *.sieci.fonet.pl / 217.98.102.* 13.04.06, 00:55
              nie kamforowy on faktycznie do nacierania ale olejek parafinowy, on się nie
              wchłania do organizmu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka