Gość: gdziezby IP: *.toya.net.pl 18.01.07, 10:28 Dziewczynki doradzcie jakis dobry gabinet. Gdzie, jak , za ile? Z gory wielkie dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Funia Re: Endokrynolog - Lodz ??? IP: 81.255.28.* 18.01.07, 16:01 Polecam dr. Jolantę Gawlik, przyjmuje codziennie nawet w soboty w Lux Medzie na Milionowej (tel. 254 94 94),jest ginekologiem i endokrynologiem zarazem Do samego endokrynologa nigdy nie chodziłam, bo nie miałam potrzeby, ale doktor Gawlik jest według mnie świetna, bardzo rzeczowa, pierwsza moja wizyta u niej trwała prawie godzinę, wszystko mi wyjaśniła, nakreśliła co i jak Wcześniej byłam pacjentką dr. Kidawskiej-Lipeckiej (tez z Lux Medu, ale ona jest "tylko" ginekologiem, też dobra lekarka, ale od prowadzenia ciąży, Kidawska sama mi powiedziała, że w "hormonach" najlepsza jest dr. Gawlik za wizytę płaci się ok 70 zł (nie wiem dokładnie bo mam firmowy abonament) Moje dwie koleżanki też do dr Gawlik chodzą i są zadowolone ale nie wiem z czym chcesz iść (tarczyca, androgeny, prolaktyna...) bo jeśli np tarczyca, to może lepiej do jakiegoś lekarza, który pracuje w Łodzi w szpitalu np. CZMP, bo w razie gdybyś potrzebowała leczenia szpitalnego to dobrze mieć "swojego" lekarza Pozdrawiam Funia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdziezby Re: Endokrynolog - Lodz ??? IP: 81.168.254.* 18.01.07, 18:51 Dziekuje Funiu, kojarze Pania Dr Gawlik, ale moj problem to tarczyca. Juz namierzylam specjaliste w dziedzinie. Serdecznie pozdrawiam! I dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś