Dodaj do ulubionych

boje sie !! help

IP: *.algo.radman.pl 12.10.06, 20:06
1 września miałam okres prawidłowo ,w terminie trwał 7dni.Ale już 16 września
dostałam drugiego "okresu" a raczej plamień , które trwały 7dni. Udałam się do
gina , a ten że to pewnie efekt brania antybiotyków bo wszystko jest ok ,dał
jakieś witaminy.I 1pazdziernik pojawiły sie plamienia które trwały 5dni, i
dziś znowu pojawiły się plamienia zauważyłam ze wypadają mi wlosy. Niewiem co
się dzieje i zaczynam się baćsad bo chyba od antybiotyków które brałam raptem
tydzień i to na zęby, na początku września, niemiały aż takiego wpływu na mój
cykl sad((dodam ze brałam Ospamox.Czy ktoś miał coś podobnego? dodam ze teraz
łykam Vitapil i Zincas na porost wlosów ,ale to raczej chyba niema związku z
moimi plamieniami HELP
Obserwuj wątek
    • edytka_73 Re: boje sie !! help 12.10.06, 21:16
      Antybiotyki potrafia nieźle namieszać, a stan chorobowy, w związku z którym je
      bierzesz tez nie jest obojętny. Ciało jest całością.
      Idź do gina i powiedz o tym, bo może jakies zamieszanie hormonalne Ci się
      rozkeciło. Ospamox to penicylina (jak sie nie mylę) i jest starym silnym
      antybiotykiem. Ja miewam tego typu sensacje po doxycyklinie (słabe okresy i
      plamienia pomiędzy), ale ustepują, gdy kończę atybiotyk.
      A te włosy to może ze zdenerwowania.
      • Gość: lunetka Re: boje sie !! help IP: *.algo.radman.pl 12.10.06, 22:37
        Dzięki wink tak tak to jest penicylina. Ale ja juz ponad mięsiąc niebiore
        antybiotyku. Brałam pod koniec lipca , ale wystąpiło swędzenie i stan zapalny
        pochwy więć odstawiłam bo tak zalecił gin.Ale na początku wrzesnia odnowił się
        ropień na dziąśle i raptem tydzien brałam infekcja znikła .Ale cykl mi zwariował
        teraz mam normalne objawy jak przed @ tylko że są plamienia.Tydzien plamien
        tydzien przerwy.Byłam u gina powiedział ze wszystko ok , ale ja sie niepokoje
        wiec chyba pojde do innego
        • Gość: lunetka Re: boje sie !! help IP: *.algo.radman.pl 18.10.06, 09:50
          i się zapisałam 24pazdziernik go gina .Plamienie od 12 nadal trwa i bolą mnie
          jajniki ,chyba zwariuje normalnie wrrrrr;///
          • elfi Re: boje sie !! help 18.10.06, 10:30
            droga lunetko, ja mam podobnie, cykle zwykle 32 dni, a ostatnio co 18 mam
            plamienia 5-7 dniowe. Raz wytlumaczylam to podroza do Afryki, ale jak sie
            jeszcze raz powtorzylo to zglupialam. Antybiotykow nie biore, bralam na zab 3
            miesiace temu, ale to nie moze miec zwiazku. Gin mowi ze wszytko ok. Robilam
            hormony w 7 dniu tego dziwnego cyklu i wyszlo ze to bbyla miesiaczka. Ale czemu
            taki skok? z 32 na 18 dni cyklu?
            Tera ide na usg wewnatrzmaciczne, bylam tez na usg piersi - i tez wszytko ok
    • Gość: weana Re: boje sie !! help IP: *.devs.futuro.pl 18.10.06, 11:37
      moze problemy z zelazem i anemia? zrob badania krwi
      • Gość: lunetka Re: boje sie !! help IP: *.algo.radman.pl 18.10.06, 19:35
        robiłam dokładnie 20września morfologie i o.b i wszystko jest ok. Więc już
        naprawde niewiem co może być przyczyną , 24.10 mam wizyte więc napisze , a może
        wreszcie się dowiem co mi jest i napewno napisze smile
    • Gość: lunetka Re: boje sie !! help IP: *.algo.radman.pl 25.10.06, 08:59
      i jak obiecałam tak pisze byłam wczoraj u gina , i co powiedział że mam
      niedorozwiniętą macice szok!! zapisałam się na usg i wtedy będzie wiadomo co i
      jak .Jestem w szoku bo wczesniej bylo wszystko ok .A tu nagle takie coś sad((
      • florencja29 Re: boje sie !! help 25.10.06, 09:59
        Niedorozwinietą, czyli małą? Ja mam taką. Jeżeli mu o to chodziło, to raczej ta
        mała macica nie ma zwiążku z Twoimi zawrowaniami cyklu. Ale i też małą macicą
        nie ma się co denerwować. Podobno jest ona trochę kłopotliwa w ciąży, bo jest po
        prostu mała, ale na tym forum czytałam posty od kilku dziewczyn, którym taka
        macica w niczym nie przeszkodziła w ciąży.
        Najlepiej wypytaj dokładnie o wszystko przy nastepnej okazji lekarza, czy ta
        macica może mieć związek z cyklami. I nie denerwuj się tak bardzo, wszystko
        będzie dobrze!
        • Gość: lunetka Re: boje sie !! help IP: *.algo.radman.pl 10.11.06, 11:47
          i co jest już listopad , a plamienia nadal są i ból podbrzusza też jest sad( i
          nadal nie wiem co mi jest.Dziś mam usg , ale niewiem czy zostanie wykonane bo
          plamienie jest sad( .Nerwowo można się wykończyć ehhh sad(
          • lilith76 Re: boje sie !! help 10.11.06, 12:30
            Przy długotrwałych plamieniach bez ustalonej przyczyny możesz mieć robione usg.
            • Gość: lunetka Re: boje sie !! help IP: *.algo.radman.pl 10.11.06, 12:36
              no właśnie tak jest sad( mam nadzieje że wreszcie się wyjaśni , bo mam już dość.
              Niby przyczyną jest mała macica , ale coś niechce mi się wierzyć w to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka