Dodaj do ulubionych

gorączka co jakiś czas

10.06.06, 22:17
Witam,
Od jakiegoś miesiąca miewam stany podgorączkowe, a właściwie czuję się rozpalona, czoło i policzki.Nie jestem przeziębiona, nic mnie nie boli, więc nie wiem co jest grane?
Zdarza się to co jakiś czas, np. dzisiaj wieczorem znowu miałam, a myślałam, że już się uspokoiło...
Leków już nie chcę brać, bo żołądek zaczyna szwankować.Co to może się dziać?
Obserwuj wątek
    • lykaena Re: gorączka co jakiś czas 10.06.06, 22:27
      zalezy ile masz lat, moze menopauza??
      • Gość: vv Re: gorączka co jakiś czas IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.06.06, 22:36
        ja tez tak miewam i rowniez ciekawa jestem, skad taki objaw. mam 25 lat
        • soulshine1 Re: gorączka co jakiś czas 10.06.06, 22:52
          Ja mam 20 lat !!
          • ida37 tarczyca, lamblioza.... 10.06.06, 22:59
            trzeba zrobić wyniki
    • Gość: elle Re: gorączka co jakiś czas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 00:15
      mialam tak przy tabletkach. stosujesz?
      • soulshine1 Re: gorączka co jakiś czas 12.06.06, 20:15
        nic nie zażywam, nic nie stosuję...po prostu miewam gorączkę.
        Pewnie jednak wybiorę się do lekarza, ale jak znam życie nic nie pomoże.
    • Gość: zuza Re: gorączka co jakiś czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:24
      masz stany podgorączkowe czy tylko je czujesz? bo to zasadnicza róźnica
      a jak u ciebie z poziomem stresu?

i własciwie jakie i na co bierzesz leki?
    • Gość: bera Re: gorączka co jakiś czas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 20:32
      Jeśli to tzw.uderzenia gorąca to warto skontrolować tarczycę. Za młoda jesteś na
      menopauzę i zwiazaną z nią hormonalną huśtawkę.
      • Gość: kika Re: gorączka co jakiś czas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 22:37
        Koniecznie i to szybko należy wybrać sie do lekarza (swojego rodzinnego) i
        opowiedzieć mu o tym co sie dzieje. Wcześniej postaraj sie zmierzyć temperature
        w momencie gdy czujesz że jest podwyższona. Dobrze byłoby zrobić wynik
        morfologii krwi z rozmazem - jeżeli to jakaś infekcja lub jakaś inna choroba
        przebiegająca ze stanami podgorączkowymi (a jest ich kilka) to morfologia krwi
        wykaże nieprawidłowości. Nie martw sie na zapas. Jeżeli lekarz nie będzie
        chciał wypisać skierowania zrób sobie sama to badanie, jest niedrogie a
        będziesz spokojniejsza.
        Pozdrawiam
        Kika
        • soulshine1 Re: gorączka co jakiś czas 13.06.06, 09:40
          Dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
          W kwietniu był taki okres, że pojawiała się gorączka i rano na drugi dzień mialam opryszczkę.W sumie w kwietniu miałam aż 5 opryszczek!
          Na szczęście to minęło.
          Następnym razem zmierzę sobie temperaturę, szczerze to czuję, że mam gorączkę- gorące czoło, czerwone policzki.Później samo przechodzi.
          • poligonka Re: gorączka co jakiś czas 13.06.06, 09:50
            Ja też tak miałam. Nawet przez dwa miesiące jakieś 37.5.
            I tak się ze trzy razy w roku powtarza.Robiłam badania i nic nie wykazały...podobno.

Lekarz rodzinny powiedział , że "taka moja uroda".

Mam 25 lat.
            • ida37 Re: gorączka co jakiś czas 13.06.06, 09:57
              Wyniki na lambliozę - koniecznie!!!!!!
              • Gość: Ji ji a co to jest lamblioza?? n/t IP: *.kom / *.os1.kn.pl 13.06.06, 18:09

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka