IP: 62.111.139.* 01.09.06, 14:20
Możecie powiedzieć, gdzie w Krakowie kupujecie tabletki anty? Niektóre apteki
narzucają taką marżę ze szkoda gadac!
Obserwuj wątek
    • Gość: mloda Re: Ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 11:12
      A nie kupujesz na recepty? Zawsze taniej
      • Gość: abc Re: Ceny. rece odpadaja co do mlodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 11:37
        co prawdo nie mieszkam w krakowie ani nie mieszkalam ale odp w kwesti mlodej-
        ale niedoswiadczonej.wszystkie pigulki sa sprzedawane tylko i wylacznie z
        recepta. bo jesli by bylo inaczej to zadna by nie chodzilaby do lekarza(strata
        czasu na nfz i pieniedzy na wizyty- prywatny lek)
        mialam przyklad z yasminem, w jednej aptece 35, 500 metrow dalej juz 42.i tak
        samo bylo z cilestem , koszt w tej samej(tanszej) 19,50; a bylam tym razem w
        innej i koszt juz 25 zl.
        • Gość: mloda Re: Ceny. rece odpadaja co do mlodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 11:43
          No ok ale ja uzywalam Microgynon 21 za 8 zl na recepte a tak naprawde kosztuja
          13 z groszami to mi nie mow ze nie ma tanszych tabletek od 35 zlotych
          • Gość: K Re: Ceny. rece odpadaja co do mlodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 16:40
            Microgynon jest refundowany, większość tabletek - nie. Cena tabletek nie zależy
            od recepty, bo wszystkie sa na receptę.
        • Gość: mloda Re: Ceny. rece odpadaja co do mlodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 11:44
          A Twoj ginekolog moze zarabia na tym ze zapisuje Tobie takie drogie tablety.
          • Gość: abc Re: Ceny. rece odpadaja co do mlodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 11:58
            ja nie twierdze ze nie ma tanszych pigulek,kazde pigulki maja okreslona dawke
            hormonow i nie moga jednego rodzaju brac wszystkie kobiety.kupowalam nospe, za
            10 sztuk(normalnie sa po 20, ale mieli na zbyciu 10), zaplacilam dokladnie
            polowe ceny, ale juz w drugiej o 1,50 zl wiecej.
            twoje pigulki kosztuja 8 zl, ale jesli bys przyniosla przedawniona recepte(bo
            wiem z doswiadczenia) to zaplacilabys juz 13 zl.
            • Gość: matalanka1 Re: Ceny. rece odpadaja co do mlodej IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.09.06, 18:29
              Ja kupuje wszystkie tabletki, anty i inne dla mojej rodzinu w aptece na Krowoderskich Zuchow, ceny sa jak z kosmosu. Za Cilest w innych placilam ok 30-33 zl!!! A tam tylko jedyne 17,70. Naprawde. Jest to nowa, piekna apteka, niestety teraz nie pamietam nazwy... ale jest dwu członowa wink Polecam. Poznasz ja po dlugich kolejkach chetnych osob smile
              • Gość: justy Re: Ceny. rece odpadaja co do mlodej IP: 213.241.34.* 03.09.06, 20:41
                to normalna cena za Cilest obecnie. po prostu staniał. kiedyś był wyraźnie
                droższy; teraz kosztuje 16-18zł.
    • Gość: mz Re: Ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 19:18
      ja kupuje na plaszowskiej, za mercilon place 26.60 zł. w centrum zaplacilam
      kiedys 32 zł za opakowanie.
      • ladyinblack Re: Ceny 03.09.06, 20:10
        jest sieć aptek - chyba Bobilewicz - na pewno są na Grodzkiej i Karmelickiej,
        kiedyś mieli bardzo korzystne ceny pigułek i zawsze były tam kolejkismile Dawno nie
        korzystałam więc nie wiem jak teraz.
        • evila23 Re: Ceny 05.09.06, 10:14
          tez jestem ciekawa. od pazdziernika bede mieszkac w krakowie i chce znalazc
          tania apteke bo to jednak oszczednoscsmile
          • Gość: studentka Re: Ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:30
            Slyszalam, ze ta na Krowoderskich Zuchow jest najtansza, badz tez jedna z
            najtanszych w Krakowie. Sama jej nie odwiedzalam, ale mieszkalam dosc blisko i
            doslownie zawsze byly tam ogromne kolejki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka