Dodaj do ulubionych

kto ZA, kto NIE

IP: *.proxy.aol.com 01.02.07, 18:14
Dziewczyny- gdybyscie mialy wybrac drugi raz tabletki, bylybyscie za Tak czy
Nie.jesli tak to czemu, jesli nie to co was do nich zniecheca?
pytam bo decyduje sie je odstawic, nie sluza mi hormony, bylo fajnie i bez
strachu teraz bede musiala uwazac, ale dla zdrowia warto.dzieki za
odpowiedzi smile
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: kto ZA, kto NIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 18:50
      Dlaczego nie?- bo gdy krótko lek stosowałam na torbiel "zabiłY' mi libido, poza tym młodsza siostra po 10 latach łykania tabsów dostała zakrzepicy. Pewnie są takie kobiety, któym to nie szkodzi, ja z siostrą do nich nie należymy.
    • Gość: girl20 Re: kto ZA, kto NIE IP: *.gorzow.mm.pl 02.02.07, 14:53
      to jest oczywiste, ze kazdy organizm reaguje indywidualnie na hormony. po 3
      latach powrocilam do zazywania tabletek, tych samych i nie zamierzam ich w
      najblizszej przyszlosci odstawicsmile
    • lilith76 Re: kto ZA, kto NIE 02.02.07, 15:41
      Hormony mnie zmasakrowały, ale nie wykluczam, że za jakiś czas (po urodzeniu dziecka) spróbuję jakieś dobrać. Jak nie wyjdzie, to ok - na prezerwatywach też da się polegać.
    • little_star Re: kto ZA, kto NIE 02.02.07, 16:05
      ja na tak, wzielabym tabletki bo jestem uczulona na lateks wiec gumki odpadaja
      pzdr
    • nglka Re: kto ZA, kto NIE 02.02.07, 16:17
      Prawdopodobnie nie zaryzykuję ponownie.7 lat brania hormonów doprowadziło mój
      organizm do totalnego rozstroju. Dopiero po ok. roku się ustabilizowało tak na
      prawdę.
      Nie jest jednak wykluczone, że nie spróbuję wkładki horonalnej - aczkolwiek na
      razie nie myslę o tym. Najpierw muszę urodzićprzynajmniej dwojedzieci a do tego
      to jeszcze szmat czasu suspicious
    • Gość: magdalenka Re: kto ZA, kto NIE IP: *.pronet.lublin.pl 02.02.07, 17:46
      Ja odstawilam 25 grudnia i do tej pory nie mam okresu. Nie jetem w ciazy(2 testy
      negatywne,a jak bralam tabletki to jak w zegareczku ale wole juz sie nie
      faszerowac. w tym roku chcialabym zajsc w ciaze
    • malpolid Re: kto ZA, kto NIE 02.02.07, 18:19
      Brałam, odstawiłam z powodów zdrowotnych. Od 10 lat stosuję objawowo-termiczną i
      jej nie zamienię na żadną inną smile tym bardziej nie na pigułki, które są paskudne.
    • fleurette Re: kto ZA, kto NIE 03.02.07, 01:23
      ja przeciw. brałam kilka lat, nie słuzyły mi. po porodzie wkładka
      prawdopodobnie, ale jeszcze zobaczymy.
    • Gość: iza 9949 Re: kto ZA, kto NIE IP: *.proxy.aol.com 03.02.07, 14:21
      ja za nie, mam sklonnosci do zylakow i po tabsach wychodza jeszcze bardziej
      wiec zamierzam je odstawic.poza tym tabsy mnie "rozkleily"potrafie beczec z
      byle powodu i czasami mam doly,to nie dla mnie.wole pozostac soba
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka