Dodaj do ulubionych

drożdżyca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 15:43
jakie preparaty na drozdzyce?bardzooo pilne!!
Obserwuj wątek
    • Gość: sisi Re: drożdżyca IP: *.chello.pl 26.09.06, 15:47
      preparatow jest wiele ale o co pytasz? o cos bez recepty? bo z drozdzycą to
      najlepiej jednak do lekarza zeby sie nie rozwinela i nie przeszla w stan
      przewlekly. Bez recepty-dobre są Globulki z propolisem(jesli nie masz uczulenia)
      i Tantum Rosa do irygacji i/lub przemywania.
      • Gość: k Re: drożdżyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 16:25
        to dopiero 2 dzien objawow i wielkiej tragedii nie ma,tzn nie swedzi az tak
        mocno,ale sluz jest serowaty i ogolnie czuc ze cos nie tak...Moze byc cos bez
        recepty albo nawet na recepte byleby kuracja nie trwala za dlugo...czy mozesz
        napisac cos wiecej na temat irygacji?Z gory bardzo Ci dziekuje!!
        • Gość: sisi Re: drożdżyca IP: *.chello.pl 26.09.06, 16:43
          Jesli chodzi o irygacje ja nigdy nie stosowalam. I wiem ze zdania co do niej są
          podzielone. Preparat Tantum Rosa jest jednak naprawde dobry. Mozna sie nim tylko
          podmywac lub robic tzw. nasiadowki. Mozna tez zrobic irygacje-urządzenie do
          irygacji mozna kupic wraz z preparatem Tantum Rosa w aptece. Tyle wiem o
          irygacjiwink Serowate uplywy o ktorych piszesz są na pewno niepokojące i moim
          zdaniem same nie ustapią . Dzialaj wiec poki choroba jest w zarodku.
    • Gość: gop Re: drożdżyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 19:50
      mozesz w aptece bez recepty kupic globulki Albothyl:
      www.vena-vita.pl/product_info.php?products_id=1796
      • Gość: marta Re: drożdżyca IP: *.chello.pl 26.09.06, 19:58
        ciekawa jestem czy ten albothyl komus pomogl. uzylam go raz(chodz nie nalezy do
        tanich) bez zadnych rezultatow. potem mpj ginekolog powiedzial mi ze ten
        Albothyl to mozna sobie w ogole darowac...Nie wiem czy to prawda. Jak bylo u Was?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka