Dodaj do ulubionych

Torbiel na jajniku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:15
mam prośbę czy ktos mógłby mi dać adres do jakiejś kliniki lub szpitala z
Katowic lub okolib do ginekologa-endokrynologa chodzi o torbiele na jajniku i
usunięcie ich laparoskopią. Najlepiej na kasę chorych. Będe wdzięczna! Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: magda C Re: Torbiel na jajniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 15:38
      podbijam
    • Gość: cari Re: Torbiel na jajniku IP: *.alc-bsr1.chi-alc.il.cable.rcn.com 16.08.06, 16:01
      3 lata temu mialam usuwana torbiel z prawego jajnika metoda laparoskopowa w
      Bytomiu.To jest mala klinika (chyba prywatna) ale nic za to nie placilam, bo
      oni mieli podpisana umowe z kasa chorych , wiec wszystko bylo za free- bylam
      tam jedna dobe a pozniej do domu.Operowal mnie dr n.med. Adam Blecharz , ktory
      jest bardzo dobrym fachowcem - konkretny , powie ci odrazu co trzeba robic,
      ustali termin zabiegu i miejsce.Polecila mi go moja ginekolog , ktora
      powiedziala ze on jest jednym z najlepszych specjalistow od
      laparoskopii.Naprawde polecam tego lekarza ( klinika jest o.k , wszyscy bardzo
      milismile
      Podaje ci adres :
      dr n.med. Adam Blecharz
      ul. Bohaterow Getta 1
      Myslowice 41-400
      tel. 032-222-58-68
      Pon.
      Wt. godz.16-18
      Czw.
      • Gość: Elżbieta Re: Torbiel na jajniku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 19:05
        A czy lekarz probował je wyeliminowac tabletkami hormonalnymi.Ja mam torbiel na
        lewym jajniku ok 5 cm i dostałam tabletki hormonalne Primolut-Nor,po zażyciu
        odpowiedniej dawki mam isć na wizyte kontrolną.Juz kiedys miałam torbiel i
        właśnie te tabletki mi pomogły,mam nadzieje ze i tym razem pomogą.Moge Ci
        polecic bardzo dobrego specjaliste.DR.hab.n.med. prof.nadzw.śAM jERZY sIKORA
        przyjmuje w katowicach.Jesli bedziesz zainteresowana to podam ci jego
        namiary.Pozdrawiam goraco.Ela
        • Gość: cari Re: Torbiel na jajniku IP: *.alc-bsr1.chi-alc.il.cable.rcn.com 16.08.06, 20:48
          To byla torbiel skorzasta, tzw. potworniak ( w srodku wlosy,zeby itp. ) , ktora
          mozna bylo usunac tylko operacyjnie.To co ty mialas to zupelnie inna historia...
        • Gość: magda C Re: Torbiel na jajniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 11:29
          Elu bardzo Cię proszę o namiary. ja miałam leczone chormonalnie przez dwa lata.
          • Gość: magda C Re: Torbiel na jajniku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 11:32
            Mam pytanie do cari czy te wizyty sa prywatne i ile bierze? Jak długo czeka się
            na wizytę?
            Pozdrawiam i dzięki
            • Gość: Elżbieta do Magdy C -namiary na ginekologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 11:54
              Tak jak obiecałam podaje namiary:
              Dr.hab.n.med prof.nadzw.śAM Jerzy Sikora
              przyjmuje w Katowicach na ul.Lisieckiego 4 (obok AWF)w
              poniedziałki,wtorki,czwartki.Rejestracja telefoniczna od godż 14 32(2512-612)
              za wizyte z badaniem i Usg bierze 200 zł.
              Ale jest najlepszym fachowcem w swojej dziedzinie i gorąco go polecam.Moze on
              pomoze pozbyc sie Ci torbiela za pomocą tabletek hormonalnych.

Pozdrawiam serdecznie i prosze napisz co postanowiłaś.Ela
              • Gość: iza Re: do Magdy C -namiary na ginekologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.06, 16:57
                uwazam z eEla ma racje,moze ten lekarz ci pomoże zwalczyc ten torbiel
                hotmonami,po co zaraz laparoskopia.Drogi faktycznie jest,ale skoro dobry -to
                warto sie do niego wybrać.moze kiedys sama skorzystam z jego rady.
                • Gość: anulka Re: do Magdy C -namiary na ginekologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.06, 20:27
                  wiecie co tez mam torbiel-w czwartek na uSG SIę o tym dowiedziałam i tez mi
                  ginekolog zapisał hormony Primolut-nor.Boje sie troche hormonow bo ponoc po nich
                  się tyje.Napiszcie prosze czy przy primolucie tez można przytyć?????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka