Gość: k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 15:43 jakie preparaty na drozdzyce?bardzooo pilne!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sisi Re: drożdżyca IP: *.chello.pl 26.09.06, 15:47 preparatow jest wiele ale o co pytasz? o cos bez recepty? bo z drozdzycą to najlepiej jednak do lekarza zeby sie nie rozwinela i nie przeszla w stan przewlekly. Bez recepty-dobre są Globulki z propolisem(jesli nie masz uczulenia) i Tantum Rosa do irygacji i/lub przemywania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: drożdżyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 16:25 to dopiero 2 dzien objawow i wielkiej tragedii nie ma,tzn nie swedzi az tak mocno,ale sluz jest serowaty i ogolnie czuc ze cos nie tak...Moze byc cos bez recepty albo nawet na recepte byleby kuracja nie trwala za dlugo...czy mozesz napisac cos wiecej na temat irygacji?Z gory bardzo Ci dziekuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sisi Re: drożdżyca IP: *.chello.pl 26.09.06, 16:43 Jesli chodzi o irygacje ja nigdy nie stosowalam. I wiem ze zdania co do niej są podzielone. Preparat Tantum Rosa jest jednak naprawde dobry. Mozna sie nim tylko podmywac lub robic tzw. nasiadowki. Mozna tez zrobic irygacje-urządzenie do irygacji mozna kupic wraz z preparatem Tantum Rosa w aptece. Tyle wiem o irygacji Serowate uplywy o ktorych piszesz są na pewno niepokojące i moim zdaniem same nie ustapią . Dzialaj wiec poki choroba jest w zarodku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gop Re: drożdżyca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.06, 19:50 mozesz w aptece bez recepty kupic globulki Albothyl: www.vena-vita.pl/product_info.php?products_id=1796 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: drożdżyca IP: *.chello.pl 26.09.06, 19:58 ciekawa jestem czy ten albothyl komus pomogl. uzylam go raz(chodz nie nalezy do tanich) bez zadnych rezultatow. potem mpj ginekolog powiedzial mi ze ten Albothyl to mozna sobie w ogole darowac...Nie wiem czy to prawda. Jak bylo u Was? Odpowiedz Link Zgłoś