ewusia181 29.08.06, 19:25 czy ktoras z was moze mi dokladnie napisac jaki sluz swiadczy o tym ze sa akurat dni plodne i na odwrot? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majka Re: dni plodne i nie plodne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 19:34 Taaa. W dni płodne śluz jest przejrzysty i rozciągliwy na min 1 cm, przypomina konsystencją białko kurzego jaja. Niepłodny jest kremowy o konsystencji śmietanki lub lepki trochę jak klej, typowy poowulacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: dni plodne i nie plodne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 21:13 > Niepłodny jest kremowy o konsystencji > śmietanki lub lepki trochę jak klej, typowy poowulacyjny. Na innym forum uparcie mi wmawiano ze to oznaka infekcji ;| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: dni plodne i nie plodne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 01:13 Aha Infekcja jest wtedy jak zbija się w grudki i przypomina zważony serek i ma przy tym nieco rybi zapach. (fuj). Prawidłowy bardziej wygląda jak kremowa śmietanka lub klej taki biały, nie wiem czy to prawidłowe ale u mnie on ma nawet zapach mleka w proszku. Odpowiedz Link Zgłoś
m_marta_m Re: dni plodne i nie plodne 29.08.06, 19:57 masz jeszcze linka co do śluzu embrion.pl/npr/sluz.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natek Re: dni plodne i nie plodne IP: 83.238.1.* 30.08.06, 10:17 www.npr.pl Odpowiedz Link Zgłoś