dundee_girl 14.03.03, 00:41 Pani Doktor, mam bole glowy, brzucha, stracilam apetyt i ogolnie nie czuje sie dobrze, czy ma to wplyw bezposredni z tym ze od poniedzialku przestalam brac tabletki? Pozdrawiam DG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chomiczek_ PANI DOKTOR DZIS NIE ODPOWIADA 14.03.03, 17:22 dundee_girl napisała: > Pani Doktor, mam bole glowy, brzucha, stracilam apetyt i ogolnie nie czuje > sie dobrze, czy ma to wplyw bezposredni z tym ze od poniedzialku przestalam > brac tabletki? > > Pozdrawiam > DG TEZ MA BOLE GLOWY, BRZUCHA .OGOLNIE ZLE SIE DZIS CZUJE.PROSZE WROCIC DO TABLETEK DOPOKI PANI DOKTOR DO NAS NIE WROCI. Odpowiedz Link Zgłoś
as2008 Re: Odstawienie tabletek 14.03.03, 22:00 Jak ja odstawiam tabletki, nic mi nie jest , gorzej jak wracam do nich. Ale to zależy chyba od organizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: Odstawienie tabletek 16.03.03, 22:05 Właściwie o takich dolegliwosciach po odstawieniu pigułek nie słysszałam- mozę to grypa? Odpowiedz Link Zgłoś
dundee_girl Re: Odstawienie tabletek 16.03.03, 23:40 Tez myslalam ze moze przezibienie, w kazdym badz razie w piatek ide do lekarza i o wynikach poinformuje Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś