Dodaj do ulubionych

dziwny okres

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:27
czy ktos miał kiedyś przerwany okres.To znaczy dzień krwawienia potem przerwa
(1,5 dnia zupełnie nic) i potem 2 dni delikatne plamienia.czy to może wina
upałów???
Obserwuj wątek
    • Gość: Marta Re: dziwny okres IP: 81.15.223.* 25.07.06, 14:31
      tak, to moze byc wina upałów.
      nie ma powodów do paniki
      • Gość: xxxx Re: dziwny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:35
        dziękuje za odpowiedz to mnie troche uspokoiło,ale na wszelki wypadek wybiore
        się jeszcze do lekarza żeby wiedziec że wszystko jest ok
        • Gość: K Re: dziwny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:46
          Ja często mam pół dnia przerwy w krwawieniu, zwłaszcza odkąd biorę tabletki
          anty, ale i wcześniej się to zdarzało. No i właściwie tylko 2 pierwsze noce mam
          krwawienie, a potem tylko w ciągu dnia.
          • Gość: xxxx Re: dziwny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:48
            ja nigdy nie brałam tabletek a taki okres zdarzył mi sie pierwszy raz
    • Gość: Ania Re: dziwny okres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:50
      A w ciąży nie jesteś?
      • Gość: xxxx Re: dziwny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:53
        okres był spóźniony kilka dni(zawsze w terminie) zrobiłam test rano w dniu
        kiedy przyszedł ale był negatywny,myślisz że powinnam go powtórzyć
        • Gość: Ania Re: dziwny okres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:59
          To zależy, od Twoich obserwacji. Jesli zawsze miałaś okres regularnie i
          jednakowo obfity może budzić to zastrzeżenia. Z drugiej strony jeśli zrobiłas
          test w dniu kiedy dostałaś miesiaczkę - mało prawdopodobne abyś była w ciąży.
          Zapytałam o ciążę, ponieważ często w pierweszych miesiacach (od 1 do 3) mogą
          wystepować jeszcze krwawienia, z tym ze skąpe (taki jak opisałaś). Nie
          wykluczam, ze może być to również spowodowane upałam, nasze organizmy nie są
          przystosowane do takich temperatur i reagują w zaskakujacy sposób. Jeśli chodzi
          o wiarygodność testów, to również zdaża się, że zawodzą. Być moze krwawienie się
          nasili.
          • Gość: xxxx Re: dziwny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:03
            dziwne było też to że pierwszy dzień był bardziej bolesny musiałam ratować sie
            tabletką.za kilka dni wybieram się do lekarza mam nadzieje że wyjasni mi co i
            jak.ale masz rację przyczyn może byc wiele.Dzięki
    • Gość: wiola Re: dziwny okres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:30
      Zdarzyło mi sie tak,dokładnie 2 lata temu.Miałam 1 dzień krwawienie, 2 dni
      przerwy,potem plamienie znowu.Okazało się ,że jestem w ciąży.Ale podejrzewam,że
      może to być też skutkiem upałów.Pozdrawiam.
      • Gość: xxxx Re: dziwny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:07
        zrobiłaś mi nadzieję,bardzo bym chciała!!!
        • Gość: Ania Re: dziwny okres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:18
          XXX a powtórzyłaś test???
          • Gość: xxxx Re: dziwny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:22
            jeszcze nie jutro rano ponieważ ciągle jestem poza domem nie miałam możliwości.
            • Gość: Ania Re: dziwny okres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:24
              No to życzę dwóch kreseczek!!!!!!!!!!! big_grin
              • Gość: xxxx Re: dziwny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:55
                nie dziękuję żeby nie zapeszyć!!!odezwę się!!!
              • Gość: xxxx Re: dziwny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 07:42
                niestety tylko jedna kreseczka,może następnym razem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka