Gość: Anna IP: *.ruda-slaska-kochlowice.sdi.tpnet.pl 20.10.01, 23:52 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: Za małe tarcie w pochwie. IP: *.ruda-slaska-kochlowice.sdi.tpnet.pl 21.10.01, 00:32 Gość portalu: Anna napisał(a): Podczas stosunku z moim obecnym partnerem odczuwam dużo mniejsze tarcie niż z poprzednim.Czy może to być spowodowane tym ,że obecny partner jakby miał członek bardziej miększy niż poprzedni i trochę mniejszy.Czy jest na to jakiś sposób?Czy gdybym popracowała nad moimi mięśniami pochwy to mogłabym w jakiś sposób pomóc sobie i jemu.Zdarza mu się że w czasie stosunku miekknie mu członek i on swoją ręką poprawia jego ukrwienie. Po chwili gdy znów jest twardy wprowadza mi go do pochwy i wtedy pozostawia we mnie ten płyn życia.Mam poczucie winy ,że chyba moja pochwa jest za lużna i on nie może osiągnąć orgazmu w mojej pochwie? Może gdybym umiała bardziej zaciskać mięśnie pochwy było by mu lepiej, bardziej ciaśniej.Bardzo proszę o radę i odpowiedż. Kocham go bardzo i mnie wystarczy fakt że mnie dotknie, przytuli jest bardzo czuły i bardzo opiekuńczy.Jest piędziesięciolatkiem ,czy to może być początek jego niedomagań? Nadmienić chcę że nie mam doświadczenia w stosunkach z mężczyznami ,bo w moim czterdziestoletnim zyciu było ich tylko dwóch.Poprzedni partner miał członka bardzo dużego i wyjątkowo twardego jak ze stali.Pani doktor bardzo proszę o odpowiedż,czy moja pochwa jest już zbyt rościągnięta tzn. za szeroka ,czy jest na to sposob.Bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Za małe tarcie w pochwie. 24.10.01, 18:43 Nic sie nie dzieje z Pani pochwa- po prostu partner ma dolegliwosci charakterystyczne dla swego wieku.MA Odpowiedz Link Zgłoś