Gość: ... IP: 62.111.139.* 01.09.06, 14:20 Możecie powiedzieć, gdzie w Krakowie kupujecie tabletki anty? Niektóre apteki narzucają taką marżę ze szkoda gadac! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mloda Re: Ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 11:12 A nie kupujesz na recepty? Zawsze taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Ceny. rece odpadaja co do mlodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 11:37 co prawdo nie mieszkam w krakowie ani nie mieszkalam ale odp w kwesti mlodej- ale niedoswiadczonej.wszystkie pigulki sa sprzedawane tylko i wylacznie z recepta. bo jesli by bylo inaczej to zadna by nie chodzilaby do lekarza(strata czasu na nfz i pieniedzy na wizyty- prywatny lek) mialam przyklad z yasminem, w jednej aptece 35, 500 metrow dalej juz 42.i tak samo bylo z cilestem , koszt w tej samej(tanszej) 19,50; a bylam tym razem w innej i koszt juz 25 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Ceny. rece odpadaja co do mlodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 11:43 No ok ale ja uzywalam Microgynon 21 za 8 zl na recepte a tak naprawde kosztuja 13 z groszami to mi nie mow ze nie ma tanszych tabletek od 35 zlotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Ceny. rece odpadaja co do mlodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 16:40 Microgynon jest refundowany, większość tabletek - nie. Cena tabletek nie zależy od recepty, bo wszystkie sa na receptę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mloda Re: Ceny. rece odpadaja co do mlodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 11:44 A Twoj ginekolog moze zarabia na tym ze zapisuje Tobie takie drogie tablety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Ceny. rece odpadaja co do mlodej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 11:58 ja nie twierdze ze nie ma tanszych pigulek,kazde pigulki maja okreslona dawke hormonow i nie moga jednego rodzaju brac wszystkie kobiety.kupowalam nospe, za 10 sztuk(normalnie sa po 20, ale mieli na zbyciu 10), zaplacilam dokladnie polowe ceny, ale juz w drugiej o 1,50 zl wiecej. twoje pigulki kosztuja 8 zl, ale jesli bys przyniosla przedawniona recepte(bo wiem z doswiadczenia) to zaplacilabys juz 13 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matalanka1 Re: Ceny. rece odpadaja co do mlodej IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 03.09.06, 18:29 Ja kupuje wszystkie tabletki, anty i inne dla mojej rodzinu w aptece na Krowoderskich Zuchow, ceny sa jak z kosmosu. Za Cilest w innych placilam ok 30-33 zl!!! A tam tylko jedyne 17,70. Naprawde. Jest to nowa, piekna apteka, niestety teraz nie pamietam nazwy... ale jest dwu członowa Polecam. Poznasz ja po dlugich kolejkach chetnych osob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Ceny. rece odpadaja co do mlodej IP: 213.241.34.* 03.09.06, 20:41 to normalna cena za Cilest obecnie. po prostu staniał. kiedyś był wyraźnie droższy; teraz kosztuje 16-18zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mz Re: Ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.06, 19:18 ja kupuje na plaszowskiej, za mercilon place 26.60 zł. w centrum zaplacilam kiedys 32 zł za opakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyinblack Re: Ceny 03.09.06, 20:10 jest sieć aptek - chyba Bobilewicz - na pewno są na Grodzkiej i Karmelickiej, kiedyś mieli bardzo korzystne ceny pigułek i zawsze były tam kolejki Dawno nie korzystałam więc nie wiem jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
evila23 Re: Ceny 05.09.06, 10:14 tez jestem ciekawa. od pazdziernika bede mieszkac w krakowie i chce znalazc tania apteke bo to jednak oszczednosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: Ceny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:30 Slyszalam, ze ta na Krowoderskich Zuchow jest najtansza, badz tez jedna z najtanszych w Krakowie. Sama jej nie odwiedzalam, ale mieszkalam dosc blisko i doslownie zawsze byly tam ogromne kolejki. Odpowiedz Link Zgłoś