Dodaj do ulubionych

O _g i n e k o l o g a c h_ - Gdańsk

09.05.06, 19:09
zakładam nowy wątek, bow poprzednich nie mieszczą się posty, poza tym dobrze by było to uporządkować. tu możemy podzielić się spostrzeżeniami o lekarzach z Gdańska, proponuję zakładać wątek w tym temacie osobno każdemu lekarzowi, by móc wymieniac o nich opinie bez bałaganu. zaczynam, opisując tych, u których byłam.
Obserwuj wątek
    • gupie dr Grundkowski - ul. Katarzynki 09.05.06, 19:14
      ginekolog-endokrynolog. prawie za każdym razem po wyjściu z jego gabinetu byłam bliska płaczu, kilka razy się popłakałam, bo czułam się jak zgwałcona p[sychicznie. ale może jestem zbyt wrażliwa. moja mama też go nie lubi - za to samo. chodziłam do niego na badania poziomu hormonów. nic z tego nie wynikło. badania robił, tabletki zapisywał (na zmiany hormonalne, a przy okazji antykoncepcyjnie), ale nic to nie dało. ogólne wrażenie: jest w gabinecie, bo musi. kobieta = worek ciała. nieuprzejmy, ale nie ekstremalnie. nie polecam na pierwsze wizyty.
    • gupie dr Julita Krasińska - Akademia Medyczna 09.05.06, 19:20
      pani kompetentna, uprzejma, ale nie emocjonalna. znaczy że jeśli ktoś oczekuje trzymania za raczkę i wspólnego przeżywania, zawiedzie się. jest podobna do fajnego faceta, jeśli chodzi o rzeczowość. właśnie rzeczowość jest jej najmocniejszą stroną. przy gabinecie łazieneczka z bidetem, chociaz to przychodnia - wielki plus. jest bardzo delikatna przy badaniu, jeśli musi uzywać metalowych narzędzi, ogrzewa je, jest jedynym ginekologiem u którego widziałam narzędzia plastikowe. do dzis za nimi tęsknięsmile
      zna zakres swojej wiedzy, jeśli coś nie jest jej broszką, odsyła dalej, mówiąc dlaczego.
      zawsze odpowiada na wszelkie pytania - życzliwie i wyczerpująco.

polecam wszystkim.
    • gupie dr Anna Legan - Akademia Medyczna 09.05.06, 19:23
      antypatyczna babka z długimi czerwonymi pazurami, gniotąca przy badaniu niemożebnie. byłam u niej w 10 tyg. ciąży, po wygnieceniu powiedziała, że "jej to w ogóle nie wygląda na ciążę".
      nie założyła nawet rękawiczek i czułam, jak te pazury drapią mnie po jajnikach dosłowniewink

nie mówiac o spóźnieniu, za które nie raczyła nawet przeprosić czekających w kolejce.

kolejna z doktorek, po wyjsciu od których chce się rozbeczeć ze wzgledu na nieuprzejmość dotyczącą delikatnych spraw.
      • Gość: kora Re: dr Anna Legan - Akademia Medyczna IP: *.4pr.pl 16.03.07, 11:03
        Bylam u niej 3 razy, robilam coroczne badania profilaktyczne w Swissmedzie, na 3 wizycie nie wykonala
        nawet usg, mowiac, ze nie ma potrzeby, a na pytanie o skierowanie na inne badania, ktore
        profilaktycznie zwyklam robic-odplatnie-powiedziala, ze to ona decyduje, kiedy trzeba stosowac
        profilaktyke. dziekujemy tej pani serdecznie!!!
    • gupie dr Dariusz Wójcik -Swissmed na Morenie (gab.pryw.) 09.05.06, 19:27
      wizyta - 100 zeta. USG - 60 zł.

facet miły, kompetentny, pod komórką.
      zleca badania itd.
      prowadził moją ciążę, która zakończyła się poronieniem, być może dlatego czuję do niego mimo wszystko niechęć. może powinien zrobic więcej. ja byłam i jestem zielona. być może nie powinnam czuć się zaniedbana przez lekarza, tylko sama o siebie zadbać.

mimo wszystko jest OK. ale chyba dla kobiet bardziej świadomych swoich i dziecka praw i potrzeb niż ja.
      • t_o_l_a Re: dr Dariusz Wójcik-wówczs pracował na Kliniczne 05.09.06, 10:48
        Dr Wójcik przyjmował mnie na Klinicznej do szpitala - rozpoznanie obumarła
        ciąża. Traktował mnie jak człowieka, jako jedyny w tym szpitalu. Mój kontakt z
        tym lekarzem był krótki, ale odniosłam wrażenie, ze pacjent i jego zdrowie nie
        jest mu obojętne.

Pozostali to zwykli rzeźnicy. Wcale się nie dziwię, ze dr Wójcik odszedł
        stamtąd. Tam traktuje się dobrze tylko swoje pacjentki tzn. takie które
        zaczynają leczenie w gabinetach prywatnych lekarzy. Nie daj Boże dostać się tam
        z ulicy tak jak w moim przypadku.
        Po zabiegu nikt nie raczył nawet ze mną porozmawiać. Nie dano mi osłonowo
        antybiotyku, więc po kilku dniach dostałam krwawień. Poszłam na Kliniczną -
        dyżur miał znowu Dr Wójcik - rozpoznanie zapalenie przydatków. Pierwszy raz w
        życiu !!!! Nigdy wcześniej nie doprowadziłam się do takiego stanu ZROBILI
        TO "LEKARZE" - nie muszę chyba pisać ze zapalenia przydatków to jedna z
        przyczyn późniejszych niepłodności. Żeby tego uniknąć podaje się po takich
        zabiegach przez kilka dni osłonowo antybiotyk. Dla mnie żałowano dosłownie 1
        tabletki - nie dostałam recepty przy wypisie.
        Choć pacjentka na łóżku obok (z gabinetu prywatnego ordynatora)- po zabiegu po
        poronieniu -otrzymywała Biseptol.
        NIGDY NIE CZUŁAM SIE TAK UPOKORZONA JAK NA K L I N I C Z N E J. Omijajcie to
        miejsce wielkim łukiem. DO dziś czuję niesmak po tamtych przeżyciach i będę
        ostrzegać przed tym szpitalem każdego.

Bardzo dobrze pomyślane forum. Otwieranie oddzielnych wątków dla konkretnych
        lekarzy to doskonały pomysł. Dobrzy lekarze nie maja się czego obawiać A złych
        mi nie żal.
    • gupie bezimienny rzeźnik ze szpitalu na Zaspie 09.05.06, 19:37
      przyjmował mnie, kiedy trafiłam w 21 tc z plamieniem i bólami porodowymi.

najpierw w ogóle nie raczył przyjść, pielęgniarka (nieuprzejma też, ale w miare tego, co się ze mną działo, łagodniała) wzywała go przez tel. 3 razy, zanim przyszedł. nawet się nie przywitał (my, mimo sytuacji, tak).
      mi już wtedy odeszły wody. nie wiem jak weszłam na fotel, on nie raczył mi pomóc, na szczęście była ze mną mama, u której w domu to wszystko się zaczęło. na fotelu zaczęła ze mnie lecieć cała masa krwi, bo łożysko przodujące się odkleiło. zrobił mi USG, nie racząc odpowiedzieć na pytania, które z mamą cały czas zadawałyśmy. nie odpowiedział na ani jedno!!!!!!!! nawet nie zareagował na "co się dzieje?" !!!! dowiedziałyśmy się tego dopiero kiedy dyktował pielęgniarce opis USG. do nas nie mówił w ogóle. dopiero potem go otrzeźwiło na tyle, by powiedziec nam, że "w takich wypadkach ratuje się matkę, a nie płód". tyle gadania.

przyjechało łóżko by zabrac mnie na cesarkę i tyle.

chyba słyszałam jego nazwisko, ale niestety go nie pamiętam, by Was ostrzec.

piszę o nim "rzeźnik", bo też wygladał jak bucowaty kat, czarny, burkliwy, zarośnięty, z podkrążonymi oczami. dobrze, że w ogóle coś mówił...

uwazajcie na niego, proszę. ja rozumiem, że mógł się nie wyspac i byc skonany po pracy, ale zachowanie w takich sytuacjach mówi wiele o człowieku.
      jego chamstwo boli mnie do dziś, powiększając cierpinie, które czułam i czuję po stracie Maluszka.
      • Gość: marion Re: bezimienny rzeźnik ze szpitalu na Zaspie IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.06, 15:47
        a moze to niejaki Drażawski, czy tez Grązawski Jan? Z zachowania i opisu
        wygladu pasuje mi do niego.
        • asiulka1976 Re: bezimienny rzeźnik ze szpitalu na Zaspie 15.09.06, 20:23
          Gość portalu: marion napisał(a):

> a moze to niejaki Drażawski, czy tez Grązawski Jan? Z zachowania i opisu
          > wygladu pasuje mi do niego.

ttaaakkk raczej te drugie nazwisko :o)
          lezalam na patologi 3 tyg znam to jego zachowanie ale tak naprawde to dobry
          specjalista, i swoje przeszedl przyjmowal porod zony w 28tc martwego dziecka sad

ale prywatnie to bym nie poszla do niego !!!!!

jak bylam w pierwszej ciazy i przyszlam z plamieniem (nei znajac sie wogole co
          to usg itp) zobaczylam na monitorze dziecko az sie usmiechnelam a on "z czego
          sie pani cieszy przeciez nie zyje! "
    • Gość: ja Re: O _g i n e k o l o g a c h_ - Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 19:43
      O ginekologach jest CAŁE FORUM!!!!!!!!!!
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
      ale TO NIE TO FORUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

malo ci 109 wpisów o ginekologach z samego gdanska??????????
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=22819481
      kolejne kilkaset o sopocie i gdyni.. mało?????????????????

NIKOGO nie obchodza twoje zwierzenia z wizyt u ginów!
      zaloz sobie bloga o ginekologach!!!!!!!
      i nie zasmiecaj forum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • gupie Re: O _g i n e k o l o g a c h_ - Gdańsk 09.05.06, 19:58
        sorry, ale przejrzałam 2500 wpisów o złych ginekologach i mi wystarczyło na tyle, by nie przeglądać do końca wszystkich wątków wszędzie...

wiec przepraszam, jeśli ktos ma dość tego tematu, a ja przez niedoczytanie (ale po 2500 mogę mieć dość, nie?) tu mieszam, ale mimo wszystko uważam, że jednak są osoby, które obchodzą moje "zwierzenia". takie osoby napisały tamte 2500 postów.

ale może faktycznie byłoby przenieść ten wątek tam - o ile jest taka możliwość.

nie musisz reagowac tak histerycznie - kimkolwiek jesteś. nie pozdrawiam.
      • Gość: esther Re: O _g i n e k o l o g a c h_ - Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:46
        droga "ja", uwazam watek zalozony przez gupie za bardzo przydatny. Na liscie
        zlych ginekologow panuje chaos - przynajmniej w odniesieniu do lekarzy z
        Trojmiasta. Istnieje osobny watek o ginekologach z Krakowa, niech wiec
        zaistnieje i taki o lekarzach z Trojmiasta.
        • Gość: ja Re: O _g i n e k o l o g a c h_ - Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:55
          ale ona daje tez opinie o DOBRYCH GINEKOLOGACH!!!!!!!
          a te opinie powinny byc na FORUM DOBRYCH GINEKOLOGÓW, a NIE TU!!!!!!!!!!!!

po to sa zakladane fora tematyczne, zeby nie ZAŚMIECAĆ innych forów!!!!!!!!
          • Gość: gupie Re: O _g i n e k o l o g a c h_ - Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 19:53
            tylko że mój wątek jest o Gdańskich ginach, o opiniach na ich temat. uważam takie rozwiązanie za równie dobre co podział na "dobrych " i "złych" - to zalezy kto czego szuka.

jesli dobrego lkarza obojętnie skąd, to faktycznie masz rację. ale weź wejdź na forum "dobrzy" czy "źli" , gdzie jest ponad 2 tysiące postów, gdzie dziewczyny nie wpisują czasem miast w odpowiedziach, gdzie jest chaos. gdybyś była z Warszawy, to byś szukała fajego ginekologa tam, czy w wątku "ginekolodzy z Warszawy", gdzie każda dziewczyna ma szanse wyrazić swoją opinię o poszczególnym lekarzu z Twojego miasta? poza tym wiele lekarzy wpisywanych na listę "dobrych" pokrywa się ze "złymi" - dziewczyny mają różne zdania na ich temat.

a tu można wyrazic zdanie, spojrzeć na opinie innych i ktoś sam wybierze, nie dlatego, że ma opcję 'zły' lub 'dobry', tylko dlatego, że wykształci sobie jakieś mniemanie o poszczególnych lekarzach.
          • Gość: grubasek Re: O _g i n e k o l o g a c h_ - Gdańsk IP: *.zakoniczyn.net 16.09.06, 21:45
            wyluzuj...
            • Gość: grubasek Re: O _g i n e k o l o g a c h_ - Gdańsk IP: *.zakoniczyn.net 16.09.06, 21:47
              to bylo do :ja. moje zdanie jest nastepujace: swietny pomysl, ja chetnie
              poczytam. skoro uwazasz ten watek za zbedny to go omijaj i tyle.
    • gupie dr Piotr Zygmuntowicz - gab.pryw. na Grunwaldzkiej 09.05.06, 19:51
      ... naprzeciwko Jyska.

najmilszy doktor, jakiego w życiu widziałam. zaczynając od tego, że najpierw pozwolił mi się wygadać, ile chciałam na temat tego, co było, co jest i co chcę, by było, na temat obaw, objawow i innych związanych tematów, potem mile, rzeczowo i wyczerpująco na wszystko odpowiedział, nawet wykonując rysunki poglądowe na jakiejś kartcesmile potem zaprosił na fotel, uprzednio pytając, czy tego chcę (tyle gadaliśmy, że cel mojej wizyty nie był jasnysmile). ma w gabinecie (!) łazienkę gdzie można się przygotowac do badania - ze wszystkim co potrzebne. zbadał mnie delikatnie, opisując to, co robi w danym momencie, pobrał cytologię, kiedy na pytanie kiedy ją robiłam, odpowiedziałam, że jeszcze nigdy. po zejściu z fotela jeszcze gadaliśmy o antykoncepcji i jej kontekście - sytuacji życiowej, tak, że mialam uczucie spełnieniasmile

polecam nieśmiałym, skrzywdzonym przez innych ginekologówsmile

przyjmuje także w przychodni na Kopernika, ale tam nie byłam. słyszałam, a ma to wszelkie podstawy prawdopodobieństwa, że czasem zaprasza z gabinetu do przychodnismile nie obniżając standardu przyjmowania (przynajmniej psychicznego, bo jak z fizycznym - warunki w przychodni - to nie wiem, bo nie byłam)

długo modliłam się za niego po tym wszystkim.
      • Gość: ja Re: dr Piotr Zygmuntowicz - gab.pryw. na Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 19:53
        slepa jestes????????????
        ?
        ?
        ?
        ?
        ?
        ?
        ?
        ?
        ?
        ?
        ?
        ?
        ?
        przeczytaj co napisalam powyzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i zmien forum na liste dobrych ginekologów!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak sie zwierzaj!!!!!!!!!!!!!!!!
        • gupie Re: dr Piotr Zygmuntowicz - gab.pryw. na Grunwald 09.05.06, 19:59
          za pozwoleniem, cicho bądź, że tak zacytuję Musierowicz. spadaj na onet ze swoimi licznymi wykrzyknikami i znakami zapytania.
          • Gość: ja Re: dr Piotr Zygmuntowicz - gab.pryw. na Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 20:01
            a ty spadaj ze swoimi zwierzeniami na BLOGA!!!!!!!!
            i rowniez NIE POZDRAWIAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: magda.gdans Re: dr Piotr Zygmuntowicz - gab.pryw. na Grunwald IP: *.w82-126.abo.wanadoo.fr 13.05.06, 23:43
              Gość portalu: ja napisał(a):

Napisal/a rozne chamskie i histeryczne glupstwa, nie warto powtarzac.

To pewnie jakas / jakis ginekolog z Trojmiasta, nielubiany przez pacjentki - i
              slusznie.
              • Gość: ja Re: dr Piotr Zygmuntowicz - gab.pryw. na Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 23:50
                nie, jestem czytelniczka tego forum i denerwuje mnie zasmiecanie go watkami o
                ginekologach, podczas gdy istnieja specjalnie do tego przeznaczone INNE FORA!
          • Gość: ja Re: dr Piotr Zygmuntowicz - gab.pryw. na Grunwald IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 20:03
            acha.. i dziewczynko - PRZECZYTAJ UWAZNIE MOJ TEKST - pisalam o liscie dobrych
            ginekologów czyli OSOBNYM FORUM!!!!!! a nie o tej pogmatwanej liscie, ktora
            jest na tym forum!

a na liscie ginekologów jest ład i porzadek!

skorzystaj z linków, ktore podalam!
    • bibi234 Re: O _g i n e k o l o g a c h_ - Gdańsk 12.05.06, 21:09
      gupie, powinnaś odwiedzić wszystkich ginekologów a nie tylko niektórych
    • katty26 Dr Pankrac, Gościniak, Liro 15.05.06, 01:41
      Witam! Czy ktoś może chodził do dr Zofii Pankrac, Wojciecha Gościniaka albo
      Macieja Liro? Przyjmują w Swissmedzie albo/i Endomedzie. Czy będą potrafili poprowadzić trudną ciążę? Nigdzie nie mogę znależć nic na ich temat. Bardzo proszę o opinie! I z góry dziękuję!
      • Gość: quesne Re: Dr Pankrac, Gościniak, Liro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 09:20
        Byłam kiedyś u Zofii Pankrac. Nie jestem niestety w stanie powiedzieć, czy jest
        w stanie poprowadzić trudną ciążę, bo ja poszłam do niej po tabletki. to była
        pierwsza wizyta u ginekologa w ogóle, i wspominam ją dobrze - profesjonalnie,
        wszystko mi mówiła, odpowiadała szczegółowo na każde pytanie.
        • katty26 Re: Dr Pankrac, Gościniak, Liro 15.05.06, 13:15
          Dziękuję za odpowiedź. Może ktoś jeszcze zna tych lekarzy, albo orientuje się gdzie można znaleźć jakieś opinie na ich temat? Naprawdę bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam!
          • katty26 Re: Dr Pankrac, Gościniak, Liro 15.05.06, 15:35
            UP!
      • Gość: katiusza Re: Dr Pankrac, Gościniak, Liro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 09:43
        Mogę tobie powiedzieć co do dr Pankrac. Pracuje ona na patologii ciązy na
        klinicznej, wiec jesli liczysz sie, ze Twoja ciąza moze byc trudna, to ona
        wlasnie jest od tego. Z tego co kojarze jest to lekarz, ktoremu samemu zadaje
        sie pytania, a nie oczekuje wykladu. wiec musisz pytac.
        • Gość: anna Re: Dr Pankrac, Gościniak, Liro IP: *.dynamic.chello.pl 16.10.13, 22:30
          Doktor miałam okazję spotkać przy swoim porodzie. Dzięki bogu wszystko dobrze sie skończyło ale lekarka zamiast mnie wziąć na cesarkę( szpital na cesarkach przecież oszczędza) to zastosowała podczas porodu Chwyt Kristellera który jest niebezpieczny dla matki i dziecka jest to tzw "wypychanie dziecka:lekarz łokciem wypycha dziecko lub kładzie się na brzuchu.Lekarze nie powinni tego stosować, jeżeli dziecko ma problem z wyjściem na świat powinno się zrobić cesarskie cięcie.
    • klos.pszenicy Branicki-asekurant 01.06.06, 13:39
      i kłamca, rzeżnik i nikt mi nie powie że zycie ratuje bo niektorym odbiera
      • Gość: gupie Re: Branicki-asekurant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 23:40
        skad go znasz? skads mi sie majaczy, ze to ten z zaspy. przyjmowal mnie, kiedy
        poronienie bylo w toku. rzeznik i cham, okropny byl. to ten z zaspy? odpowiedz,
        proszesad
        • klos.pszenicy Marek Branicki 18.06.06, 13:55
          to mały blondyn w okularach gadatliwy jak paouga gada całymi godzinami,
          ostatnio wizyta w prywatnym gabinecie trwała półtorej godziny a na poczekalni
          35 kobiet o 22 godzinie wieczorem nadal do niego stało-
          • Gość: gupie Re: Marek Branicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 00:53
            ten z zaspy co mnie przyjmował był raczej w typie wybitnie rzeznickim, nie blondyn, raczej podobny do Adama z Przystanku Alaska - kto go kurde grał?... nie wydusił z siebie ani dzien dpbry ani do widzenia, ani slowa o usg, jak je robil, a ja go pytalam, co widzi i co sie dzieje w ogóle... sad
            • ciemnanocka Re: Marek Branicki 06.09.06, 17:45
              Ja jestem z Marka Branickiego BARDZO BARDZO zadowolona.
              Prowadzi obecnie moją ciążę, zlecil zrobienie badan, ktore wykryly zbyt maly
              poziom progesteronu i odpowiednio zapobiegasmile
              Jest rewelacyjnym lekarzem.
              Uspokaja stresujące się pacjentkismile
              Jedyny minus - fakt - to niemoznosc umawiania na godzine.
              • Gość: gość Re: Marek Branicki IP: *.chello.pl 06.11.06, 13:22
                Za 70 zł za wizytę każdy jest miły, szkoda ,że kasuje też za wizytę w szpitalu,
                kiedy przyjmuje prywatne pacjentki w godzinach parcy dyżuru, a naprawdę
                cierpiące muszą czekać sad
    • olgiusza Re: O _g i n e k o l o g a c h_ - Gdańsk 10.06.06, 16:52
      dr Salwach. Polecila mi go bratowa, ktorej prowadzil ciaze. Byla zadowolona. Ja
      na razie chodze do niego tylko po recepty na tabl. antykoncepcyjne. Dostaje je
      bez problemu cociaz nigdy nie mialam robionych badan (jestem po zoltaczce)
      Ogolnie delikatny przy badaniu, mily, co roku robi cytologie.
    • green-eyed-girl Re: O _g i n e k o l o g a c h_ - Gdańsk 15.08.06, 00:00
      dzieki wielkie za ten watek, moze dzieki niemu wszystkie informacje beda w
      kupie, porzadku i beda tu zagladac tylko zainteresowani, a niezainteresowani
      pojda sie czyms zajac, bo musi im sie bardzo nudzic, skoro wlaza na forum tylko
      po to, zeby wykrzyknik ponaciskac wink
    • green-eyed-girl przychodnia na morenie 15.08.06, 00:07
      przyjmuje tam jedna straszna lekarka, wyjatkowo glupia przy okazji, totalnie
      niekompetentna, niestety nie pamietam jak sie nazywa, jakos na P. (ale to nie
      problem, tam przyjmuja tylko 2 czy 3 lekarki), juz pomijam, ze tam na wizyte
      czeka sie miesiac, a pozniej trzeba spedzic pare godzin w poczekalni (w tym
      jakas godzine z powodu spoznienia pani doktor). ta lekarka byla moim pierszym
      ginekologiem, poszlam do niej na ogolne badanie i antykoncepcje. zapisala mi
      tabletki bez prawie zadnych pytan (nie mowiac o badaniach), w ogole nie zrobilo
      na niej wrazenia, ze mam okres wybitnie nieregularny przez 6 lat. chodzialam do
      niej jakis czas, zwykle byla niezbyt zadowolona, ze ktos jej przeszkadza, raz na
      mnie prawie nawrzeszczala, z czym ja do niej w ogole przychodze (a przyszlam z
      jakims problemem, chyba dziwnych zmian skornych). przestalam do niej chodzic,
      kiedy to przy ostatniej wizycie, na ktora poszlam, bo nie mialam okresu przez 3
      miesiace, stwierdzila, ze to 'normalne' i ze w ogole mam spadac...pozniej
      okazalo sie, ze mam PCO i moje jajniki byly w tak strasznym stanie, ze lekarzowi
      oczy na wierch wyszly.. ale pani z moreny chyba nigdy nie slyszala o takim
      schorzeniu..
    • green-eyed-girl specjalista od PCO??? 15.08.06, 00:12
      no i tutaj moje pytanie, bardzo potrzebuje jakiegos naprawde dobrego
      specjalisty, ktory pomoglby mi w leczeniu tego schorzenia i e rzetelnie
      zdiagnozowal. po mojej historii z przychodnia na morenie zaczelam chodzic do gin
      w nowym dworze gd., bralam diane przez rok i jajniki wygladaja teraz w miare
      normalnie. jednak tamta pani doktor nie zrobila mi nigdy zadnych badan
      hormonalnych, nie mam pojecia, czy w ogole zdarzaja mi sie owulacje, czy mam
      hiperprolaktynemie itp. no i teraz tez niebardzo wie, co ze mna zrobic, na razie
      dwa razy bralam po prostu luteine na wywolanie okresu.. bardzo bym chciala
      trafic na jakiegos kompetentnego lekarza, ktory wyjasnil by wszystkie moje
      watpliwosci, no i niebylby rzeznikiem przy okazji....
      • Gość: xxx Re: specjalista od PCO??? IP: *.zus.gda.pl / *.zus.gda.pl 28.08.06, 14:18
        witam!
        Spróbuj u dr Ratnickiej we Wrzeszczu(ginekolog-endokrynolog).Powodzenia
      • Gość: gupie Re: specjalista od PCO??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 15:09
        spróbowac możesz też u Zygmuntowicza, przyjmuje prywatnie na Grunwaldzkiej naprzeciwko Jyska i w przychodni szpitalnej (czy w szpitalu) Kopernika w Gdańsku. z tego co slyszalam, nie ma roznicy miedzy tym jak traktuje pacjentki prywatne i przychodniane. jest najmilszym lekarzem jakiego w zyciu spotkalam. jesli masz uraz, wal do niego jak w dym.
    • piegoosek dr Boćkowski - Swissmed i Kliniczna; 06.09.06, 20:57
      goraco polecam, jest bardzo odpowiedzialnym lekarzem, jak juz "wpadnie sie" w
      jego lapki, to potrafi zadbac o pacjentke! aktualnie prowadzi moja blizniacza
      ciaze, zawsze ze spokojem slucha co chce powiedziec, i zawsze ze spokojem
      wszystko tlumaczy!
      w ogole zajmuje sie patologia ciazy na Akademii, na Klinicznej;
      na prawde polecam tym, ktorzy szukaja lekarza do prowadzenia ciazy! jednak
      przyjmuje tylko prywatnie w Swismedzie;
    • Gość: lilka Jeśli Gdańsk - to tylko Neptun ;-) IP: *.adsl.inetia.pl 16.09.06, 22:42
      Z gdańskich ginekologów najlepszy jest Neptun...
    • Gość: aska dr Wojciech Śliwowski - poszukuję informacji o nim IP: 86.40.132.* 30.09.06, 03:45
      przyjmuje w gabinecie na ul. jagiellońskiej na przymorzu
    • Gość: gosc Dr. Jankowski- prosze o opinie IP: 153.19.206.* 10.10.06, 20:07
      Czy był ktos u dr. Jankowskiego? prosze wyrazic swoja opinie na temat wizyty u
      niego.
    • Gość: koko dr Stefanowicz-Kujawa IP: *.chello.pl 16.03.07, 13:55
      polecam ww Panią dr. Jest to ginekolog-endokrynolog. Pacjentkom poświęca dużo
      uwagi, wysłuchuje z uwaga wszystkich pytań i sama sugeruje zagadnienia do
      sprawdzenia (niektórzy lekarze nie chcą infromowac pacjentek o niczym),a jesli
      się przychodzi tylko po receptę to sie nie płaci (wizyta kosztuje 70 , albo 80
      zł- nie pamiętam). Jedynym minusem jest to,ze trzeba mieć trochę czasu, zeby do
      niej dotrzeć, bo 1. gabinet jest w śródmieściu, 2.w samym gabinecie zawsze się
      czeka (od 15 min do godziny) mimo, że pacjentki sa rejestrowane na konkretną
      godzine (a w kolejce są różne prawa, czasem priorytetem jest godzina umówienia,a
      czasem kto przyszedł pierwszy uncertain)
      Gabinet jest schludny z małą łazieneczką.
    • Gość: miki dr Kujawa - polecem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.07, 17:11
      rowniez polecam tego lekarza! i zgadzam sie z tym co napisalas
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka