Gość: Blanka IP: *.elpos.net 13.01.07, 17:35 Od dwoch dni bardzo czesto i intensywnie drży mi lewa powieka oka.Czy moze to byc objawem duzego stresu w ktorym ostatnio zyje i jakiego pierwiastka brak mi w organizmie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania Re: drżenie powieki IP: *.rybnet.pl 13.01.07, 19:19 to nie jest odpowiedz na twoje pytanie. Chcałam ci powiedzieć że mi też dokładnie od dwóch dni drży lewa powieka, też żyję w wielkim stresie ale może coś jest w powietrzu... nie wiem podobno brak magnezu więc pije magnez od 2 dni ale nie przestaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deborah Re: drżenie powieki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 19:59 Mialam ten sam problem. Poszłam do okulisty: przemęczenie, za duzo pracy przed komputerem, nie nosze okularow, ale jak nie przejdzie to mam sie po nie zglosic za miesiac. Przepisała mi magnez (dawka lecznicza, nie profilaktyczna), sztuczna łza i antybiotyk w kroplach. Sama dołozyłam sobie krem do oczu przemeczonych. Narazie drganie ustało - ale wzrok juz nie ten (codziennie minimum 10 godzin przed komputerem wiec nie ma sie co dziwic). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zula Re: drżenie powieki IP: *.evergreen-marine.de 15.01.07, 17:02 ja też tak mam jak już napisała poprzedniczka to jest brak magnezu - jego powodem może też być picie dużej ilości kawy - tak jak u mnie biorę aspargin i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś