Dodaj do ulubionych

Pękające i popękane naczynka na nogach-pomocy!

IP: *.crowley.pl 06.07.06, 13:42
Dlaczego pękają mi naczynka??? Mam szczupłą sylwetkę, a całe uda mam w
popękanych naczynkach , ostatnio zauwazyłam również pękające naczynka na
łydkach? Co mam robić , żeby zniknęly? Zawsze biore zimny prysznic, ew.
naprzemiennie z gorącym, na saune nie chodzę, nie wiem co jest przyczyną
popękanych naczynek - pomocy?
Obserwuj wątek
    • blaszany_dzwoneczek Re: Pękające i popękane naczynka na nogach-pomocy 06.07.06, 13:46
      Ja też mam coraz więcej i więcej, a moja mama miała całe uda w sinych pająkach.
      Buuu... I cóż? Chyba nic z tym nie zrobię bo to ewidentnie genetyczna
      predyspozycja.
      Same nie znikną, można je pozamykać laserem chyba? ale co z tego jak zlikwiduję
      te co są jak następne się pojawią.
      • Gość: mona Re: Pękające i popękane naczynka na nogach-pomocy IP: *.crowley.pl 06.07.06, 13:51
        A ile masz lat? Bo mi się wydaje że u mnie jest jeszcze za wcześnie na popękane
        naczynka, bo mam 21 lat sad
        • blaszany_dzwoneczek Re: Pękające i popękane naczynka na nogach-pomocy 06.07.06, 14:55
          30, ale zaczęło to się już dawno, może i w twoim wieku, tylko było mało, a teraz
          pojawia sie coraz więcej sad
          • tykolec Re: Pękające i popękane naczynka na nogach-pomocy 06.07.06, 20:39
            U mnie to jeszcze gorzej...Mam 20 lat,a nogi...hmm....40 latki?
            Tragedia...Najgorsze ze to sie poglebia,wyskakuja nowe pajaczki...wystarczy ze
            przesile nogi...Czytalam jednak o klinice we Wroclawiu...Ponoc robia zabiegi i
            pajaczki znikaja...Jakies zaszczyki...Wiem ze bede drazyc ten temat po powrocie
            do kraju...
    • garraretka Centrum flebologii. 06.07.06, 21:02
      M. in. tutaj leczą pajączki: www.centrumflebologii.pl/

smile
      • Gość: magda naczynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:17
        Byłam na zamykaniu naczynek prądem (są jeszcze mało widoczne)- bardzo bolało a
        po miesiacu wyszły nowe.Ale chciałam Was zapytać co z opalaniem? wiem, że od
        opalania i sauny również pękają ale jadę na wakacje i nie wyobrażam sobie
        siedzenia w cieniu. Co zrobić, żeby nie było ich więcej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka