lumja 17.11.06, 14:10 mam pytanie - czy w przypadku grzybicy bądź bakteryjnego zapalenia pochwy, leczenie musi obejmowac nie tylko mnie ale tez męża? Wydaje mi sie, że tak, ale chce sie upewnić. Zwłaszcza, że niestety lekarze często o tym zapominają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fruziaz Re: leczenie męża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 14:13 Męża warto by przebadać (mocz i spermę), a nie od razu "leczyć". Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: leczenie męża 17.11.06, 14:20 Przy grzybicy leczy także się partnera. Chyba, że korzystacie z prezerwatyw. Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: leczenie męża 17.11.06, 17:41 Leczy sie partnera, ale to w sumie żadne wielkie "leczenie" w porównaniu z tym, co przechodzą kobiety. W moim przypadku skończyło sie na tym, że partner dostał 2 tabletki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: leczenie męża IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.06, 18:57 leczy się partnera. my używamy prezerwatyt ale lekarka stwierdziła, że mimo to mąz ma się przeleczyć (jedna tabletka jednorazowo) - na wszelki wypadek. Odpowiedz Link Zgłoś