Dodaj do ulubionych

spuchnięte wargi sromowe

IP: *.online.bg 08.08.06, 12:03
witam, zauwazylam ,ze po stosunku mam spuchniete wargi przy wejsciu do pochwy, przez dzien opuchlizna schodzi, ale powtarza sie to po kolejnym stosunku, nadmienie tez ,ze leczylam sie na infekcje (moze to tu jest przyczyna),i ze lekarz po badaniu ginekologicznym stwierdzil ,ze mam mala maciczke... byc moze jestem zbyt waska i dlatego tam mi sie dzieje sad nie moge sie skontaktowac z lekarzem bo do konca sierpnia nie ma mnie w Polsce, wiec jesli ktorejs z was dzialo sie cos podobnego lub byla w podobnej sytuacji to prosze o podzielenie sie doswiadczeniem, bede wdzieczna za wszelkie rady, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: marry_lou Re: spuchnięte wargi sromowe IP: *.131.102-84.rev.gaoland.net 08.08.06, 13:33
      Nie boj zaby.Moze to wynik zbyt intensywnej zabwy z twoim mezczyzna.
      Ja tez tak mialam kiedy,ale przeszlo bez niczego.
      Wez pod uwage nosza w ciagu dnia bielizne,upaly i wasz temperament i bedzie
      spoko.
      Te narzady sa dosc wrazliwe,ale nie az taaakkkk.
      Powodzenia
    • Gość: mnb Re: spuchnięte wargi sromowe IP: *.kompex.pl 08.08.06, 16:21
      Spokojnie, nie ma obaw ja mam te same objawy. Myślę że to nic strasznego. Ja
      zawsze idę pod prysznic i po kilku godzinach nie ma śladu opuchlizny.
      • Gość: Izzie Dzieki :) IP: *.online.bg 08.08.06, 16:38
    • Gość: aga Re: spuchnięte wargi sromowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:07
      mała macica nie ma NIC WSPOLNEGO z seksem!!! To pochwa, a nie macica jest wazna
      w seksie! a macica - dopiero w noszeniu ciazy smile
      Podstawową wiedze o anatomii wypada miec.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka