Gość: xxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:27 czy ktos miał kiedyś przerwany okres.To znaczy dzień krwawienia potem przerwa (1,5 dnia zupełnie nic) i potem 2 dni delikatne plamienia.czy to może wina upałów??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marta Re: dziwny okres IP: 81.15.223.* 25.07.06, 14:31 tak, to moze byc wina upałów. nie ma powodów do paniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: dziwny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:35 dziękuje za odpowiedz to mnie troche uspokoiło,ale na wszelki wypadek wybiore się jeszcze do lekarza żeby wiedziec że wszystko jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: dziwny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:46 Ja często mam pół dnia przerwy w krwawieniu, zwłaszcza odkąd biorę tabletki anty, ale i wcześniej się to zdarzało. No i właściwie tylko 2 pierwsze noce mam krwawienie, a potem tylko w ciągu dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: dziwny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:48 ja nigdy nie brałam tabletek a taki okres zdarzył mi sie pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dziwny okres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:50 A w ciąży nie jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: dziwny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:53 okres był spóźniony kilka dni(zawsze w terminie) zrobiłam test rano w dniu kiedy przyszedł ale był negatywny,myślisz że powinnam go powtórzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dziwny okres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:59 To zależy, od Twoich obserwacji. Jesli zawsze miałaś okres regularnie i jednakowo obfity może budzić to zastrzeżenia. Z drugiej strony jeśli zrobiłas test w dniu kiedy dostałaś miesiaczkę - mało prawdopodobne abyś była w ciąży. Zapytałam o ciążę, ponieważ często w pierweszych miesiacach (od 1 do 3) mogą wystepować jeszcze krwawienia, z tym ze skąpe (taki jak opisałaś). Nie wykluczam, ze może być to również spowodowane upałam, nasze organizmy nie są przystosowane do takich temperatur i reagują w zaskakujacy sposób. Jeśli chodzi o wiarygodność testów, to również zdaża się, że zawodzą. Być moze krwawienie się nasili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: dziwny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:03 dziwne było też to że pierwszy dzień był bardziej bolesny musiałam ratować sie tabletką.za kilka dni wybieram się do lekarza mam nadzieje że wyjasni mi co i jak.ale masz rację przyczyn może byc wiele.Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: dziwny okres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 13:30 Zdarzyło mi sie tak,dokładnie 2 lata temu.Miałam 1 dzień krwawienie, 2 dni przerwy,potem plamienie znowu.Okazało się ,że jestem w ciąży.Ale podejrzewam,że może to być też skutkiem upałów.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: dziwny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:07 zrobiłaś mi nadzieję,bardzo bym chciała!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dziwny okres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:18 XXX a powtórzyłaś test??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: dziwny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:22 jeszcze nie jutro rano ponieważ ciągle jestem poza domem nie miałam możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: dziwny okres IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:24 No to życzę dwóch kreseczek!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: dziwny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 14:55 nie dziękuję żeby nie zapeszyć!!!odezwę się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: dziwny okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 07:42 niestety tylko jedna kreseczka,może następnym razem Odpowiedz Link Zgłoś