Dodaj do ulubionych

co sie dzieje!!!

01.01.07, 21:17
wynik testu pozytywny.... ginekolog nie widzi ciąży... ból brzucha sie
nasila..Kolejny wynik testu pozytywny..Co robic...Pomóżcie
Tyle sie naczytałam waszych smutnych i radosnych opowieści, ze aż dreszcze
czuje w brzuchu.
Obserwuj wątek
    • catherina82 Re: co sie dzieje!!! 01.01.07, 22:10
      Kasiu
      Dwa pozytywne testy, chyba na 99% oznaczają ciążę. Skoro lekarz jej nie widzi,
      to może ona jest jeszcze bardzo młoda. Podobno doświadczony lekarz potrafi
      rozpoznać już 3-tygodniową ciążę, ale nie napisałaś ile ta ciąża "może mieć"
      Twoim zdaniem, więc trudno powiedzieć. Droga Kasiu głowa do góry, niestety
      czasem trzeba czasu i badań, aby można być pewnym jakiejkolwiek diagnozy.
      Trzymam kciuki za Ciebie.
      • akasz12 Re: co sie dzieje!!! 02.01.07, 11:51
        Droga Kasiu!!
        Lekarz ciąży mógł nie widziec, bo jeszcze była za mała. Dziewczyny tu na forum
        mówiły, że jest widoczna, gdy beta HCG jest powyżej 1000. Poza tym jajeczko
        schodzi do macicy do 6-7 tyg. (wg mojej gin), a także nie każdy ból brzucha jest
        oznaką c.p. Zrób betę lub idź jeszcze raz do gin za kilka dni, może wtedy będzie
        już wszystko widac. Zyczę powodzenia. O.
        • kasia8818 Re: co sie dzieje!!! 02.01.07, 18:27
          Dzieki za pomoc psychiczną... Jak byłam u (gin) to moja ciąża mogła miec 5 tyg
          (nie więcej). Przepisała mi leki na wywołanie okresu. Mimo ich zażycia okresu
          nie dostałam. W czasie USG (gin) stwierdziła, że ciąży nie widzi, chyba że to
          jest cp. Więc stąd mój strach i przerażenie.
          • agatha61 Re: co sie dzieje!!! 06.01.07, 13:02
            alw dobry gin zobaczy 5 tyg CP podczas USG, u mnie tak bylo. Podczas usg
            powiedzialaw macicy ciazy nie ma, ale jest w jajowodzie. Bylo to usg dopochwowe
            i jak najezdzala glowica na miejsce CP to bardzo bolalo..
            Agata

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka