Dodaj do ulubionych

marvelon czy yasmin

22.08.06, 16:01
chcialam poznac wasza opinie ktore tabletki sa leprze, biore yasmin (7
opakowanie) i waga leci mi strasznie chociaz jem tonami. Czytalam na tym
forum ze po marvelonie przewaznie dziewczyny mowily ze przytyly....wiecie w
moim przypadku to straszne nie chce chudnac i chudnac, spodziewalam sie
raczej w druga strone a tu masz... prosze o rade...
aha w jakiej cenie jest marvanol?? tez taki drogi jak yasmin??
Obserwuj wątek
    • Gość: wilga Re: marvelon czy yasmin IP: 80.51.243.* 23.08.06, 21:14
      Hej!
      Ja wlasnie zaczelam brac yasmin, chce schudnac. Po ilu opakowaniach zaczelas
      chudnac?
      Mnie poprzednie tabletki (Logest) utrudnialy schudniecie, bralam je dosyc
      dlugo.. Niestety nie wiem jak bedzie po tych drugich tabletkach. Pozdrawiam
    • agatka_to_ja Re: marvelon czy yasmin 23.08.06, 21:17
      polecam forum ANTYKONCPECJA
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15080
      tam jest mnostwo opinii o poszczegolnych tabletkach
      • Gość: K Re: marvelon czy yasmin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 09:27
        To ja mam tak samo po microgynonie - schudłam 5 kg sad we wrześniu odstawiam.
        • muisie Re: marvelon czy yasmin 24.08.06, 10:53
          Po yasmin shudlam po 3-4 cyklach a biore juz 8 opkowanie, nie chce chudnac
          bardziej bo nie potrzebuje a wczoraj przeczytalam na forum antykoncepcja o
          Yasmin i jestem przerazona skutkow uzywania u wielu kobiet mam na mysli
          problemy z zakrzepami, od razu zadzwonilam do mojego gin i mu powiedzialam ze
          chce zmienic bo chudne a on powiedzial ze nie powinno byc takiej reakcji ale
          wymusilam na nim i powiedzial ze microgynon mam kupic (bo jestem za granica
          wiec mozna bez recepty)ale jak piszesz po nim tez chudniesz to ja juz nie
          wiem.......
    • Gość: ULA Re: marvelon czy yasmin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 14:53
      Ja biore Marvelon juz 3 lata, przez ten czas przytyłam może w sumie jakies
      2 kg. Nie jest to dla mnie zadna tragedia bo wczesniej bylam raczej szczupla.
      Chwale sobie te tabletki. cena we wroclawiu waca sie od 29-36zl. pozdrawiam
      • malanutria83 Re: marvelon czy yasmin 01.09.06, 13:25
        moze ktos potrzebuje, mi juz nie jest potrzebne, 1 opakowanei marvelonu ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka