Dodaj do ulubionych

Problem z sutkami.. Pani Doktor pomocy ....

03.03.03, 02:13
Kochana Pani Doktor ...
Mam duzy problem... Dwa tygodnie temu bardzo bolal mnie jeden sutek , tak jakby ktos mi przykladal cos bardzo goracego...zaczelam go masowac i z sutka poleciala mi substancja przezroczysta a pozniej bialawa.Z drugim sutkiem dzieje sie to samo choc nie bolal ani nie boli . Tak jest do dzis. Bylam u lekarza bo nie wiedzialam co o tym sadzic...powiedzial , iz musze poczekac ze 3 , 4 tygodnie i przez ten czas mam
siebie bacznie obserwowac , dal mi tylko kalendarzyk w ktorym mam zapisywac nawet bole glowy...
Nie dostalam znacznej odpowiedzi co mi jest. Na moje pytanie o ciaze odpowiedzial , ze nie jest pewny .Dodam jeszcze , ze ow wyciek z piersi mialam tuz przed okresem podczas okresu , i tak jest do tej pory.
Piersi mnie nie bola w ogole tylko sutki sa bardziej wrazliwe na dotyk.Myslalam , ze to moze byc ciaza ale lekarz nie dal mi jednoznacznej odpowiedzi.Mam juz 4 letnia corke i jestem prawie pewna ze ow plyn wydobywajacy sie z moich sutkow jest podobny do tego
jaki wystepowal podczas mojej ciazy wczesniej...
Nie wiem co mam o tym sadzic , moze Pani mi cos doradzi, czy ja moge byc chora ?
Z gory bardzo bardzo dziekuje za jakakolwiek odpowiedz..
Obserwuj wątek
    • monika.antepowicz Re: Problem z sutkami.. Pani Doktor pomocy .... 08.03.03, 22:23
      To najprawdopodobniej nie jest oznaka poważnej choroby, tylko zaburzeń
      hormonalnych Nie ma powodu do obaw Prosze:
      1. Wykonac test ciażow
      2 Jeśli neg- spróbować przyjmować CAstaftgnus
      3 wykonać usg piersi
      4 Wykonać badanie hormonalne- TSH ( h. tarczycy) i prolaktyn orasz test z
      metoclopramidem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka