aduska 31.01.03, 09:13 Pani Doktor, Forumowiczki, Dziś po raz pierwszy odkąd biorę pigułki męczy mnie silny, pulsujący z jednej strony ból głowy. Może migrena? Czy pigułki mogą to powodować? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rooie Re: silne bóle głowy a pigułki 31.01.03, 10:20 Kiedyś, po pół roku brania pigułek, zaczęła boleć mnie głowa. Najpierw dwa, trzy razy w tygodniu, a potem już codziennie. Zawsze zaczynało się około południa - niezbyt silny, ale uciążliwy ból, który trwał kilka godzin. Po odstawieniu tabletek wszystko mineło jak ręką odjął. Ja na Twoim miejscu poczekałabym jeszcze trochę, bo jednorazowa migrena nie musi zaraz być wynikiem reakcji organizmu na hormony. Jesli będzie się to powtarzać, zapytaj swojego lekarza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aduska Re: silne bóle głowy a pigułki 31.01.03, 11:00 Dzieki, problem tkwi w tym, że biorę pigułki leczniczo i już teraz mam masę skutków ubocznych - łącznie z początkiem żylaków. I nie mogę ich odstawić Pewnie dojdzie mi kolejny skutek uboczny. Oby nie... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
zizzzy Re: silne bóle głowy a pigułki 01.02.03, 17:17 Mam to samo. Ciagły męczacy bardzo silny bol glowy. Kiedy zrobilam miesieczna przerwe, bol ustapil.. Pytalam lekarza czy to wplyw pigulek. Odpowiedzial ze tak i nie widzi zadnej rady. A przy okazji - opalac tez sie nie mozna bo wyskakuja jakies plamki, swedzace czerone place i krosty. Po odstawieniu - braz na calym ciele... Dlaczego my kobiety musimy tak sie meczyc ??? Zycze duzo zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: silne bóle głowy a pigułki 09.02.03, 14:01 Jesli dopiero zaczęła Pani brac pigułki- należy sie zorientować, jeśli przyjmuje je pani dłużej- myślę,ze nie ma zwiazku, ale należy skontrolować ciśnienie tętnicze krwi Odpowiedz Link Zgłoś